GuidePedia

0


Οι... σπουδαίες τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ξαναχτυπούν. Η φωτογραφία είναι από την... "επιχείρηση" των τουρκικών ΕΔ για την...κατάληψη της Τζαραμπλούς στη Συρία!

Όπως λέει η λεζάντα που τη συνοδεύει στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στρατηγός των Κόκκινων Μπερέ που χθες αγκαλιαζόταν με τους "υπερασπιστές" της κέρασε ...λουκούμια! Επιχείρηση Λουκούμι λοιπόν για τις τουρκικές ΕΔ.Θα κέρναγε και μπακλαβά ίσως ο στρατηγός αλλά μην ξεχνάμε ότι ο επιχειρηματίας που κάνει το γλυκό στην Τουρκία έχει συλληφθεί ως φιλογκιουλενικός!


Φιλιά και αγκαλιές με τους τζιχαντιστές ο Τούρκος στρατηγός

Ούτε σφαίρα δεν έριξαν οι Τούρκοι για να πάρουν την Τζαραμπλούς! Αντιθέτως έδωσαν πολλά φιλιά και αγκαλιές με τους Σύρους αντάρτες που μπήκαν στην πόλη και την ...παρέλαβαν από τους εναπομείναντες τζιχαντιστές !Οι οποίοι αποχώρησαν με την ησυχία τους,παραδίνοντας την πόλη στις τουρκικές δυνάμεις! Στις φωτογραφίες ...η επιχείρηση...αγάπης και φιλίας! Ο διοικητής των "κόκκινων μπερέ" της Τουρκίας,ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων και όπως λένε οι φήμες μελλοντικός αρχηγός των ΕΔ εναγκαλίζεται και φιλιέται με τους τελευταίους "υπερασπιστές" της Τζαραμπλούς! Τους εύχεται προφανώς ...καλό ταξίδι!





Επιχείρηση "αναβάπτισης" των τουρκικών ΕΔ
Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εξευτελίσθηκαν τόσο πολύ από το καθεστώς Ερντογάν,για πολλές ημέρες μετά από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.Ήταν τόση η απαξίωσή τους που φαίνεται ότι ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί του Ερντογάν κατάλαβαν ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει.

Το πράσινο φως που πήρε ο Ερντογάν από τη δύση και τον Πούτιν για την εισβολή στη Συρία ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να "αναβαπτίσει" το στράτευμα στα μάτια της κοινής γνώμης.Και τα...άρματα μάχης που αποτελούν όπλο σύμβολο για τα πραξικοπήματα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι προέκυψε το μάλλον...γραφικό βίντεο με την αναχώρηση των τουρκικών αρμάτων μάχης για την επιχείρηση στην Συρία. Λέμε γραφικό για τους στρατιώτες που έχουν βάλει να χειροκροτάνε με ενθουσιασμό τα άρματα μάχης!



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top