GuidePedia

0

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Την εντυπωσιακή πληροφορία ότι ο φερόμενος σαν «ψυχοπαθής του Μονάχου που εκτέλεσε εν ψυχρώ 10 άτομα, ο Ali David Soboly, δεν είναι Γερμανό-Ιρανός, αλλά Τούρκο-Σύριος από την Συρία, και οπαδός των Τούρκων ισλαμιστών, μας πληροφορεί Τούρκος δημοσιογράφος και ερευνητής. Αν δεν πιστεύετε, αρκεί κανείς να δει την σελίδα του Ali David Soboly στο facebook όπου εκεί αποκαλύπτονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Μάλιστα όπως αναφέρεται είχε φάκελο στην Ίντερπολ και ήταν από παρακολούθηση.

munich killer.2

Η τουρκική σημαία είναι το κύριο σύμβολο στην ιστοσελίδα του στο facebook . Κατάγεται από τους Τούρκο-Σύριους της Συρίας που μετά τον εμφύλιο ζουν στην Τουρκία. Λατρεύει τον Ερντογάν και είναι φανατικός οπαδός των ισλαμιστών της Τουρκίας. Το ότι τον παρουσίασαν ότι δήθεν καταφερόταν εναντίον των Τούρκων της Γερμανίας, έγινε γιατί προφανώς θέλησαν να παρουσιάσουν τους Τούρκους σαν τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης.

munich killer.3

Δεν είναι περίεργο ότι, εφόσον ο Αλί Sonboli λέγεται ότι είναι Ιρανός τότε γιατί έχει την σημαία της Τουρκίας στο Facebook του;
Γιατί λοιπόν, να τον διαφημίζουν ως Ιρανό και ως Σιίτη μουσουλμάνο; Είναι πολύ πιθανό ότι οι Γερμανοί τον παρουσίασαν ως ιρανικής καταγωγής γιατί δεν ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα αφενός μεν με τους Τούρκους της Γερμανίας και αφετέρου με την ελευθερία διακίνησης μουσουλμάνων λαθρο από την Συρία και αλλού προς την Ευρώπη, καθώς ήδη το κλίμα είναι πολύ αρνητικό σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

as2-copy2

Η οικογένεια του προέρχεται από την Χομς της Συρίας, ενώ συγγενείς του βρισκονται σκορπισμένοι στην Υεμένη, την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Μια γρήγορη έρευνα απέδείξε ότι ένας κλάδος της οικογενείας του είναι φανατικοί φιλότουρκοι και ζουν στο Σικάγο, είναι Σουνίτες με μαντίλα και συνεργάζονται με Σύριους της συριακής αντιπολίτευσης που πολεμά τον πρόεδρο Άσαντ με τον φιλοτουρκικό κλάδο του Ισλάμ κατά του Άσαντ.

munich killer.4

Υπάρχει επίσης μια παλαιότερη φωτογραφία που λίγοι την γνωρίζουν όταν ο Sonboly είχε συληφθεί γιατί ήταν υπό παρακολούθηση από την Ιντερπόλ όπως αποκαλύπτει η Al-Arabiya net. Δείτε την ωριμότητα του προσώπου του ως παιδί, πόσο ώριμο άτομο δείχνει.

munich killer 5

Όπως μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο παρακάτω βίντεο είναι προφανές ότι ο δράστης πέρασε μέσα από κάποια ειδικευμένη εκπαίδευση. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτός είναι ένας Τούρκος πράκτορας που είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία και στην Γερμανία για να αναστρέψει το κακό κλίμα για τους λαθρό που εισέρχονται στην Γερμανία και γενικότερα στην Ευρώπη.


H Al-Arabiya κάνει μια εξαιρετική «διαπίστωση-αποκάλυψη». Σύμφωνα με το αρχικό δελτίο Τύπου της αστυνομίας, με βάση αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχαν τρεις που εμπλέκονται στη εκτέλεση καθώς και ταυτόχρονη κινητικότητα σε τρεις περιοχές.

