GuidePedia

0

Σήμερα θα μιλήσουμε και για τους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ μας ΕΦΙΑΛΤΕΣ , τους μέχρι τούδε, αλλά και μελλοντικούς μας ….. ΣΩΤΗΡΕΣ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ να δίνει ρεσιτάλ μειοδοσίας κατά της χώρας του, διαδίδοντας ψεύδη για «σουξέ στόρι» όταν ο ίδιος παρέδωσε την χώρα σε χειρότερη κατάσταση και από τον Παπανδρέου! Από 1 εκ. Ανέργους, στους 1,310 εκ, από 155% το χρέος στο 180% και διαφθορά που θυμίζει εποχές Σημίτη, με όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής στο πλευρό του. Οι λοχαγοί του να καλούν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες και να προαναγγέλει πτωχευσεις και capital control ανά εβδομάδα.
Ο ανεκδιήγητος (και ακόμα ελευθερος) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, βαφτίζει «ευλογία» το PSI δίνοντας σήμα στο ΔΝΤ να είναι ανελέητο στο ασφαλιστικό!
Οι δε νεοφασίστες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αποδεικνύουν γιατί υπάρχουν, κραυγάζοντας ευθέως «Γερούν γερά» και «Βάστα Σόιμπλε»!
Ο στόχος;
Να δυναμιτίζουν κάθε προσέγγιση,έως ότου η Κυβέρνηση γονατίσει, με μοναδική διέξοδο, να οδηγηθούμε στη ΡΗΞΗ με τους ….. ΘΕΣΜΟΥΣ, πιστεύοντας και προσδοκώντας , σε πολιτικά οφέλη ,προκειμένου να βρεθούν πάλι στην εξουσία της βρωμιάς και της ρεμούλας.
Υπολογίζουν σε έναν λαό που δεν μπορεί να διακρίνει ακόμα τη διαφορά μεταξύ ΟΝΕΙΡΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Μεταξύ του ΙΔΕΑΤΟΥ και του ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, μόνον στις μαύρες εποχές προδοσίας και διχασμού είχαν ξανασυμβεί.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ????
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Και αφού μιλήσαμε για τους έξω και για τους μέσα, σειρά έχει η Κυβέρνηση, με μία παράκληση-πρόταση , με τα εξής αποτελέσματα:
Αν μείνει πιστή στο πρόγραμμα της και ελευθερώσει την Ελλάδα από τα νύχια των γραφειοκρατών της ΕΕ/ΔΝΤ και των διεθνών αρπακτικών-τοκογλύφων, η Κυβέρνηση, θα καταφέρει ένα μεγάλο πλήγμα στον νεοφιλελευθερισμό της λιτότητας, υπέρ της δημοκρατίας , σε μια μεγάλη ιστορική στροφή για την Ευρωπαϊκή προοπτική.
Η αμφισβήτηση των Γερμανών και της Τρόϊκα, σε αυτό το πρόγραμμα, θα προκαλούσε ΡΗΞΗ με την Ελληνική πλευρά και μια βροντώδη κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του καρκινώδους καθεστώτος υπερκράτους που έχει εγκαθιδρυθεί στις Βρυξέλλες και στην Φρανκφούρτη ,καθώς επίσης θα κατέφερνε θανάσιμο πλήγμα επίσης στο διεθνές Κεϊνσνεσιανό σύστημα κεντρικών τραπεζών.
Άσσοι λοιπόν υπάρχουν, βούληση να χρησιμοποιηθούν υπάρχει?

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top