GuidePedia

0

Θερμό επεισόδιο στη Θράκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας με μια απίστευτη τουρκική πρόκληση επί ελληνικού εδάφους. Το βίντεο που θα δείτε είναι πραγματικά εξοργιστικό και έλαβε χώρα προ ολίγων ωρών στο πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της κηδείας Έλληνα Στρατιώτη που πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει ο maxitisthrakis.blogspot.gr στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, και χωρίς κανένα σεβασμό στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατηγό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.

Πρόκειται για μια απίστευτη ανθελληνική συμπεριφορά επί ελληνικού εδάφους!
Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.

Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που αντέδρασε έντονα στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του με πίκρα και απογοήτευση, «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.

Είναι επίσης προς τιμή του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που διατήρησε την ψυχραιμία του και απέτρεψε την πρωτοφανή προβοκάτσια του Μετέ και της «παρέας» του σε βάρος του Στρατού, αποτρέποντας τα επεισόδια που ήθελαν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας.

Τελικά Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και οι λοιποί ακόλουθοι πήραν το φέρετρο του νεκρού στρατιώτη και συνοδεία τουρκικών καναλιών και ΜΜΕ το μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου τελικά παρενέβη και πάλι ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές το νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσία στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

Η απόλυτη πάντως ταύτιση του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με τον Μετέ, το DEB και τους κύκλους που εκπροσωπούν καθαρά τα συμφέροντα της Τουρκίας, πρέπει να προβληματίσουν την ελληνική στρατιωτική ηγεσία καθώς  η πολιτική ηγεσία είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Στο μεταξύ προβληματισμό προκαλεί η πραγματοποίηση πορείας που θα οργανώσουν στην Κομοτηνή τουρκόφρονες στις 24 Ιουλίου -ανήμερα του μνημόσυνου του Αχμέτ Σαδίκ- με πρόσχημα τη «διεκδίκηση δικαιωμάτων».

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είχε προαναγγείλει στο 4ο Συνέδριο του DEB ο πρόεδρος του κόμματος, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, που επιχειρεί ουσιαστικά να δημιουργήσει και πάλι ένταση ενώ πλέον κάνει λόγο ακόμα και για «αλυτρωτικές βλέψεις».

Είχε δηλώσει προκλητικά ο Τσαβούς:
«Να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία. Να κάνουμε μια πορεία, τουλάχιστον από τα γραφεία μας μέχρι τα νεκροταφεία. Μια πορεία περηφάνιας. Να είναι μια πορεία με αίτημα την απόδοση των δικαιωμάτων μας. Ας είναι μια πορεία με την οποία θα ζητείται πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας. Πλέον να μην στεκόμαστε. Πλέον να μην σωπαίνουμε. Ήρθε πια ο καιρός να βγούμε στις πλατείες. Δήθεν θα μας εκφόβιζαν. Εγώ απευθύνομαι στους Έλληνες αξιωματούχους. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω την ψυχή μου. Ο ηγέτης μας έγινε μάρτυρας. Εάν επιτρέψει ο Αλλάχ ας γίνουμε και εμείς μάρτυρες σε αυτό τον δρόμο».




πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top