GuidePedia

0

Συνεχίζουμε τις μεγάλες αποκαλύψεις μας για το νέο ισλαμικό τουρκικό κράτος που δημιουργεί ο Τούρκος πρόεδρος , με την ίδρυση ενός καθεστώτος άκρως επικύνδυνου για την Ελλάδα και όλα τα Βαλκάνια αλλά και την Κριμαία (Τάταροι) την οποία δεν έχει αναγνωρίσει ως ρωσικό έδαφος.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό καθεστώς στο οποίο οδεύει ολοταχώς η Τουρκία με την ίδρυση μυστικής υπηρεσίας παρακολούθησης όλων των πολιτικών αντιπάλων, ειδικά ενόψει εκλογών.

Πληροφορίες από την αντιπολίτευση επιβεβαιώνουν την πλήρη αναδόμηση του τουρκικού κράτους προς μια ιρανικού τύπου ισλαμική δημοκρατία …ημέρα με τη ημέρα.



Ο αναπληρωτής πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Bülent Tezcan προέβη σε μια δραματική δήλωση για την ίδρυση μιας νεοσύστατης υπηρεσίας πληροφοριών υπό την τουρκική Προεδρία, η οποία παρέχει στοιχεία για δικαστικές υποθέσεις όλων των πολιτικών αντιπάλων του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…η οποία στην ουσία τους παρακολουθεί …στενά .

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα χθες Τετάρτη, ο Tezcan παρουσίασε ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ίδρυση ενός νέου θεσμικού οργάνου με την ονομασία «Εθνική Ασφάλεια Προεδρίας», η οποία έχει αποστολή να προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία από τα εισαγγελικά γραφεία όλης της χώρας , για όλες τις υποθέσεις των κατηγορούμενων του κινήματος Gülen, το οποίο οι τουρκικές αρχές θεωρούν ότι σχεδίασε το αποτυχημένο πραξικόπημα το 2016.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η Τουρκία μετατρέπεται γρήγορα σε καθεστώς ενός ατόμου, ενώ δήλωσε:
«Αυτά τα είδη υπηρεσιών πληροφοριών δημιουργήθηκαν από δικτάτορες όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Πινοσέτ, ο Σαντάμ και ο Καντάφι».

Ο Tezcan πρόσθεσε επίσης ότι οι άνθρωποι στον στενό κύκλο του Ερντογάν, εξακολουθούν να διαλαλούν ότι «δημιουργούμε μια Τουρκία με ένα νέο σύστημα», ενώ στην ουσία δημιουργούν ένα δικό τους κράτος μέσα στο κράτος.

Το τουρκικό δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου του τρέχοντος έτους επέκτεινε τις εξουσίες του προέδρου Erdoğan και άνοιξε το δρόμο για τη μετάβαση από ένα κοινοβουλευτικό σύστημα σε ένα προεδρικό σύστημα διακυβέρνησης στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας απάντησε στον αντιπρόεδρο της αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση της αναφέροντας ότι, η υπηρεσία με την επωνυμία «Εθνική Ασφάλεια Προεδρίας» είναι συντομογραφία του τμήματος καταπολέμησης της λαθραίας και οργανωμένης εγκληματικότητας (COM) που καταπολεμά εγκλήματα που απειλούν την εθνική ασφάλεια.



Προφανώς προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

Μέσα σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα , παρουσιάζεται η δυσπιστία του ίδιου του Τούρκου προέδρου στις τουρκικές ένοπλες αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας λόγω του κεμαλικού παρελθόντος. Γι αυτό και ο Σουλτάνος πράττει αυτό που κατηγορεί τον Ιμάμη Γκιουλέν δημιουργώντας το ‘‘κράτος του ΑΚΡ‘‘ μέσα στο τουρκικό κράτος …προλειάνοντας το έδαφος για την πλήρη άλωση της χώρας.

Δημοσιεύματα και πληροφορίες σε τουρκικά κοινωνικά δίκτυα κάνουν λόγο για χιλιάδες αντιφρονούντες που μαζί με τους υπόλοιπους Τούρκους ε.ε. στρατιωτικούς που υπηρετούν τώρα , οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί στις στρατιωτικές σχόλες τους για χρόνια με τον Κεμαλισμό θεωρώντας τον εαυτό τους θεματοφύλακα του κοσμικού κράτους, … κάνουν λόγο για πιθανή προετοιμασία εξέγερσης όλων αυτών που θέλουν να ξεσηκωθούν για να «χτυπήσουν» με στόχο να μηνμετατραπεί η χώρα τους ισλαμικό χαλιφάτο με Σουλτάνο τον Ερντογάν.



Ειδικοί αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι με τόσους χιλιάδες αντιφρονούντες και πολέμιους εντός χώρας και με τους Κούρδους οπλισμένους με νέα αμερικανικά όπλα …ο εμφύλιος θα είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσει ο Ερντογάν ..πολύ σύντομα.

Κύριο συσταστικό αυτής της νοσηρής ιδεολογίας είν αι ο Παντουρκικσμός για αυτό και ‘ακούμε‘ εδώ και καιρό για δραστηριοποίηση Τούρκων πρακτόρων στην Θράκη μας , στην Νότια Βουλγαρία, στην Αλβανία, και στην Σερβία. Το παιχνίδι του Ερντογάν είναι μεγάλης εμβέλειας με πολλούς ‘ στόχους ‘¨ ταυτόχρονα.

Για αυτό και απαιτείται εγρήγορση και μεγάλη προσοχή για την αποφυγή πρόκλησης ενδεχόμενων πιθανών ‘‘τεχνητών επεισοδίων‘ εντός της ελληνικής επικράτειας·. Οι νεο―οθωμανοί κινούνται βάσει σχεδίου εδώ και μεγάλο διάστημα, και αυτό ας το έχουμε καλά υπόψη μας.

πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top