GuidePedia

0

Η Στρατιωτική απάντηση της Τουρκίας  για το Μακελειό …Θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή τις επόμενες ώρες και με τις ευλογίες της  Ε.Ε και των ΗΠΑ …
Η Αφορμή που ψάχνει η Τουρκία για χτυπήσει Στρατιωτικά την Συρία και πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο δύο συγκεκριμένους στόχους  θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή ! Η Άμεση ταυτοποίηση και δημοσίευση ων Στοιχείων του 28χρουν Σύρου Τζιχαντιστή που αιματοκύλησε το Ιστορικό κέντρο της Πόλης ,χτυπώντας Γερμανούς Τουρίστες είναι η ευκαιρία για τον Ερντογάν !

240

1031420337

Έτσι  θα καταφέρει να δημιουργήσει μια ζώνη Ασφαλείας εντός του συριακού Εδάφους που τόσο επιθυμεί ,να βάλει στο χέρι την ενέργεια του Βορείου Ιράκ και ταυτόχρονα να κλείσει τα στόματα των Δυτικών της Ε.Ε που κατηγορούν την Τουρκία οτι υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους!

5

Το ότι τις τελευταίες ώρες έχουμε Μπαράζ επιθέσεων στα Χωριά των Τουρκομάνων από τις Δυνάμεις του Άσσαντ με την υποστήριξη της Ρωσική Πολεμικής Μηχανής έχουν κάνει τους Τούρκους να σκυλιάσουν ! (φώτο της Περιοχής καλυπτόμενα απο πυρά όλμων)

Απώλειες  μαχητών και αμάχων προκάλεσαν τα έντονα πυρά όλμων στο Τουρκμένταγι και την περιοχή Τζεμπέλ Ακράντ στην ύπαιθρο της Λαττάκειας της Συρίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν  πηγές συνεχίζονται οι επιθέσεις του καθεστώτος του Άσαντ με τη στήριξη των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών κατά των χωριών των Τουρκμενίων.
O Στρατός της Συρίας από νωρίς το πρωί άρχισε να χτυπά τα χωριά Κούλτζουκ, Γκιόγκνταγ και Γκεμπέλι και το χωριό Σάλμα στο Τζαμπάλ Ακράντ. Οι πηγές των Τουρκομάνων  αναφέρουν πως σημειώνονται έντονες συγκρούσεις γύρω από το χωριό Σάλμα και ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες και από τις δυο πλευρές

Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να το κάνει ,ο Νταβούτουγλου  είναι άσσος στις δολοπλοκίες και η  Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ έχει αποδείξει οτι μπορεί να κάνει τα πάντα …Τυχαία δεν πρέπει να είναι η επίσκεψη του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες που ζήτησε και πήρε την άδεια να χρησιμοποιήσει την Αεροπορική Βάση της Τουρκίας στο Ινστερλίκ !

n_72823_1

Προσοχή απο τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και μια επίθεση της Τουρκίας με Άρματα και αυτοκινούμενο Πυροβολικό στα Σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία δεν αποκλείει την Θαλάσσια Ένταση!
Αν συνυπολογίσουμε την τεράστια Μεταφορά πυρός από τα Τούρκικα Άρματα  από τα Ελληνικά Σύνορα του Ποταμού του Έβρου στα Σύνορα της Συρίας πριν λίγες εβδομάδες η Στρατιωτική Επιχείρηση της Τουρκίας είναι πολύ  ΠΙΘΑΝΗ τις Επόμενες ώρες !

Να σημειώσουμε οτι τα Τούρκικα Άρματα δεν επέστρεψαν ποτέ
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top