GuidePedia

0

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η δολοφονία του Κέννεντι το 1963 ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης του αμερικανικού βαθέος κράτους στην προσπάθεια του τότε Αμερικανού προέδρου, που είχε έρθει σε αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος, να χτυπήσει τις λεγόμενες μυστικές κοινωνίες «secret societies» ( ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κέννεντυ σε μια δημόσια ομιλία του) δηλαδή εκείνα τα μυστικά κέντρα που χρησιμοποιούν τους προέδρους τον ΗΠΑ σαν μαριονέτες για να επιβάλλουν την πολιτική τους. Ο Κένεντι είχε διαδεχτεί τον Άιζενχάουερ ο οποίος επίσης είχε έρθει σε σύγκρουση με το βαθύ αμερικανικό κράτος.



Το εκπληκτικό είναι πως τώρα αποκαλύπτεται ότι ήταν προγραμματισμένο και σχεδιασμένο από αυτά τα σκοτεινά κέντρα να φύγει από την μέση ο «ξανθός πρόεδρος» στην ενδεχόμενη περίπτωση που θα ερχόταν στην εξουσία μετά από χρόνια, με τις ίδιες προθέσεις, να χτυπήσει δηλαδή αυτές τις «secret society» (μυστικά κέντρα).

keneddy-secret-society
Από εδώ και πέρα να ειστε ήσυχοι ότι η Χίλαρι έφυγε, μαζί της και η απειλή του παγκοσμίου πολέμου ενώ όλα υποτίθεται θα είναι ωραία και καλά, αλλά δεν θα είναι έτσι.
Το θέατρο που οργανώνουν τα σκότεινα κέντρα ήδη έχει επαναληφθεί από την εποχή του 1800 πολλές φορές και λειτουργεί ως εξής: στους σκλάβους, δηλαδή στον κυρίαρχο λαό, σερβίρουμε δύο σατανάδες έτσι ώστε ή ο ένας να βγει και να εκτελέσει τα σχέδια μας ή ο άλλος που αν παρεκλείνει θα εχει την κλασική τύχη του δηλαδή εκτέλεση.

cae25e.Kennedy

Είτε όμως εκλεγεί ο ένας πρόεδρος είτε ο άλλος, πάλι οι σκλάβοι θα είναι σκλάβοι με διαφορετική ενδυμασία αλλά με την ίδια σκληρή πραγματικότητα. Και όλα αυτά σχεδιάζονται πριν από χρόνια για να πραγματοποιηθούν μετά από χρόνια.



Από εδώ και πέρα σύμφωνα με τα σχέδια θα έχουμε δραματικές εξελίξεις που ήδη είχαμε την πρώτη γεύση τους με τις ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του νέου προέδρου. Θα ανάβουν τον κόσμο με την συνδρομή διαφόρων οργανώσεων, (ομοφιλόφυλοι και λοιπά) παραφιάδων του βαθέος κράτους για να προκληθεί χάος.



Το κόλπο του κινδύνου της ασφαλείας των πολιτών είναι γνωστό και χρησιμοποιείται όποτε θέλουν να επιβάλλουν άγρια κατασταλτικά μέτρα καταλλύοντας το ούτως ή άλλως τελειωμένο δημοκρατικό πολίτευμα.



Είναι χαρακτηριστικό πως αυτός που έκανε το σίριαλ των Σίμσον πιθανότατα να ήξερε πριν από χρόνια τις σημερινές εξελίξεις πράγμα που προυποθέτει ότι ήτανε βαθιά μέσα στα σκοτεινά κέντρα που προγραμματίζουν και εκτελούν. Στο σίριαλ αυτό, μέσω κινούμενων σχεδίων αποκάλυπτε με έντεχνο τρόπο τις βασικές λειτουργίες του μασωνικού βαθέος κράτους με όλες τις λεπτομέρειες και με σκοπό να εξοικειώσει τους μικρούς εγκεφάλους με όλα αυτά τα σατανικά κυκλώματα. Έτσι γίνεται αυτονόητο ότι αυτά τα σατανικά κυκλώματα κυριαρχούν και κατευθύνουν την ζωή των λαών σύμφωνα με τα ιδιοτελή συμφέροντά τους.

