GuidePedia

0

Η Συρία ήταν πάντα μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης, υπάρχουν πολλές αυτοκρατορίες που έχουν κατακτήσει και επιβλήθηκαν στη Συρία, οι Αιγύπτιοι, οι Χετταίοι, οι Ασσύριοι, οι Πέρσες, Μακεδόνες, οι Έλληνες, οι Ρωμαίοι, οι Μογγόλοι, οι Τούρκοι, Βρετανοί και Γάλλοι έχουν αγωνιστεί στην Συρία, που είχε μια σύντομη περίοδο ειρήνης μετα την ανεξαρτησίας της μεταξύ του 7ου και 8ου αιώνα κατά τη διάρκεια του χαλιφάτου.

Ήταν η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους, ο οποίος έβαλε την Συρίας- σε αυτό που ονομάζεται «άξονας του κακού», με πολλές μεταγενέστερες παρενόχλησεις από ξένες δυνάμεις με «περίεργη» ξηρασία στο διάστημα 2006-2010 που κατέστρεψε τις καλλιέργειες της χώρας, αναγκάζοντας 800.000 αγρότες να χάσουν τα πάντα, περίεργος, το ίδιο έτος το HAARP είχε μια έντονη δραστηριότητα, αυτή η ξηρασία ανάγκασε 200.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη γη τους, και έχασαν το 75% των καλλιεργειών και στην κτηνοτροφία το 85%.
Η καταστροφή των καλλιεργειών, ήταν γιατι η Συρία ήταν κοσμικό κράτος,στην Συρίας οι γυναίκες δεν χρειάζονται μαντήλια να καλύπτουν το κεφάλι τους, είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, να πηγαίνουν σε πανεπιστήμια,και ελεύθερες, δεν ήταν ο Κήπος της Εδέμ, αλλά σε σύγκριση με το Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία, τη Συρία ήταν έτη φωτός μπροστά σε πολλές κοινωνικές πτυχές.
Αλλά ποιους λόγους μπορεί να έχει η Νέα Παγκόσμια Τάξη να καταστρέψει τη Συρία;
Κεντρική Τράπεζα της Συρίας ειναι κρατική
ελέγχεται από το κράτος, προκειμένου να εξυπηρετήσει την εθνική οικονομία και το λαό της Συρίας, αντί του εμπλουτισμού των διεθνών τραπεζιτών, απαιτώντας σχεδόν όλα τα έθνη με τα τοκογλυφικά δάνεια που έχουν δημιουργήσει τεχνητή κρίση .
Η Συρία δεν έχει κανένα χρέος προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (άρα στους Εβραίους)
Το ΔΝΤ λειτουργεί ως συλλέκτης χρέους για τις διεθνείς τραπεζίτες, ένα είδος παγκόσμιας οικονομικής αστυνομίας. Κάθε έθνος ευφυής, ξέρει να μείνει έξω από τα νύχια του ΔΝΤ, κάτι που η Συρία ήξερε και ο «δικτάτορας» οπως αποκαλούν όλους όσους έχουν την ίδια τακτική! αν τρέχεις πίσω στην ιστορία όλες οι χώρες που είχαν «δικτάτορα» είχαν ανάπτυξη, δεν πεινούσε κάνεις, μόνο τα κοράκια τον Εβραίων είχαν πρόβλημα! (εκτός και ειναι δικούς τους, δικτάτορας η δημοκράτης! βλέπε Στάλιν μόνο εικόνισμα δεν του έχουν κάνει στην εβραϊκή Wikipedia )οι διεθνείς τράπεζες ανήκουν σε Εβραίους.
Η Συρία έχει απαγορεύσει γενετικά τροποποιημένους σπόρους.
Ο πληθυσμός της Συρίας είναι γνώστης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
