GuidePedia

0

Η Κασπία γίνεται η πυρηνική πλατφόρμα των Ρώσων στην Μέση Ανατολή.
¨Στην Κασπία Θάλασσα ξεκίνησαν Ρωσικές ασκήσεις για να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενη πυρηνική απειλή.. Τρία πολεμικά πλοία – Grad Sviyazhsk, Uglich και Veliky Ustyug λαμβάνουν μέρος στις ειδικά αυτά ναυτικά γυμνάσια με τακτικές ασκήσεις ελιγμών στο ενδεχόμενο της απειλής χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.

«ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας είπε, στο RIA Novosti .Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν ενέργειες που μπορούν να ληφθούν για την αντιμετώπιση μιάς πυρηνικής απειλής. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, τα πλοία του ρωσικού Στόλου της Κασπίας θα διαδράμουν πορεία τακτικών ελιγμών τουλάχιστον σε δύο χιλιάδες μίλια. Αξίζει να σημειωθεί, ο προϋπολογισμός του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για το 2016 περιλαμβάνει τέτοιες δαπάνες που σχετίζονται και με το θέμα της πρόληψης τρομοκρατικών ενεργειών από το θέατρο των επιχειρήσεων στην Συρία . ¨
Στο παραπάνω θέμα αναφέρεται η Pravda.Ru 01/12/2015
Η ΚΡΙΜΑΙΑ δίχως ηλεκτρική ενέργεια.
Ακριβώς την ίδια ημέρα Ουκρανικές οργανώσεις απειλούν ότι θα μπλοκάρουν την Χερσόνησο της Κριμαίας σε όλους τους ναυτικούς διαύλους της συμπεριλαμβανομένου και αυτού του στρατηγικού περάσματος του Κέρτς.
Προς το παρόν η Κριμαία μετά από σαμποτάζ που έγινε στις 22 Νοεμβρίου σε πυλώνες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα σύνορα της με την Χερσώνα έχει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και περιμένει πιθανή αποκατάσταση αυτών όταν μπορέσει να συζευχθεί με ηλεκτρική γέφυρα με την Ρωσία στις 20 Δεκεμβρίου.
ΤΙΣ ΑΡΞΕΙ των Στενών;
Εχθές για λίγο λαχταρήσαμε αλλά οι τελευταίες ειδήσεις λένε ότι η διέλευση των εμπορικών Ρωσικών πλοίων αποκαθίσταται σταδιακά δια μέσου των Στενών.
Όμως οι Τούρκοι έδωσαν το στίγμα των προθέσεων τους.
Το παιχνίδι χοντραίνει από ώρα σε ώρα την στιγμή που η ΕΕ κάνει τα γλυκά μάτια στον κ. Ερντογάν όταν μάλιστα αιωρούνται κατηγορίες για συνεργασία και υποστήριξη της Τουρκίας με τους δολοφόνους ISIS, την ίδια στιγμή μας συστήνουν να συμμετάσχουμε σε κοινές περιπολίες με την τουρκική ακτοφυλακή για να προστατευθούν τα σύνορα της Ευρώπης στο Αιγαίο.
Τώρα εδέησαν να θυμηθούν οι Ευρωπαίοι τα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου την στιγμή αυτή που έφτασε το ¨το αυγό στον κ…¨ από τους Ρώσους.
Το Αιγαίο πήρε φωτιά τους προηγούμενους μήνες με το προσφυγικό,
Το δαιμονικό κακό ξεκίνησε ήδη στην Συρία,
Η Κασπία λειτουργεί σαν πλατφόρμα θανάτου.
Η Κριμαία με την πολεμική μηχανή που της φόρτωσαν οι Ρώσοι μετά την προσάρτηση της έγινε το μπαλκόνι τους στην Μαύρη Θάλασσα από το οποίο ατενίζουν πιο εύκολα τα Στενά και την Κωνσταντινούπολη.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ κολοβώνει τις αποκαλυπτικές ημέρες που βιώνουμε και τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα τα γεγονότα για να γίνει τελικά το δικό του ΠΑΝΣΟΦΟ σχέδιο και όχι αυτό των Αντίχριστων που θέλουν να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα με το επαίσχυντο Βούλωμα.

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top