Το εκπληκτικό με το καρτούν των Σίμσον είναι ότι εκτός των άλλων πριν από πολλά χρονια είχε προβλέψει την θανατηφόρα επιδημία του ιού του έμπολα( τι σας λέει αυτό;;;). Επίσης, ότι θα ερθει μια εποχή που θα επιβάλλεται στην Ευρώπη, οι λεγόμενες ζώνες Σαρία δηλαδή περιοχές μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη όπου θα ισχύει ο νόμος της Σαρίας. Και το πιο σημαντικό ότι θα επιβληθεί το πλαστικό χρήμα με τις κάρτες σε όλες τις συναλλαγές.
Εντυπωσιακό στους Σίμσον είναι ότι είχε προβλεφθεί πως θα έρθει μια εποχή όπου μέσω της κλωνοποίησης θα κατασκευάζουν ανθρώπους αντρείκελα. Στην ίδια σειρά είχαν προβλεφθεί αρκετά μελλοντικά επιτεύγματα, ειδικότερα τεχνολογικά όπως iphone κλπ. Το τελευταίο πιο καταπληκτικό είναι η πρόβλεψη για την έλευση λαθρομεταναστών (τι σύμπτωση). Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ήταν σχεδιασμένα και προγραμματισμένα πριν από πολλά χρόνια.

Για να καταλαβουμε την δύναμη αυτών των σκοτεινών κέντρων αρκεί να εξετάσουμε την φωτογραφία των Σίμσον που «προφητεύει» από το 2000 τα αποτελεσματα των προεδρικών εκλογών του 2016, ακόμα και τα ποσοστά που θα πάρει ο Ντόναλτ Τραμπ. Πράγματι δεν είναι εκπληκτικό;
simpson
Ενα άλλο χαρακτηριστικό κινηματογραφικό σήριαλ με την ονομασια «Back to the Future» που γυρίστηκε το 1985, προφήτευε ήδη από τότε με όλες τις λεπτομέρειες ότι ξανθός πρόεδρος θα έχει την τύχη του Τζον Φ. Κένεντι. Δηλαδή θα ζήσουμε, αν επαληθευτεί όπως προβλέπεται, ακόμα πιο δραματικές στιγμές με συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα πάντα σύμφωνα με τα σκοτεινά σχέδια των μυστικών κέντρων.

Ουσιαστικά οι εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών δεν γίνονται για να εκλέξουνε τον πρόεδρο που αυτός είναι ούτως ή άλλως καθορισμένος σαν μια μαριονέτα από πολύ πριν, αλλά για το θεαθήναι του κόσμου, για μια παράσταση των ΜΜΕ που δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα και ότι ο λαός εκλέγει αυτόν που θα τον κυβερνήσει.

Όλη η προεκλογική καμπάνια, οι τηλεοπτικοί διαξυφισμοί, οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, τα περίφημα ντιμπέιτ, είναι ένα καλά οργανωμένο θέατρο με συμφωνημένους ηθοποιούς που σερβίρεται στον Αμερικανικό λαό (τι σας θυμίζει αυτό;) κατά το ρωμαϊκόν άρτος και θεάματα. Η ψευδαίσθηση της λαϊκής κυριαρχίας που στην πραγματικότητα είναι η μεγάλη κοροϊδία των σκοτεινών κέντρων
.
Η λειτουργία των ΜΜΕ είναι ουσιαστικά μια εντεταλμένη επιχείρηση παραπληροφόρησης, παραπλάνησης, και πιο πολύ, κατεύθυνσης της κοινής γνώμης προς τους σκοπούς του συστήματος. Αυτό φάνηκε καθαρά και στο τέλος γελιοποιήθηκε μάλιστα από τις δημοσκοπήσεις των μεγάλων αμερικανικών καναλιών στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι η δημοκρατία που σερβίρεται από την Δύση είναι μια μεγάλη απάτη και ότι δεν είναι οι εκλεγμένες κυβερνήσεις που αποφασίζουν και κυβερνούν αλλά η ελίτ που ενδιαφέρεται μόνο για να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα ακόμα και αν αυτά απαιτούν την εξόντωση των λαών.

Τέλος να ξέρετε ότι, αν τυχόν και ο Τραμπ πραγματικά «καβαλίσει το καλάμι» και θέλει να εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά, τότε να είστε σίγουροι ότι θα έχει την ίδια τύχη με τον προκάτοχό του Τζον. Φ. Κένεντι ο οποίος από άλλη αφετηρία είχε συγκρουστεί με τους Ιλλουμινάτι και είχε το γνωστό τραγικό τέλος.

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει αυτή η εξέλιξη και στην περίπτωση αυτή ήδη έχει καταστρωθεί το σχέδιο της μελλοντικής εξόντωσης.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top