GuidePedia

0

Η υποκρισία της Ευρώπης πολλές φορές εξοργίζει περισσότερο και από την ανικανότητα που έχουν επιδείξει σε κρίσιμες ώρες οι ηγέτες της.

Η Ευρώπη χειροκρότησε την καταδίκη του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ρ.Κάρατζιτς ο οποίος τιμωρήθηκε με 40 χρόνια φυλακή για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της διάρκεια του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας. Μέχρι εδώ καλά.

Στις φωτογραφίες η κυρία Φ.Μογκερίνι η Επίτροπος για την Άμυνα και την Εξωτερική πολιτική της ΕΕ και πολιτική προϊσταμένη του δικού μας Μ.Κωσταράκου. Χωρίς καμία ντροπή η “ευσυγκίνητη” Μογκερίνι που δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα δάκρυ που κύλησε από τα μάτια της όταν μίλησε για τα θύματα των Βρυξελλών αγκαλίάζει και φιλιέται με τον διαβόητο Χακίμ Θάτσι!!! Ποιος είναι;

Σύμφωνα με  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ο Θάτσι, ως αρχηγός της συμμορίας του UCK, ευθύνεται, εκτός από δολοφονίες, διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία, λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων και άλλα …ενάρετα.

Σύμφωνα με το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, η συμμορία του Θάτσι σκότωνε Σέρβους αιχμαλώτους και αμάχους -ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ- και πουλούσε τα όργανά τους στη «μαύρη αγορά» των μεταμοσχεύεσων.

Αυτός όχι μόνο δε δικάστηκε από το «Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα στη Γιουγκοσλαβία», αλλά έγινε ο πρώτος «πρόεδρος» του «Κοσσόβου».
Ευρώπη δεν ντρέπεσαι;

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top