GuidePedia

0

Τα τελευταία τρία χρόνια συχνά πυκνά προειδοποιώ για το σχέδιο των Γερμανών -Τούρκων και Καταριανών για την πολιτισμική και οικονομική άλωση μας.Το σχέδιο αυτό προβλέπει την οικονομική αποσάθρωση , γιαυτό και στα μνημόνια μπήκαμε με πλαστά στοιχεία.Τώρα εάν υπάρχουν διάφορες αρσενικές κοιλαράδικες θεραπαινίδες της προδοσίας και του Σόιμπλε που λένε ότι εμείς φταίμε για την κατάντια μας, ε, αυτοί θα κριθούν όταν θα έρθει η ώρα.

Πέρα από την οικονομική άλωση το σχέδιο προβλέπει και την πληθυσμιακή και όχι μόνο με τον απροκάλυπτο εποικισμό με ΄΄πρόσφυγες'', όχι.Οι πρόσφυγες αυτοί ( όπως θέλετε πέιτε τους αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος από τον νόμο να τους αποκαλώ έτσι ) είναι μια σταγόνα στον ωκεανό του συνόλου του κάθε είδους μεταναστών ( όπως θέλετε πείτε τους αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος από τον νόμο να τους αποκαλώ έτσι ) από τριτοκοσμικές και μουσουλμανικές χώρες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Το σχέδιο όμως είναι πολυεπίπεδο και σοφό και προβλέπει όχι μόνο την εισροή ξένων στοιχείων αλλά και την εκροή Ελλήνων και φυσικά νεαρών και οπωσδήποτε μορφωμένων και ικανών για εργασία.

Έχω προειδοποιήσει ότι η Τουρκία με καταριανά κεφάλαια θα αγοράσει σταδιακά την ελληνική οικονομία, μην παραξενευτείτε εάν την δείτε μέχρι και το χρέος μας να εξαγοράζει.Πριν όμως γίνει αυτό θα πρέπει να εκριζωθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα τόσο στις μεγάλες επιχειρήσεις όσο και στην λιανική μικρομεσαία αγορά.Την θέση των Ελλήνων βιομηχάνων, ξενοδόχων θα πάρουν οι Τούρκοι και την θέση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, από βιοτέχνες μέχρι τσαγκάρηδες, θα πάρουν οι επιδοτούμενοι ΄΄πρόσφυγες΄΄. Λέτε ότι θέλετε, αυτό είναι το σχέδιο.

Η Ελλάδα θα χωρισθεί σε Ειδικες Οικονομικές Ζώνες , τα έχω πει τα έχω γράψει .
Ωστόσο όλα τα παραπάνω είναι το αισιόδοξο σενάριο, υπάρχει και χειρότερο.

Η Τουρκία αποτελεί το μέσο, το όχημα, τον '' μπροστινό΄΄ της Γερμανίας και Κατάρ για την άλωση της Ελλάδας.Οι ΗΠΑ παρατηρούν ανήμπορες από μακριά.Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τελειώσει γεωπολιτικά και ούτε χρήμα πλέον διαθέτουν ούτε στρατό για επιβάλουν την άποψη τους .Έχω παραθέσει κατά καιρούς στοιχεία αλλά δεν τα διαβάζετε και προτιμάτε να μου κάνετε σχόλια περι του αντίθετου, δεν ασχολούμαι πλέον , όποιος θέλει με ακούει .

Γερμανία και Κατάρ έχουν συνάψει συμμαχία με την μεν πρώτη να έχει υποσχεθεί να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη σε αντάλλαγμα από την δεύτερη την παροχή αερίου είτε με αγωγούς είτε με τάνκερ.
Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα είναι απαραίτητη είτε ως χώρα διέλευσης των αγωγών είτε ως χώρα τερματικών LNG τα οποία θα μεταφορτώνονται σε χερσαία μέσα και θα αποστέλονται στην Γερμανία.

Τα ελληνικά κοιτάσματα δεν είναι προς το παρόν εκμεταλλεύσιμα διότι με τις ισχύουσες τιμές υδρογονανθράκων δεν συμφέρει η εξόρυξη τους εφόσον είναι υποθαλάσσια.Θα αποτελούν το στρατηγική απόθεμα του Κατάρ.

Παρατηρούμε όμως ότι η Τουρκία φέρεται ανεξέλεγκτα.και μπορεί να διατάζει και να επιβάλλει την θέληση της στις ΗΠΑ και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στο Ιράκ.

Ο υφυπουργός άμυνας των ΗΠΑ έδωσε επίσημα την άδεια στην Τουρκία να εισβάλει στο Ιράκ όπου γίνεται μια προσπάθεια να εκριζωθεί το Ισλαμικό Κράτος.Στην προσπάθεια συμμετέχουν από νότο οι Ιράνοί, Ιρακινοί και Αμερικάνοι από βορά οι Κούρδοι του αυτόνομου Ιρακινού Κουρδιστάν και από δυτικά κανείς , κάτι που γίνεται επίτηδες για να μπορούν οι τζιχαντιστες να διαφύγουν στην Συρία. Η Τουρκία ενδιαφέρεται για την Μοσούλη και στην ουσία αναμένουν ότι μετά την απελευθέρωση της θα παραμείνουν εκεί ως δυνάμεις κατοχής .Οι Ιρακινοί βέβαια θεωρούν την Μοσούλη ως ιρακινό έδαφος και απειλούν με πόλεμο εναντίον της Τουρκίας.Οι ΗΠΑ αδύναμες απλά κάνουν την ΄΄παλαβή΄΄ και είναι έτοιμες να υποκύψουν στην συγκυρία.

