GuidePedia

0

  Εκτοξεύθηκαν δεκάδες βλήματα cruise - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί σε Χαλέπι και Ιντλίμπ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
To δυτικό και ανατολικό Χαλέπι και η Ιντλίμπ δέχονται κύματα σφοδρών ρωσικών βομβαρδισμών από τακτικά και υποστρατηγικά ρωσικά μαχητικά
 
Κύματα βλημάτων cruise από ρωσικά πλοία και υποβρήχια πλήττουν επίσης συγκεκριμένους στόχους.Στην εκτόξευση πυραύλων cruise Kalibr συμμετείχε για πρώτη φορά και η νέα φρεγάτα Admiral Grigorovich σφυροκοπώντας θέσεις των ισλαμιστών όπως δήλωσε πριν λίγο ο Ρώσος ΥΠΑΜ Sergei Shoigu.
 
Πιο συγκεκριμένα Ρώσος υπουργός Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα στις 10:30 και στις 11:00 προσχωρήσαμε στην μαζική εκτόξευση πυραύλων cruise εναντίον θέσεων των οργανώσεων  ISIS και Al-Nusra στις επαρχίες της Ιντλίμπ και της Χομς.
Η φρεγάτα "Admiral Grigorovich” παίρνει μέρος στις επιχειρήσεις. Σήμερα εκτόξευσε βλήματα Kalibr εναντίον θέσεων τρομοκρατικών οργανώσεων, θέσεων που είχαν αναγνωριστεί και επιβεβαιωθεί από αποστολές ISR.
Παράλληλα αεροσκάφη Su-33 απονηώθηκαν από το κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Κουζνέτσοφ».

«Σήμερα ξεκινήσαμε μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον εργαστηρίων των τρομοκρατών στη Συρία όπου παρασκευάζουν δηλητηριώδεις ουσίες. Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη βιομηχανική παραγωγή και για αυτό διεξάγουμε αυτές τις επιθέσεις. Αποθήκες πυρομαχικών κέντρα εκπαιδεύσεως τρομοκρατών και κέντρα παραγωγής μη συμβατικών όπλων είναι οι κύριοι στόχοι των επιθέσεων
Μια στρατιωτική ομάδα στάλθηκε στην Συρία για να καθορίσει τι είδος χημικών όπλων οι τρομοκράτες στην Συρία χρησιμοποιούν. Αυτοί τα χρησιμοποίησαν δύο φορές αυτή την εβδομάδα. Σε μια περίπτωση 27 άνρθωποι πήγαν στο νοσοκομείο και τρεις πέθαναν. Σε άλλη περίπτωση 30 νοσηλεύτηκαν και εννοώ τους στρατιώτες του συριακού Στρατού.
Από τις 12 Νοεμβρίου ο διοικητής του Admiral Kuznetsov ξεκίνησε εκπαιδευτικές προσομοιώσεις με τα μαχητικά του αεροπλανοφόρου.»
πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top