GuidePedia

0

H Βικτώρια Νούλαντ θα επισκεφθεί την Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.
Η ελληνική υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Victoria Nuland, θα λάβει μέρος στο συνέδριο «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στην Μέση Ανατολή», αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Το συνέδριο αυτό στο οποίο θα συμμετέχει η Αμερικανίδα αξιωματούχος διοργανώθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.!!!!
Από τον τίτλο και μόνο αυτού του συνεδρίου « μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο». Αναρωτιόμαστε για ποιόν ακριβώς θρησκευτικό και πολιτιστικό πλουραλισμό μιλάμε σε αυτήν εδώ την χώρα , η οποία έχει υποστεί τα πάνδεινα εδώ και τόσους μήνες με τόσους χιλιάδες λαθρομετανάστες. Στους οποίους η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν συμπεριφερθεί άψογα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ. Πολλοί από τους οποίους σημειωτέον ήταν Τζιχαντιστές και οι οποίοι απλά έβαλαν πολιτικά ρούχα.
Για ποιο ακριβώς λόγο διοργανώνουμε συνέδριο στην Ελλάδα με την ονομασία «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στην Μέση Ανατολή»; Μήπως για τους Σύρους , τους Ιρανούς και τους Σαουδάραβες , ή για τους Τούρκους;
Να τελειώνουμε, όπως
Να τελειώνουμε, όπως είχε δηλώσει ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, «θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν την πίστη. Θα έρθουν για να διώξουν την ορθοδοξία». Αυτό είναι το μόνο σίγουρο στην προκειμένη περίπτωση .
‘Άλλωστε το αμερικανικό ΥΠΕΞ , πριν λίγες ημέρες εξέδωσε «φιρμάνι» για την «θρησκευτική ελευθερία» παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Η χώρα μας σύμφωνα με αυτό καταπιέζει τους Μουσουλμάνους, τους Ιεχωβάδες κά. Δεν καταπιέζουν εκείνοι εμάς , αλλά εμείς αυτούς.
Η παρουσία της Αμερικανίδας ΥΦΕΞ , σηματοδοτεί επίσης , σύμφωνα με πληροφορίες και την αδειοδότηση για την χρήση ελληνικών αεροδρομίων για τα αμερικανικά drone. όλα υπακούουν στο σχέδιο » Χάος στην Συρία».
Τονίζεται επίσης ότι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, η Β.Νούλαντ πρόκειται να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά.
Νωρίτερα ο κ. Κοτζιάς δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κυρία Nuland φτάνει στην Αθήνα για να προετοιμάσει την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο.
Ξαφνικά η Ελλάδα μας έγινε το επίκεντρο των μεγάλων υπερδυνάμεων σε Ανατολή και Δύση.Το συριακό, τα κοιτάσματα στην Αίγυπτο, η ρωσική παρουσία,οι πρόσφυγες και άλλα ζητήματα, είναι το διακύβευμα της επίσκεψης της Αμερικανίδας αξιωματούχου. Το σίγουρο είναι ότι κάτι ετοιμάζεται . Τι ακριβώς είναι αυτό και τι ρόλο θα έχει η Ελλάδα είναι άγνωστο.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top