Munich map attack

Έχουμε, επίσης, τρεις νεκρούς Τούρκους. Μήπως παρουσίασαν κάποιους, (όχι τον ελληνικής υπηκοότητας), από τους ενόχους ως θύματα; Αν ο ένοχος ήταν νεκρός, υπήρχε καμιά αναφορά ότι ανταλλαχτήκαν πυρά με την αστυνομία; Ουσιαστικά δεν έχει ξεκαθαριστεί, δεν γνωρίζουμε με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη και μια τέτοια παραδοχή αποτελεί απλώς μια θεωρία.

Ο Sonboly ήταν ένας άριστα εκπαιδευμένος σκοπευτής και στη συνέχεια, μας λένε ότι αυτοκτόνησε. Ίσως να το έκανε, αν και το Ισλάμ καταδικάζει την αυτοκτονία, αλλά ως «αποστολή αυτοκτονίας» υπέρ του Ισλάμ και με σκοπό να παρουσιάσει σαν θύμα τους Τούρκους και να βοηθήσει τον Ερντογάν στην αντιτρομοκρατική του προπαγάνδα. Αυτό θα εξυπηρετήσει τον Ερντογάν. Και ο Ερντογάν το εκμεταλεύτηκε αυτό. Το Πρακτορείο Anadolu της Τουρκίας έχει ήδη προσπαθήσει να αξιοποιήσει αυτή την τρομοκρατική επίθεση στην προώθηση του ίματζ της Τουρκίας στην Ευρώπη ο ίδιος ο Ερντογάν προσωπικά απάντησε για το γεγονός δηλώνοντας:

«Η Τουρκία, η οποία έχει γίνει στόχος των αμέτρητων τρομοκρατικών επιθέσεων και των πράξεων βίας για πολλά χρόνια, μοιράζεται τον πόνο της Γερμανίας, όπου ζουν πολλοί πολίτες μας. Εκ μέρους του εαυτού μου και του έθνος μου, προσφέρω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς εσάς, το φιλικό γερμανικό έθνος και τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το αξιοθρήνητο περιστατικό και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Αλλά δεν είναι μόνο η Τζιχάντ προπαγάνδα του Ερντογάν που προβάλλει την χώρα του σαν θυμα των τρομοκρατών. Δίνεται και θρησκευτική διάσταση. Όλο αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σαν το κύριο κάλεσμα του Ερντογάν από τον Αλλάχ να επαναπροσδιορίσει τον ορισμό της τρομοκρατίας σύμφωνα με τα συμφέροντα του. Έτσι να απαιτήσει να απελαθεί ο Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ σαν τρομοκράτης και να χαρακτηρίσει όλους τους αντιπάλους του σαν τρομοκράτες.
Τώρα θέλουν να μας πείσουν ότι αυτός ο άνθρωπος, όπως μας λένε, συνδέεται με «ακροδεξιές» τρομοκρατικές οργανώσεις όπως του «Anders Breivik». Ακόμα και ο ίδιος ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μονάχου, ο Hubertus Andrae που ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε φάκελο στην Ιντερπόλ, μας τον παρουσίασε απλά σαν ένα ακροδεξιό τρελό με εμμονές και με τάσεις να πυροβολεί στα καλά καθούμενα τον κόσμο.
Δεν μας απαντούν γιατί ένα τόσο νέο παλικάρι να παρακολουθείται από την Ιντερπολ; Πως παρουσιάζεται ότι είναι ένας «Ιρανός» με μια τουρκική σημαία σαν σύμβολο του και η οικογένεια του να είναι φανατικοί ισλαμιστές, φιλότουρκοι και οπαδοί της συριακής αντιπολίτευσης;
Επιπλέον, αραβικές πηγές στο Facebook αποκαλύπτουν ότι ο Ali Soboly συνδεόταν με κάποιους λάτρες της τρομοκρατίας, ένας εκ των οποίων ονόματι Αχμάντ Καν.

munich killer.5

Αυτά είναι γεγονότα. Υπάρχει κάποιος που ακούει; Καταλαβαίνετε τα πολύπλοκα παιχνίδια που παίζονται πισώπλατα και μας ρίχνουν στάχτες στα ματιά. Όλα αυτά αγνοήθηκαν αργότερα.
Τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Μέρκελ –Ερντογάν; Έναν γλυκό δροσιστικό οθωμανικό χαρούπι (λυκίσκο), με γερμανική μπύρα ή κάποιο συνδυαστικό ρόφημα που ανανεώνει και τις δύο πλευρές;
istanbul-resimleri-15-Large


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top