GuidePedia

0

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ Τεντ Μάλοχ “πέταξε” βόμβες πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του, μεταφέροντας τις σκέψεις του και τις επιδιώξεις του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα!

Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ, αφού είναι ένα νόμισμα όχι απλώς σε πτώση αλλά το οποίο έχει ιδιαίτερο πρόβλημα διάλυσης!

Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να λάβει τη χρηματοδότηση από την ΕΕ!

Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να συνεχίσει την ίδια τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί τα τελευταία έτη!

Το σατανικό σχέδιο της Μέρκελ και της ΝΤΠ!!

Η Γερμανία με τους υποτελείς της των Βρυξελών, προσπαθεί να επισπεύσει τη διαδικασία εγκλωβισμού της Ελλάδος εντός της Γερμανικής Ευρώπης με τα νέα οικονομικά μέτρα που ζητάει και σύντομα θα τα επιβάλλει στο απολύτως προσκυνημένο και ολοκληρωτικά ελεγχόμενο πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας. Έτσι ώστε να κρατήσει υπό τον απόλυτο έλεγχό της την Ελλάδα και να δυσκολέψει όσο περισσότερο γίνεται το όποιο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα που θα εξυπηρετούσε τα Αμερικανικά συμφέροντα!!

Στην περίπτωση δε που χάσει τη “μάχη” επιρροής και ελέγχου της Ελλάδος, τότε θα προσπαθήσει ροκανίζοντας χρόνο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, να την παραδώσει στις ΗΠΑ με πολύ περισσότερα προβλήματα.

Μέσα σ΄ αυτόν τον στρατηγικό σχεδιασμό της Μαφίας του Βερολίνου και των Βρυξελλών εντάσσεται και η δημιουργία ή η πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με την Τουρκία. Ή μιας ευρείας εσωτερικής ανωμαλίας που θα υποκινηθεί από τους διάσπαρτους μουσουλμανικούς θύλακες – μάζες ανά την Επικράτεια, για τις οποίες πολλές φορές έχουμε αναφερθεί και έχουμε δημοσιεύσει πως έχουν οργανωθεί και εξακολουθούν να οργανώνονται – σύμφωνα πάντα με την υψηλής διαβάθμισης και φερεγγυότητας πηγής μας – υπό του προστατευτικού καλύμματος των διαφόρων ΜΚΟ.

Μπουρλοτιέρης ο Νίκος Κοτζιάς!!


Φαίνεται ότι η κίνηση του Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Νίκου Κοτζιά, να στείλει στον Εισαγγελέα 43 “ύποπτες” MKO, δείχνει πως είναι γνώστης αυτού του σατανικού σχεδίου, που δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική διαφθορά τους, αλλά έχει να κάνει και με την έκνομη δραστηριότητά τους εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδος μας!!

Άλλωστε, η Ρωσία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία και η Σερβία που ήδη έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα τέτοιων ΜΚΟ στις χώρες τους, πρωτίστως το έπραξαν για λόγους Εθνικής Ασφαλείας.

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι εάν ο Νίκος Κοτζιάς θα αντέξει τις πανταχόθεν φοβερές πιέσεις που δέχεται από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση!

Πάντως ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, έδειξε να αντέχει τέτοιου είδους πιέσεις, όπως αυτές για το άρον – άρον κλείσιμο του Κυπριακού προβλήματος που οι μειοδότες Τσίπρας και Αναστασιάδης ήθελαν να κλείσει όπως – όπως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2017, ημερομηνία που θα αναλάμβανε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Θα πρωτοστατήσουν σε ανωμαλία οι Αλβανοί!!


Σύμφωνα με τις πηγές μας οι οποίες γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από το παρελθόν, πολλοί εργαζόμενοι Αλβανοί στην Ελλάδα – οι οποίοι δεν αφομοιώνονται όσα χρόνια και να ζήσουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, παρ΄ ότι οι περισσότεροι έχουν παρανόμως ελληνοποιηθεί – είναι οργανωμένοι από τις Μυστικές Αλβανικές Υπηρεσίες και όχι μόνο, για να αναλάβουν δράση την κατάλληλη ώρα!

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, για συντηρητική εκπαίδευσή τους που πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε στρατόπεδα της Βόρειας Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου!!

Έτσι, θα πρωτοστατήσουν στην δημιουργούμενη εσωτερική ανωμαλία!!