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι η Τουρκία κάνει ότι θέλει, όπου θέλει κι συνεπώς τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι μετά το Ιράκ δεν θα είναι η σειρά μας.

Ωστόσο, ίσως η περιπέτεια στο Ιράκ να είναι το τέλος των Τούρκων.Ο Τουρκικός στρατός στα χαρτιά είναι πολύ πιο εξοπλισμένος από τον Ιρακινό. Όμως ο τουρκικός στρατός είναι κατά βάση στρατός μη επαγγελματιών, φαντάρων που κάνουν θητεία. Ας μην μπερδευόμαστε με τον 30ετή πόλεμο στο τουρκικό Κουρδιστάν ο οποίος έχει γίνει πηγή παραφιλολογίας για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.Στον πόλεμο αυτό ενεπλάκησαν τόσο μονάδες του τουρκικού στρατού με σύσταση μη επαγγελματιών όσο και αυτών των ειδικών δυνάμεων στρατού και χωροφυλακής.Όλοι απέτυχαν και ο κύριος λόγος είναι η τεμπελιά τους και η άρνηση τους να μάθουν από τα λάθη τους.

Μετά από 30 χρόνια πολέμου στις ανατολικές κουρδικές επαρχίες οι Τούρκοι το μόνο που κατάφεραν είναι η αντιγραφή του αποτυχημένου Αμερικανικού μοντέλου των Forward Operating Bases -FOB, δηλαδή των απομονωμένων φυλακίων στην κουρδική ενδοχώρα , φυλάκια με δύναμη λόχου ή διμοιρίας με ενίσχυση αρμάτων και υποτιθέμενη αεροπορική κάλυψη τα οποία οι Κούρδοι καθημερινά εξαερώνουν.

Οι όποιες επιτυχίες των Τούρκων στο τουρκικό Κουρδιστάν τους τελευταίους μήνες οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην ισοπέδωση των μεγάλων κουρδικών πόλεων και αστικών κέντρων με ειδικές δυνάμεις και πυροβολικό.Οι Τούρκοι κατέφυγαν σε μια κατ ουσίαν γενοκτονία εναντίον των αμάχων Κούρδων μέσα στις πόλεις τους με αποτέλεσμα να καμφθεί το ηθικό τους.

Στο Ιρακ όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Ο Ιρακινός στρατός πριν από δυο χρόνια και μπροστά στην επέλαση των τζιχαντιστών πετούσε τα όπλα του και έτρεχε πανικόβλητος υποχωρώντας.Ωστόσο σε κάθε περίπτωση έχει έρθει αντιμέτωπος με τους τζιχαντιστές πολλές φορές και έχει αποκτήσει εμπειρία. Η σημαντικότερη ποιότητα ενός στρατου΄δεν είναι καμία από τις ανοησίες που ξεστομίζουν οι διάφοροι γραφιοκράτες στρατηγοί των μετόπισθεν όπως πχ η σκοπευτική ικανότητα, η γνώση χρήσης των οπλικών συστημάτων και μέσων. Αυτό που κάνει ένα στρατό να νικάει είναι η προθυμία του να εμπλακεί σε μάχη,η σχετική αδιαφορία του για απώλειες. Οι Τούρκοι στο τουρκικό Κουρδιστάν χρόνια τώρα ψείριζαν την μαϊμού.Οι Τούρκοι στρατιωτικοί αντιμετώπιζαν το Κουρδιστάν ως μια θανατηφόρα αγγαρεία την οποία εκτελούσαν ανόρεχτα και χωρίς να εντρυφούν.

Οι Ιρακινοί μαχητές δεν είναι φανταράκια που κάνουν την υποχρεωτική θητεία τους, είναι στρατιώτες που έχουν υποστει μεν ήττες αλλά τωρα αναδργανωμένοι χρησιμοποιούν αυτή την εμπειρία για να υπερασπιστούν την χώρα τους.Είναι στρατιώτες που έχουν αντικρίσει το θηρίο κατάματα.Οι Ιρακινοί στρατιώτες προέρχονται από μια βασανισμένη χώρα της οποία οι κάτοικοι είναι πλέον πολύ πιο σκληροί από τον μέσο Τούρκο στρατιώτη.Όσο για όσους υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι θα εμπλέξουν τις ειδικές δυνάμεις τους έχω να πω ότι τα άρματα και το πυροβολικό που είναι απαραίτητα δεν αποτελούνται από ειδικες δυνάμεις και ότι όσες μονάδες ειδικών δυνάμεων να εμπλέξουν τελικά, ποτέ δεν θα επαρκέσουν για να καλύψουν το μέτωπο, ακριβώς διότι οι ειδικές δυνάμεις είναι για ειδικές αποστολές και όχι για την αντικατάσταση των ανίκανων τακτικών δυνάμεων.

Οι Τούρκοι στρατηγοί έχουν αποδείξει στο Κουρδικό μέτωπο της Ανατολίας ότι δεν υπολογίζουν τις απώλειες αλλα δεν έχουν αποδείξει ακόμα πως μπορούν να πείσουν το προσωπικό τους για σοβαρή προσπάθεια.


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top