GuidePedia

0

Ολα μας έλειπαν απο το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο, τωρα ηρθε και η ωρα,να δουμε το Κομμα του λεβεντη στην Βουλη!
Μετα το Κομμα μαριονετα τον διαπλεκομένων ΜΜΕ (Ποταμι) ηρθε η ωρα τα διαπλεκομενα…να στηρίξουν και να προπαγανδίζουν υπερ της εισοδου του Κομματος λεβεντη στην Βουλη!
Μαλιστα θα μας πεισουν οτι ειναι και επιτακτικη αναγκη να γινει αυτο! Γιατι αραγε?

Τι εχει δηλωση ο λεβεντης κατα καιρους!
 Λεβεντης : «Πολλοί Έλληνες ηλιθίως θεωρούν ότι το ευρώ φταίει που πτωχεύσαμε και όχι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου. Γιατί εσείς οι δημοσιογράφοι βρίζετε τη Μέρκελ από το πρωί μέχρι το βράδυ και στο μυαλό ορισμένων αμόρφωτων Ελλήνων έχει περάσει η άποψη ότι οι Γερμανοί ήρθαν να μας πάρουν τα πετρέλαια, τα λεφτά τα ασημικά και ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν φταίνε καθόλου. Κι εγώ πιστεύω ότι την καμπάνια των δημοσιογράφων που βρίζουν την Μέρκελ, τη στηρίζουν οι τέως πρωθυπουργοί, γιατί έπρεπε να είναι φυλακή». 
Πολλοί δεν θα διαφωνήσετε με τα λογια του, ναι…πολλοί πολιτικοι μας πραγματι θα επρεπε να ειναι πισω απο τα σιδερα της φυλακης….Αλλα οποια πετρα κι αν σηκώσεις στην Ελλαδα,πισω απο καθε μεγαλο σκανδαλο, βρισκεται μια εταιρια Γερμανικων συμφεροντων! Αυτο δεν το γνωριζουν οι πολιτικοι της Γερμανιας!  Τον χριστοφορακο γιατι τον προστατευουν, και δεν τον εκδιδουν στην Αρχες- Ελληνικη Δικαιοσυνη!

Οι λογοι που θελουν τα διαπλεκομενα ΜΜΕ-Επιχειρηματιες το Κομμα λεβεντη στην Βουλη!
Λεβέντης: «Στηρίζω Τσίπρα για να μη συγκυβερνήσει με ΝΔ»  Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης Κεντρώων είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ – Κεντρώων», επισημαίνει. Δηλαδη η αφιξη λεβεντη στην Βουλη εξυπηρετει τον Συριζα….Μειώνοντας τις πιθανοτητες να μπουν στην Βουλη Κομματα Αντιμνημονιακα οπως πχ Αριστερη πλατφορμα….και μενει ενα αποδυναμομενο ΚΚΕ,και μια Χρυση Αυγη ελεγχομενη…αφου πολλά στελέχη της,τα εχουν τυλιξει σε μια κολλα χαρτη,η Ελληνικη Δικαιοσυνη, και θα πηγαινοέρχονται στις φυλακες μεσα! Και τι μενει….Μια Γερμανοκρατουμενη Ελληνικη Βουλη…με τα Ελεγχομενα Κομματα απο την Ευρωπαικη Κομισιον!

Διαφορα περιεργα στοιχεια για τον Λεβεντη!
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ( στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μόναχο της Γερμανίας……Αλλος ενας πολιτικος μας με (Γερμανο Φασιστικη Εκπαιδευση)
Συμμετοχή στο Πα.Σο.Κ. Με την ενεργό πολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1974 ως ιδρυτικό μέλος και έπειτα υποψήφιος βουλευτής του Πα.Σο.Κ., συμβάλλοντας στην πορεία του κινήματος προς την εξουσία.
Συμμετοχή στη Ν.Δ. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 1989 μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β” Αθήνας, όμως με 5.212 σταυρούς προτίμησης κατατάχθηκε μόλις 29ος ανάμεσα σε 31 υποψήφιους και δεν εκλέχτηκε
Ίδρυση «Ελεύθεροι»Το 1984 ίδρυσε το πρώτο οικολογικό κόμμα στην Ελλάδα, ενώ ο συνδυασμός που δημιούργησε με τον τίτλο «Ελεύθεροι» συμμετείχε στις Ευρωεκλογές της ίδιας χρονιάς αποσπώντας 8.816 ψήφους και ποσοστό 0,15%. Κατά δήλωσή του, εμπνεύστηκε το όνομα του κόμματος από το ομώνυμο οικολογικό κόμμα της Γερμανίας, όπου και είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια το μεταπτυχιακό του.
Ίδρυση «Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων»Το 1992 πραγματοποιήθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος «Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων». Το όνομα του κόμματος επελέγη για να θυμίζει την Ένωση Κέντρου, της οποίας ιδρυτής και πρόεδρος ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αρχικά συμπεριλάμβανε τη φράση «και Οικολόγων» η οποία όμως αργότερα αφαιρέθηκε. Σκοπός της ίδρυσης του κόμματος ήταν να στεγάσει στον κεντρώο χώρο την παραδοσιακή κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Βασίλης Λεβέντης θεωρούσε πως αυτή προδόθηκε από τη μετεξέλιξη του κινήματος ( Τελικα ο λεβεντης τι ειναι Πασοκ-ΝΔ…απο ιδρυσεις νεων Κομματων,καλα τα παει παντως)
Τωρα: Ο Βασίλης Λεβέντης πλέκει το εγκώμιο του Σαμαρά και του Παπαδήμου! Ο Σαμαρας ηταν καλός! Ήθελε να κανει πράγματα αλλά τον έλεγαν κατοχικό πρωθυπουργό και δεν τον άφησαν! Ο Παπαδήμος θα θριάμβευε, αλλά του έβαλαν πολιτικά πρόσωπα για υπουργούς και τον εμπόδισαν!!! Δειτε εδω : http://olympia.gr
Δεν λεω,όλοι οι πολιτικοί κάποτε λένε και σωστα πραγματα…..Καποια σωστα  είπε και ο λεβεντης!….Αλλα εκει που κανενας Ελληνας στα τοσα χρονια δεν τον παιρνει στα σοβαρα……με αμετρητες εκπομπες να τον σατιρίζουν….εεε οχι τωρα να μας τον πασαρουν τα ΜΜΕ  ως σωστη εναλλακτικη επιλογη για να τον ψηφισουμε! Υποτιμωντας την νοημοσυνη μας! Τοσο μεγαλη καταντια εχει φτασει ο Ελληνας, που συμφωνα με δημοσιευμα γίνετε χαμος για μια θεση στο κομμα λεβεντη ,συγκεκριμένα : Ουρές κάνουν οι υποψηφιοι  (νεοι) βουλευτές στις δυο περιφέρειες του νομού Θεσσαλονίκης έξω από τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης αυτή την περίοδο εξετάζει εξονυχιστικά όσους επιθυμούν να δώσουν μαζί του τη μάχη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ημαρτον πια!
Σπυρος Πριφτης 

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top