GuidePedia

0

Το Ολυμπία δεν ανοίγει παρτίδες ούτε χρησιμοποιείται για προσωπικά ξεκαθαρίσματα και επιδιώξεις. Γι’ αυτό θα είμαστε πάντα ο εφιάλτης για όσους επιβουλεύονται τον λαό και την πατρίδα. Στις άθλιες επιθέσεις της συμμορίας των πρεζεμπόρων και των λαμογιών της λίστας Λαγκάρντ απαντάμε μόνο με στοιχεία.
Όπως απαντούσαμε στα βρωμερά λαμόγια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου όταν προσπαθούσαν να «βρουν άκρη» μαζί μας, με βαλίτσες από τα κλεψιμέικα. Ή στα λαμογια της λίστας όταν αποκαλύπταμε τα έγγραφα που την καθιστούσαν νόμιμη προς χρήση. Στα καθάρματα των εξοπλιστικών που απειλούσαν, στα απόβλητα της δημοσιογραφίας που εκβίαζαν και τώρα βρίσκονται με κακουργήματα, σε όλους αυτούς που νόμιζαν ότι θα μας λυγίσουν.
Για τους εκβιασμούς, το μπανιστηρι σε τραπεζικούς λογαριασμούς και φορολογικές δηλώσεις που κάνουν προκειμένου να βρουν «κάτι μεμπτό» για να μας απειλήσουν, τις συκοφαντίες και τις απειλές, θα τα πούμε την Δευτέρα. Και ελπίζουμε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυτή την φορά να καταλάβει οτι τους προδότες τους τιμωρείς αδυσώπητα. Ας κρατήσουν φιλότιμο και καλοσύνες για τον λαό που θα τους ψηφίσει.
Δείτε λοιπόν το έγγραφο που του Αρείου Πάγου που απέκρυψαν οι αποστάτες της διαπλοκής. Αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους «αντιμνημονιακούς» αναπαράγοντας τις δηλώσεις …Νταβούτογλου!
Φυσικά και ο κύριος Μεϊμαράκης δεν έχει κανένα απαλλακτικό έγγραφο του 2012 να επιδείξει για αυτή την υπόθεση, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε. Η κατάντια του όμως να βρίσκει στήριξη από κοκαϊνάκηδες που διοργανώνουν όργια για να δαγκώνουν χρηματοδότες για τα μουμουέ τους, δεν είναι έκπληξη.
Οι γκαρσονιέρες στο Κολωνάκι ακόμα αναστενάζουν.
wpid-20150917124818


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top