GuidePedia

0

Σκωτσέζικο ντους για Ευρωπαίους ,Αμερικανούς και Τούρκους επιφύλαξε η δήλωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας για συνέχιση των βομβαρδισμών του ISIS άσχετα αν κάποιες Δυνάμεις των Ρώσων αποχωρήσουν από την Συρία !


Ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Nıkolay Pankov, δήλωσε πως οι ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά στόχων των της τρομοκρατικής οργάνωσης Νταες καθώς και των υποστηρικτών τους,, θα συνεχιστούν κανονικά και δεν θα επηρεαστούν από την μερική αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία.

Ο Νικολάι Πανκοβ σημείωσε ότι, η συμφωνία που επιτεύχθηκε στις 27 Φεβρουαρίου για τον τερματισμό της εμφύλιας σύρραξης δεν συμπεριλαμβάνει την τρομοκρατική οργάνωση Νταες και το Μέτωπο Αλ Νούσρα.



Μάλιστα ότι είπε , αυτές τις μέρες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στις αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας στην Λαττάκεια και στην καινούργια βάση του Hmeymim που βρίσκεται δίπλα στα τουρκικά σύνορα!


Από την αλλη πλευρά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ανεξάρτητης Επιτροπής Έρευνας Συρίας των Ηνωμένων Εθνών Σεργιο Πινχειρο στην συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στο Γραφείο της Γενεύης τόνισε ότι, η συμφωνία εκεχειρίας συνέβαλε στην μερική μείωση της βίας στην Συρία .

Απεύθυνε έκκληση σε όλες τις εμπόλεμες πλευρές να τερματίσουν καθολικά τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις καθώς για πρώτη φορά υπάρχει «ελπίδα φωτός» για τον τερματισμό της συριακής κρίσης.

Ο Πινχειρο στην ομιλία του στην 31η σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ τόνισε ότι, δεν πρέπει να περιμένουν το τέλος του πολέμου στην Συρία για την έναρξη των ερευνών για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στην Συρία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top