GuidePedia

0

Και τώρα... "προσωπικές επιθέσεις στο φουλ"! Αυτό θα απολαύσουμε από τους μνημονιακούς παπαγάλους όλο το επόμενο διάστημα. Ηδη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (που δεν κρατιέται!) ξεκίνησε από σήμερα με τον Νίκο Παππά.

Βέβαια η αντιπάθεια του γνωστού Μπάμπη προς το πρόσωπο του Υπουργού Επικρατείας είναι γνωστή και δεδομένη, αφού ο Παππάς είναι κάθε τρεις και λίγο στις Βρυξέλλες και "πολεμάει" με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, την ίδια στιγμή που ο γνωστός Μπάμπης από την πολυθρόνα του τηλε-θρόνου του, φωνάζει: "Βάστα γερά ΔΝΤ".
Κι έτσι, όπως ακριβώς το περιμέναμε, ήρθε. Δεν μας έκανε εντύπωση, παρά μόνο το γεγονός ότι ο «βάστα γερά ΔΝΤ» κ. Μπάμπης έφτασε σε τέτοιο σημείο διαστρέβλωσης της αλήθειας. Τι μας είπε σήμερα στο δελτίο του ΣΚΑΪ με τη Σία; Ότι ο Ν. Παππάς είναι ανεπάγγελτος! Ότι το μόνο του προσόν είναι πως βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό και γι' αυτό ανάλαβε τη διαπραγμάτευση!
Δύο παρατηρήσεις: Πρώτον, ΠΟΙΟΣ το λέει αυτό; ο κ. Μπάμπης, ο πιο γνωστός τσάτσος των τραπεζών ο πιο μεγάλος γλείφτης των αφεντικών (του), ο άνθρωπος που έγινε γνωστός και έχει πιάσει στασίδι στο (προσωρινής άδειας) ΣΚΑΪ κανάλι, μόνο και μόνο επειδή εκφράζει τα συμφέροντα των τραπεζιτών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.
Αλλά αφήστε το ποιος το λέει. Για να δούμε ΓΙΑΤΙ το λέει. Γιατί είδε τον Νίκο Παππα, για δεύτερη φορά, σε επίσημο έγγραφο (πιο επίσημο δεν γίνεται) να επιβεβαιώνει ότι τα λεφτά του δημοσιονομικού κενού δεν θα καλυφθούν από φόρους, αλλά από τους καναλάρχες. Κι οι καναλάρχες που το βλέπουν αυτό από χτες, έχουν πάθει την πλάκα τους και έχουν βγάλει τα πιτ μπουλ τους να τηλε-δαγκώνουν.
Αναμενόμενο, λοιπόν, να μη συμπαθιούνται οι δυο τους. Αναμενόμενο, επίσης, ο Μπάμπης να "τα έχει πάρει" με τη συμφωνία που φαίνεται να πετυχαίνει η ελληνική κυβέρνηση, εφόσον οι κόκκινες γραμμές διατηρήθηκαν και σε λίγο καιρό ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει (γιατί θα το βλέπει και στην τσέπη του) ότι η συμφωνία ήταν καλή. Και ίσως τότε, να έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να εξηγήσουν οι διάφοροι Μπάμπηδες τη στάση τους και να δικαιολογηθούν στον ελληνικό λαό για τα ψέματα που λένε κάθε βράδυ από τα τηλεπαράθυρά τους.
Και φυσικά, δεν είναι μόνο ο γνωστός Μπάμπης. Είναι και οι άγνωστοι "Μπάμπηδες", που πολύ θα ήθελαν να γίνουν και αυτοί επώνυμοι μνημονιακοί γλείφτες, αλλά καθότι άσημοι... δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Ωστόσο, προσπαθούν και επιμένουν, μέχρι κάποιος τροϊκανός να τους καλέσει και αυτούς σε κάνα σεμινάριο.
Ολοι αυτοί ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και επιτίθενται στη συμφωνία. Γιατί ξέρουν καλά ότι αυτή η συμφωνία θα σημάνει και την αρχή του τέλους τους. Γιατί αμέσως μετά τον πόλεμο με τους δανειστές, η κυβέρνηση ετοιμάζεται ΤΩΡΑ να ανοίξει και "πόλεμο" με αυτό το σάπιο σύστημα διαπλοκής, που μέχρι τώρα στηριζόταν στα απλήρωτα τέλη συχνοτήτων και στις χαριστικές ρυθμίσεις των μεγαλοκαναλαρχών. Γνήσιο τέκνο, λοιπόν, όλου αυτού του συστήματος και ο Μπάμπης... είναι λογικό να ανησυχεί. Εσείς, δηλαδή, στη θέση του, τι θα κάνατε;

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ  ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ "ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΔΝΤ" ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ:




πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top