GuidePedia

0

Επιβεβαιώνει πλήρως το Stratfor σε αποκαλυπτική έκθεση του  για «απόβαση» του Ρωσικού στρατού στην Συρία ώστε να στηρίξει τον συριακό λαό απέναντι στην εισβολή των τζιχαντιστών ενώ διαβεβαιώνει ότι «ήδη δημιουργήθηκε η βάση των Ρωσικών δυνάμεων εντός πολεμικού αεροδρομίου» προκαλώντας σοκ σε δύση και ΗΠΑ.

του Βασίλη Καπούλα

Εκατοντάδες Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί κάνουν την προεργασία για την άφιξη χιλιάδων στρατιωτών που θα πέσουν στην μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας ενώ και η Ρωσική βάση πλησίον της Δαμασκού θα μπορέσει να εμπλακεί επισήμως στις μάχες με το πρόσχημα της προστασίας της βάσης από επιθέσεις.

Η Ρωσία είναι στη διαδικασία ευρύτερης επέκτασης της ανάμειξης της στη σύγκρουση στη Συρία. Υπάρχει αναφορά ότι στις 31 Αυγούστου μια ρωσική εκστρατευτική δύναμη έχει ήδη φτάσει στη Συρία δημιουργώντας τις βάσεις για μια αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό.

Αναμένονται χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες τις επόμενες βδομάδες, στρατιωτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτές, τεχνικό προσωπικό μαζί με πολεμικές μοίρες, άγνωστο αριθμό ακόμη αεροσκαφών και επιθετικών ελικοπτέρων!

Η βοήθεια εκτείνεται από επιπλέον υλικό, πολεμικό εξοπλισμό, πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών για τις θέσεις των ισλαμιστών. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Ρωσία αναλαμβάνει ενεργό ρόλο.

Το Stratfor "ανίχνευσε" Ρώσους σε πρόσφατες μάχες από υλικό που αποκτήθηκε στη Συρία, υπάρχει επιπλέον συνεργασία με ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό ή ακόμη και με ρωσόφωνους μισθοφόρους.

Την 12η Αυγούστου σύμφωνα με την ιστοσελίδα alSouria.net είχαμε την άφιξη ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στο Λιμάνι Slenfeh, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Λατάκειας.

Εικάζεται ότι πρόκειται για άνδρες των περίφημων ρωσικών ειδικών δυνάμεων οι οποίοι έχουν «ειδική αποστολή» όσον αφορά την «εξαφάνιση» της ηγεσίας του ISIL αλλά και «επιχειρήσεων» εναντίον των τουρκικών δυνάμεων που έχουν συμμαχήσει με τους τζιχαντιστές παρά τους εικονικούς "βομβαρδισμούς" στους οποίους έχουν προσχωρήσει μαζί με τις ΗΠΑ!

Σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, τα ρωσικά μέλη των ειδικών δυνάμεων μένουν στην πόλη της Λατάκεια, στο λιμάνι Slenfeh με σκοπό την προστασία των χωριών που στηρίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ και "τροφοδοτούν" με νέα μέλη τον Συριακό στρατό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσία έστειλε το αποβατικό «Nikolai Filchenkov κατάφορτο με αδιευκρίνιστο αριθμό ρωσικών τεθωρακισμένων ΤΟΜΑ BTR-82A, φορτηγά ΚΑΜΑΖ, GAZ 66 και πυρυαλικά συστήματα ενώ είχε στείλει και ένα ρωσικό An-124 μεταφέροντας M-46 MM1954 130 με εμβέλεια 27 χλμ και 1.000 Kornet-9M133 μαζί και ΠΕΠ BM-27 Uragan.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top