Να μη διευκολύνουμε τα σχέδια της Γερμανίας!!


Η Γερμανία έχει ως επιτελικό σκοπό την αποδυνάμωση της Ελλάδος ή ακόμη και τον κατακερματισμό της προκειμένου να ανατρέψει το Status Quo της Ανατολικής Μεσογείου για να έχει οφέλη από την ΑΟΖ της Ελλάδος, των πετρελαίων και του φυσικού της αερίου και όχι μόνο!!

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή έχει τον πλήρη έλεγχο της Ελλάδος, αφού την έχει υπόδουλη στα Μνημόνια, έχει τον έλεγχο των αεροδρομίων, των τηλεπικοινωνιών κλπ!! Όλη αυτή η διαδικασία θα λάβει τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μέχρι τις γερμανικές εκλογές το αργότερο.

Για τους παραπάνω λόγους δεν πρέπει να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση που θα επιφέρει μεγαλύτερη δυστυχία στον ελληνικό λαό και θα διευκολύνει τα σχέδια του πορνείου του Βερολίνου και των Βρυξελλών!!

Όταν μάλιστα στις 15 Μαρτίου 2017 έχουμε εκλογές στην Ολλανδία, όπου το εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς έχει δημοσκοπικό προβάδισμα.

Όταν στις 23 Απριλίου και στις 7 Μαίου 2017 θα γίνουν οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, με διαφαινόμενη πρωτιά της Μαρίν Λεπέν.

Όταν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε δραστικές ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα!

Είναι λοιπόν απορίας άξιο, πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιθυμούν να κλείσει παντί τρόπω η αξιολόγηση, εκφράζοντας αυτή την επιθυμία τους το κάθε κόμμα με διαφορετική διατύπωση!!

Πρωτοστατεί η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων!!

Πρόκειται για μια οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων που εδρεύει στο Φλένσμπουργκ (Flensburg) της Βορείου Γερμανίας και που διευθύνεται από το “Μακεδονολόγο” και ανθέλληνα ακαδημαϊκό Γερμανό Στέφαν Τρεμπστ. Ιδρύθηκε το 1996 και στο συμβούλιό του εκπροσωπείται και η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων. Και οι δυο οργανώσεις είναι κατευθυνόμενα όργανα του Γερμανικού ΥΠΕΞ, του ΥΠΕΣ και των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών με σκοπό την ανακάλυψη εθνογλωσσικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Προπαγανδίζουν και στηρίζουν αυτονομιστικές και αποσχιστικές τάσεις για την αποσταθεροποίηση των Κρατών – Εθνών, για λογαριασμό της Νεοναζιστικής εξωτερικής πολιτικής και του Νεοναζιστικού κεφαλαίου, σε συνεργασία και με την Αμερικανική Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ιδρύματος Κλίντον – Ομπάμα και Σία για μια Ευρώπη των Περιφερειών!

Το εν λόγω Κέντρο, στην Ελλάδα διαθέτει το ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων) που αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες στη γλώσσα και την ταυτότητα μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα (Μακεδόνες, Μουσουλμάνοι τουρκικής εθνικής ταυτότητας, Βλάχοι κλπ)!΄

Το ΚΕΜΟ είναι υπό τον Δημήτρη Τρεμόπουλο και τον Παναγιώτη Δημητρά, οι οποίοι έχουν “ανακαλύψει” Τουρκική, Αλβανική, Μακεδονική και Βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα!

Αυτές οι κινήσεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων φέρεται να χρηματοδοτούνται από Ιδρύματα και ΜΚΟ του Σόρος!

Συμπερασματικά…


Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί η πηγή μας, μας ανέφερε ότι παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξύφανση και την υλοποίηση του σατανικού σχεδίου της Μέρκελ και της ΝΤΠ για το μέλλον της Ελλάδος!

Όπως μας είπε – η πηγή μας – πως υπάρχει αρχηγός Ελληνικού Κόμματος που είναι στέλεχος του ΚΕΜΟ που γρασάρει την ανθελληνική προπαγάνδα του Δ΄ Ράιχ και της ΝΤΠ!!

Που φυσικά δεν πιστέψαμε αυτό το σημείο αναφοράς της πηγής μας!!

Ή θα έπρεπε να το πιστέψουμε;;;

πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top