GuidePedia

0

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους Τούρκους ειδικούς επιστήμονες και αξιωματούχους από τις δυνατότητες του αμερικανικού συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς. Οι Τούρκοι μιλούν για στοχοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Μαρμαρίδας και φυσικά της Κωνσταντινούπολης.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.

«Οι πρόσφατοι σεισμοί στη δυτική επαρχία του Τσανάκκαλε οργανώθηκαν από «σκοτεινές εξωτερικές δυνάμεις με στόχο να καταστρέψουν την οικονομία της Τουρκίας με έναν μεγάλο «τεχνητό σεισμό» κοντά στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Gökçek .



«Σήμερα είχαμε έναν σοβαρό σεισμό που σημειώθηκε στο Τσανάκκαλε. Έχω διερευνήσει το περιστατικό και αποκαλύπτω ότι υπάρχει στην περιοχή ένα «πλοίο διεξαγωγής σεισμικών ερευνών» κοντά στο σημείο . Τι είναι αυτό το πλοίο και τι είδους έρευνα διεξάγει και για λογαριασμό ποιας χώρας; Aυτά πρέπει να επιλυθούν επειγόντως. Ανησυχώ για έναν πιθανό σεισμό που θα μπορούσε να συμβεί με τεχνητό τρόπο. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί και να ανακοινωθεί στο κοινό», έγραψε στο λογαριασμό του ο Gökçek .

Ο δήμαρχος της Άγκυρας προειδοποίησε επίσης για ξένα πλοία κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά, προτρέποντας τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων τους, για την αποτροπή «πιθανών απειλών».

«Το πλήγμα στοχεύει την Τουρκία και αυτή τη στιγμή έχει ως στόχο να συντρίψει την χώρα οικονομικά με ένα σεισμό κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν διασκεδαστικό αλλά εγώ ανησυχώ για αυτό. Όλα τα υποβρύχια και πλοία με μεγάλο εξοπλισμό κοντά στην Κωνσταντινούπολη, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στο Τσανάκκαλε θα πρέπει να παρακολουθούνται», πρόσθεσε.

Το Τσανάκκαλε έχει κλονιστεί από τρεις σεισμούς κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών με μεγέθη 5,3 και 5,2, που προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές σε μια σειρά από κτίρια.

Άλλωστε αυτό ακριβώς είχαν καταγγείλει και παλαιότερα, τόσο οι Ιρανοί με σεισμούς στην χώρα τους όσο και οι Κινέζοι με τις κατακλυσμιαίου τύπου βροχοπτώσεις που είχαν τσακίσει για ένα μεγάλο διάστημα την ΒΔ Κίνα.




Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.

Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων και επιστημονικά άρθρα εδώ και 6 μήνες, τα οποία δημοσιεύουν προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση τεχνητού σεισμού .



Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top