GuidePedia

0

Ξεκίνησαν ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Συρία μετά από έκκληση της Δαμασκού. Δουλειά έπιασαν αμέσως τα κέντρα προπαγάνδας της Δύσης. Ποιος δημιούργησε την ISIS; αναρωτιέται ο Πούτιν μπροστά σε Αμερικανούς δημοσιογράφους!
Μετά από παράκληση της Συρίας, η Ρωσία του Πούτιν ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές κατά των μισθοφόρων ισλαμιστών, τους οποίους στρατολόγησαν και εξόπλισαν ΗΠΑ και σύμμαχοι, προκειμένου
  1. να ανατραπεί το ανεπιθύμητο σε αυτούς καθεστώς του Άσαντ, όπως συνέβη και αλλού (βλ. Λιβύη),
  2. να υπάρχει αφορμή ανάπτυξης χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή
  3. αλλά και ορδές λαθραίων μεταναστών και προσφύγων να κατακλύσουν την Ευρώπη, έτσι ώστε να προωθηθούν παγκοσμιοποιητικά σχέδια.
Κατευθείαν τα κέντρα προπαγάνδας έπιασαν, ως είθισται, δουλειά και άρχισαν να μεταδίδουν για «νεκρούς αμάχους από ρωσικά πυρά που δεν στοχεύουν κέντρα ισλαμιστών»,
Δεν αποκλείεται οι νεκροί να προήλθαν από τους ίδιους εντολοδόχους που προκάλεσαν την προβοκάτσια με το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία ή τους νεκρούς στην πλατεία Μαϊντάν του Κίεβο και δεν τολμούν να κοντράρουν απευθείας την ρωσική υπερδύναμη.
Για τους αμάχους που αφήνουν πίσω οι μισθοφορικές δυνάμεις των ΗΠΑ που χρηματοδοτούνται από πολυεθνικές δεν ενδιαφέρονται τα μεγάλο-ΜΜΕ των παγκοσμιοποιητών.
Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία, όπου έχει συμφέροντα δεν εγκαταλείπει τους συμμάχους της, ενώ παράλληλα εμποδίζει την επιτυχή έκβαση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.
Οι αεροπορικές επιδρομές δεν αποκλείεται να ενισχυθούν αργά ή γρήγορα από χερσαίες δυνάμεις , κάτι που ουδόλως έχει αποκλείσει ο Πούτιν.
Δείτε στο βίντεο τον Ρώσο ηγέτη, με το ερώτημα «ποιος δημιούργησε την ISIS», να ξεμπροστιάζει αμερικανούς δημοσιογράφους που προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη τους ότι η Ρωσία φταίει για τα υποχθόνια σχέδια των εξουσιαστών τους.



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top