GuidePedia

0

Η γνωστή γερμανική οργάνωση Pegida που αντιτίθεται στην ελεύθερη εισβολή λαθρομεταναστών και γι’ αυτό της έχουν κολλήσει την ταμπέλα του ναζισμού, ( το γνωστό παιχνίδι της ταμπέλας από τους «δημοκράτες» της…ευρωπαϊκής  δικτατορίας ), έκανε μια διαδήλωση στην οποία διαμαρτύρονταν για τις τραγικές καταστάσεις στην Γερμανία.



Eκείνη την στιγμή πίσω από το πλήθος ένας καλυμμένος δημοσιογράφος ρίχνει κρυφά μια μικρή μολότοφ για να σαμποτάρει προβοκατορικά την διαδήλωση. Στη συνέχεια για να διαφύγει δείχνει την δημοσιογραφική του ταυτότητα και το σκάει ανύποπτος. Το βρώμικο παιχνίδι πλέον παίζεται ξεκάθαρα από κυβέρνηση με τους εντεταλμένους δημοσιογράφους.

Τα γεγονότα στην Κολονία προσπάθησαν να τα κρύψουν με κάθε μέσο, δυστυχώς όμως το διαδίκτυο τους χάλασε τα σχέδια και πάρα πολλά μπλογκ πλέον ξεσκεπάζουν την αλήθεια και τα παρασκήνια της καθημερινής πολιτικής της Μέρκελ.

Είναι ντροπή, όπως αναφέρει ένας στο βίντεο, η αστυνομία να παίρνει εντολές για να ρίχνουν δακρυγόνα και νερό από αντλίες σε ηλικιωμένους ακόμα και σε παιδιά που συμμετείχαν ειρηνικά στην διαδήλωση της Pegida και ήθελαν μόνο να ακούσουν την ομιλία (τι μας θυμίζουν όλα αυτά ?).



Ο κόσμος μέσω διαδικτύου ξεσηκώνεται πλέον γιατί δεν αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι στο Facebook και στο Youtube σβήνουν αναφορές που δεν αρέσουν στο σύστημα. Συγκεκριμένα σε τρία μπλογκ που καθημερινά ξεσκεπάζουν την αλήθεια τους έχουν σβηστεί τα θέματα τους από τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι προσπαθούν να βάλουν φίμωτρο σε όλους, αλλά η οργή είναι τόσο μεγάλη που όπως φαίνεται δεν θα καταφέρουν τίποτα.

Αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική ελεύθερης εισροής λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, θα χυθεί αίμα!
Είναι βέβαιο πως αυτή η πολιτική κατευθύνεται από τους Αμερικανούς και οι Ευρωπαίοι “καραγκιόζηδες» πολιτικοί  οδηγούνται στην αυτοκτονία αλλά ποιος το καταλαβαίνει ? Όποιος παίζει με την φωτιά κάποια στιγμή καίγεται και ο ίδιος.



Στο τελευταίο βίντεο βλέπετε μια επαναστάτρια την Stephanie Schulz. Έχει κάνει πάνω από 10 βίντεο στα οποία ξεσκεπάζει χωρίς φόβο τις καθημερινές αδικίες και βλακώδεις συμπεριφορές των Ευρωπαίων πολιτικών. Στο Facebook και στο Youtube έχει ξεπεράσει τους 60.000 επισκέπτες.

Σε ένα από τα βίντεο της αποκαλύπτει το εκπληκτικό ότι η κυβέρνηση προσπαθεί σε κάποιες κάπελες που αντιστέκονται στο σύστημα και είναι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους, να πάρει το κράτος το παιδί τους με την πρόφαση ότι δεν είναι ικανές να το κοιτάξουν και έτσι πρέπει νατο  φροντίσει το κράτος. Αν όμως είναι καλές και δεν γράφουν και δεν διαμαρτύρονται ενάντια της κυβέρνησης, τότε θα της αφήσουν το παιδί. Αυτό γίνεται ήδη στην Σουηδία σε επικίνδυνο σημείο. Τους παίρνουν τα παιδιά με παραμικρές αιτίες. Το χιουμοριστικό και ειλικρινές στιλ της Stephanie Schulz έκανε τον κόσμο να την αγαπήσει πολύ στο διαδίκτυο. Τα λέει “έξω από τα δόντια», καταγγέλοντας  όλες τις αδικίες και λάθη των πολιτικών.

Σας δίνω ένα δείγμα της για όποιους καταλαβαίνουν τα γερμανικά και το αφιερώνω ειδικά σε όλους τους αμέτρητους φίλους μας από Γερμανία οι οποίοι μας γράφουν καθημερινά και τους ευχαριστώ για τα τόσα καλά λόγια τους. Νομίζω και ελπίζω πως θα αρέσει σε αυτούς που θα το καταλάβουν.



Ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στις τοπικές αλλά και στις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολύ σύντομα οι αλυσίδες θα πέσουν όπως και οι μάσκες των ξεπουλημένων πολιτικών της, (στην Ελλάδα???).
Σουλτάνα Χειλαδάκη
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top