GuidePedia

0

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν περίμεναν πολύ για να μεταδώσουν «νέο περιστατικό» το οποίο σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ έγινε στα Ίμια. Όπως ανέφεραν, την ώρα που γύρω από το νησί ήταν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και δυο του τουρκικού.

Ο Πάνος Καμμένος, έσπευσε να… σβήσει τη φωτιά, ξεκαθαρίζοντας πως κανένα σκηνικό έντασης δεν υπήρξε στα Ίμια.
Αυτό που, πάντως, προκάλεσε εντυπώσεις ήταν οι ίδιες οι εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στην οποία φαίνεται η πτήση του ελικοπτέρου που προκάλεσε και τον… συναγερμό.

Σε αυτές, όμως, εκτός από το ελικόπτερο, φαίνονται και… οικοδομές, σπίτια και δάση, που φυσικά στα Ίμια δεν υπάρχουν…

Το χρονικό
Τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής πέταξε δυο φορές πάνω από τα Ίμια. Και έμεινε εκεί αρκετή ώρα.

Όταν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έγινε αντιληπτό από τις ελληνικές δυνάμεις έσπευσαν κοντά στην περιοχή τόσο με σκάφη όσο και με ελικόπτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ΟΛΑ τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την είδηση και έχουν αυτό το βίντεο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ευρισκόμενος στην ΛΑΕΔ με όλους τους αρχηγούς του στρατού μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr διέψευσε ότι υπήρξε περιστατικό και τόνισε ότι στην περιοχή υπάρχει κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και πλοίο του Λιμενικού που παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των τούρκων.

Την ίδια ώρα, κύκλοι του υπουργείου Αμυνας εκφράζουν επιφυλάξεις για την γνησιότητα του βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τους τούρκους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ειναι προϊόν μοντάζ!



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top