GuidePedia

0

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαφή υπαινιγμό ότι την βραδιά του πραξικοπήματος στην Τουρκία, στις 15 Ιουλίου, μέσα στο χάος που θα δημιουργούνταν με την ανατροπή του νόμιμου καθεστώτος, οι Έλληνες θα έβρισκαν την ευκαιρία να… καταλάβουν όλη την Κύπρο, (!!!), κάνει ο υπουργός Αεροπορικών Μεταφορών και Γεωργίας της Τουρκίας, Faruk Çelik.

katalogos

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, την βραδιά της 15ης Ιουλίου υπήρχε σχέδιο διάλυσης της Τουρκίας με απαρχή την εισβολή από την περιοχή του Kobani της βορείου Συρίας, που είναι υπό τον έλεγχο των Κούρδων, και την δημιουργία χάους μέσα στο οποίο θα επωφελούνταν βάσει συντονισμένου σχεδίου και οι Έλληνες, για να… εισβάλουν στην βόρειο Κύπρο. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό είχαν γίνει από καιρό οι απαραίτητες προετοιμασίες και…κάποιες μυστικές επαφές στην Κύπρο

Ο Τούρκος υπουργός ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για σχέδιο αποσταθεροποίησης και διάλυσης της Τουρκίας τα οποία θα βγάλουν στην δημοσιότητα για να καταδειχτεί σε όλο του το εύρος αυτή η μεγάλη συνομωσία που βρίσκονταν σε εξέλιξη κατά της τουρκικής ακεραιότητας.

Το κεντρικό σημείο του σχεδίου ηταν το Kobani της βορείου Συρίας, από όπου θα γίνονταν η μεγάλη εισβολή στο τουρκικό έδαφος την ίδια ώρα που όλη η χώρα θα βρίσκονταν σε κατάσταση χάους από το πραξικόπημα. Το βράδυ εκείνο, όπως υποστηρίζει ο Faruk Çelik, ουσιαστικά παίχτηκε η ίδια η ύπαρξη της Τουρκίας, ενώ είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες μαχητές θα εισέβαλλαν στο τουρκικό έδαφος και σε ποια σημεία θα ηταν τα πρώτα χτυπήματα του εισβολέα.

Όλα αυτά βέβαια για πολλούς μοιάζουν με μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, αλλά από Τούρκους όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Πάντως περιμένουμε τις αποδείξεις, ειδικά για το θέμα της Κύπρου που έχει πολύ ενδιαφέρων.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top