GuidePedia

0

Οι ΗΠΑ,η Ρωσία,το Ιράν και η κυβέρνηση της Συρίας  έχουν έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου γίνεται ο πόλεμος: την Τουρκία!

Η διαπίστωση ανήκει σ΄ έναν εκ των κορυφαίων Αμερικανών δημοσιογράφων. Ο    Seymour Hersh   δεν είναι τυχαίος. Δεν γράφει τυχαία και δεν κάνει τέτοιες διαπιστώσεις χωρίς να έχει ενημέρωση από τις καλύτερες πηγές. Κάνει δεκαετίες τώρα ερευνητική δημοσιογραφία κι έχει βραβευθεί γι΄ αυτό με τα κορυφαία δημοσιογραφικά “τρόπαια” όπως το Πούλιτζερ!

Μιλώντας προχθές στο Βερολίνο περιέγραψε την κατάσταση στη Συρία ως εξής:

“Αυτό που συμβαίνει στη Συρία είναι ότι ΗΠΑ,Ρωσία,η κυβέρνηση της χώρας,το Ιράν και η Χεζμπολάχ πολεμούν εναντίον ενός νατοϊκού συμμάχου: της Τουρκίας. Αυτή είναι η κατάσταση…Η κυβέρνηση της Τουρκίας που φαίνεται ότι ζει με το τρελό όνειρο της ανασύστασης μιας αυτοκρατορίας του 16ου,17ου αιώνα”!

Οι διαπιστώσεις του αμερικανού δημοσιογράφου,ερευνητή και συγγραφέα έρχονται να προστεθούν στις αποκαλύψεις για όσα έγιναν το καλοκαίρι με την επίθεση με σαρίν στη Συρία,η οποία λόγο έλειψε να προκαλέσει την στρατιωτική αμερικανική παρέμβαση. Όπως αποκαλύπτεται τώρα ο Ομπάμα δεν διέταξε την επέμβαση ,γιατί οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η χρησιμοποίηση του σαρίν να είχε γίνει από αντικυβερνητικούς που συνεργάζονταν με την Τουρκία!

πηγή


Δημοσίευση σχολίου

 
Top