διαφορετικά απο άλλες χώρες, όπου η πληροφορία είναι μοναδική και αδιαμφισβήτητη, στη Συρία οι άνθρωποι ήταν καλύτερα ενημερωμένοι σχετικά με τα σχέδια της NWO , δεν υπάρχουν εβραϊκά ΜΜΕ, δεν τα ελέγχουν οπως σχολειά, οπως γίνεται σε όλη την ΕΕ, που αν πιάσεις ένα πανεπιστιμιακο ιστορικό και μορφωμένο και καλά, θα διαπιστώσεις οτι εκτός απο εντελώς αμόρφωτος! ξέρει μόνο όσα του έμαθαν οι Εβραίοι που κανονίζουν στα υπουργεία παιδείας σε όλη την ΕΕ και όχι μόνο,ειναι οπως ήταν η Γερμανία του «Δικτάτορα » Χίτλερ! που είχαν ακομα ειδικό μάθημα για τα πρωτοκολλά τον σοφών της Σιών- Εβραίων ,που πρώτοι ξεσκέπασαν τα σχεδία τους, τα ίδια τα πρωτοκολλά τον σοφών της Σιών!!(σημερα σε όλη την ΕΕ τα σχολειά βγάζουν τούβλα και το βλέπει καθαρά ο καθένας που έχει μυαλό!)
Η Συρία έχει σημαντικά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου:
κάτι που καθιστά πλούσια, τα Υψώματα του Γκολάν, είναι πλούσια σε μέταλλα, αλλά έχει καταλάβει το Ισραήλ αυτή την περιοχή, για να αρπάξουν το πλούσιο συριακό έδαφος, ακόμη έκαναν και ένα δημοψήφισμα στον ΟΗΕ που να το υποχρέωνε να γίνει επιστροφή του εδάφους στην Συρία, το δημοψήφισμα δεν έχει εκτελεστεί και κανείς δεν έχει πει τίποτα … γιατι να πει; αφου το ΟΗΕ σε ποιους ανήκει;
Το Πετρελαίο της Συρίας είναι στα χέρια του κράτους:
σε αντίθεση με τη Δύση, που ειναι ολα στους διεθνής τοκογλύφους, επενδυτικά ταμεία, τους χρηματοπιστωτικούς ομίλους που ονομάζεται στρατηγική ιδιωτικοποίησης που δημιουργεί φτώχεια, κυρίως στη Συρία ο πλούτος είναι στα χέρια του κράτους, κάτι ασυγχώρητο για την NWO (New World Order)
Η Συρία είναι ένα κοσμικό κράτος:
αρνείται να δεχτεί μια κρατική θρησκεία,χαζές αρχαίες ιδέες απο ανθρώπους ή θεούς που έχουν προκαλέσει πόλεμο, φτώχεια και καταστροφή των πιστών (μπορείτε να δείτε πώς όλοι σχεδόν οι πόλεμοι στην ιστορία έγιναν για θρησκευτικός λογούς,εκατομμύρια νεκροί )To 3 τον κάνει ήδη το Ισλάμ ύπουλα χωρίς όπλα μαζί με την ελίτ.
Η στρατηγική θέση της Συρίας είναι θεμελιώδης:
στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων! την λαχταρούσε για 3.000 χρόνια, η θέση της στο κατώφλι της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, καθιστούν τη Συρία ένα παρατηρητήριο που πρέπει κατ “ανάγκη να πέσει στα χέρια της NWO
Κατάλαβες τώρα γιατι δημιουργήθηκε η isis? η σας έχουν χειραγωγήσει τοσο πολύ οι έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου και δεν βλέπετε τα αυτονόητα; Οι Εβραίοι πότε δεν έκαναν πόλεμο πρόσωπο με πρόσωπο, αλλα έβαζαν ηλίθιους κομμουνιστές αντάρτες να πολεμούν για αυτούς! σε όλη την ιστορία ολα αυτά! οποιος ξέρει αληθινή ιστορία κατάλαβε! (τα έχουμε πει σε αλλα άρθρα!)

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top