GuidePedia

0

Πολύ ωραίο άρθρο από το Frontpage Mag, το site του Αμερικανο-Εβραίου David Horowitz. Ο David Horowitz ήταν στα νιάτα του φανατικός αριστερός, αλλά μεγαλώνοντας έγινε φανατικός δεξιός και αντικομμουνιστής. Το Frontpage Mag έχει κάποια καταπληκτικά αντι-Ισλαμικά και αντι-Κομμουνιστικά άρθρα. Είναι στο στυλ του Gatestone Institute, αν και νομίζω ότι το Gatestone είναι μία κλάση πάνω από το Frontpage Mag, γιατί στο Gatestone γράφουν πρώην πράκτορες της CIA και τέτοια άτομα, και έχει ένα άλλο κύρος έχω την εντύπωση. Αλλά είναι σε αυτό το στυλ το Frontpage Mag. Από τα λίγα αντι-Ισλαμικά και αντι-Κομμουνιστικά sites. Που ξέρω εγώ τουλάχιστον.

Γράφει λοιπόν το άρθρο ότι την στιγμή που ο σοσιαλιστής Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προσπαθούσε να συσπειρώσει τους Ευρωπαίους εναντίον του Ισραήλ, ο Πούτιν υποδέχτηκε τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Νετανιάχου με κόκκινα χαλιά και μουσικές ταπεινώνοντας τον Γάλλο Πρόεδρο. Βλέπε “Netanyahu Arrives in Moscow”.

Να θυμίσω εγώ ότι οι Γάλλοι είναι στενοί σύμμαχοι των Αράβων. Επίσης οι Μουσουλμάνοι κατακτούν σιγά σιγά την Γαλλία, και έχουν φτάσει να αποτελούν το 10% του Γαλλικού πληθυσμού. Γι’ αυτό και οι εθνικοσοσιαλιστές της Λε Πεν έχουν τόσο μεγάλη άνοδο, και ο κεντροδεξιός Σαρκοζί λέει ότι ο Χριστιανισμός θα πρέπει να μπει με κάποιο τρόπο στα Ευρωπαικά συντάγματα. Κάτι που φυσικά ακούνε οι κομμουνιστές στην Ευρώπη και βγάζουν σπυριά. Να θυμίσω επίσης ότι οι Γάλλοι ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές μίας επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Συρία, προκειμένου να ανατραπεί ο σύμμαχος των Ρώσων ο Άσαντ, όπως ζητάνε οι Άραβες.

Να θυμίσω επίσης ότι πριν μερικές μέρες ο Νετανιάχου έδωσε το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ στον Ρωσικής καταγωγής Avigdor Lieberman, προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξη της Ρωσίας απέναντι στην λύση του Παλαιστινιακού που προωθούν οι Γάλλοι. Ο Lieberman εκτός από Ρωσικής καταγωγής βρίσκεται πολύ κοντά στον Πούτιν. Οι Ρώσοι και οι Ισραηλινοί μπορούν να συνεργαστούν στην Συρία εναντίον των Τζιχαντιστών, και οι Ρώσοι μπορούν να εξακολουθήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια όταν οι Ισραηλινοί χτυπάνε τους Ιρανούς γύρω από τα Υψώματα Γκολάν εντός της Συρίας, αλλά και όταν χτυπάνε τις Ιρανικές αποστολές όπλων προς την Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Οι Ισραηλινοί όμως προφανώς δεν μπορούν να βοηθήσουν τους Ρώσους εναντίον των Σουνιτικών συμμοριών που συνεργάζονται με συμμάχους των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων πχ Κατάρ, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση με τις ΗΠΑ. Υπάρχουν σίγουρα περιορισμοί, αλλά υπάρχουν και περιθώρια συνεργασίας. Μπορούν επίσης οι Ρώσοι και οι Ισραηλινοί να υποστηρίζουν τους Κούρδους, που είναι και σύμμαχοι των Αμερικανών.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top