GuidePedia

0

Σκάνδαλο σοκ : Οι Γερμανοί μας ζητάνε να πουλήσουμε 14 Περιφερειακά αεροδρόμια στην τιμή του ενός;‏
Και η προπαγανδα των γκαλοπ συνεχιζεται; Εκτος και εχει τρελαθει ο Ελληνας πολιτης με τις απαντήσεις που δινει!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο της Τετάρτης,
η Ελληνες ζητουν να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και όχι ρήξη, αυτο επιθυμεί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών;
Στην ερωτηση : Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας  ή πρέπει να οδηγηθούμε σε ρήξη;
Πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους: 78,1% .Πρέπει να οδηγηθούμε σε ρήξη: 17,9%
Έξι στους δέκα πολίτες τάσσονται κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος για να επικυρώσει ο λαός τη συμφωνία με τους δανειστές, στην περίπτωση που αυτή επιτευχθεί, ενώ επτά στους δέκα πολίτες λένε «όχι» σε εκλογές σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με το αν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ ποσοστό 75,6% θεωρούν ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει πάση θυσία στη ζώνη του ευρώ.

Στην ερωτηση :Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τη στρατηγική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας;
Συμφωνώ: 58,3%. Διαφωνώ: 39,8%? Πολύ ωραία! Ηθελα να ηξερα, τα γκαλοπ οι εταιρίες τα διεξαγουν ρωτώντας αποκλειστικα ατομα της τριτης ηλικιας- συνταξιούχοι ;
Μονο αυτοί θα μπορουσαν να δώσουν τετοιες απαντησεις,με τον φοβο μην χασουν την συνταξη! Εκτος και σιγα σιγα,πρεπει να πιστεψουμε το ενδεχομενο οτι μας ψεκαζουν!
Αν πράγματι εσυ Ελληνα ,πιστευεις  το τρομακτικο ποσοστο του 78,1%, οτι πρέπει να υπάρξει συμφωνία παση θυσια με τους δανειστες μας, τοτε τι να πω, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας! Υποτίθεται οτι ο Ελληνικος Λαος ψηφισε πρωτη φορα Αριστερα, για μια διαφορετικη πολιτικη με αξιοπρέπεια, καταδικαζοντας την Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  για τα δεινά που μας εφεραν, οι υποταγμενες τους πολιτικες, στις εντολες των δανειστων!
Θελουμε δηλαδη μια συμφωνία με τους δανειστές μας, χωρις αυτοί να εχουν κανει σχεδον τιποτα πισω απο αυτα που μας ζητανε, με εφαρμογη του εμαιλ χαρδουβελη! Πολυ ωραια! Δηλαδη ζηταμε να υποχωρήσει ο Συριζα απο τις κοκινες γραμες του, και να της κανει μπλε!
Τοτε γιατι ριξαμε τον Σαμαρα; Ηθελα να ηξερα εσυ 78,1% που θελεις συμφωνία, αν παρει μετρα ο Συριζα που σου πιανει των κ@λ@, επειτα ο Συριζα θα πεις οτι κανει κολοτουμπες; Σκεφτηκατε ποτε, οτι αυτο μπορεί να  ειναι ενα καλοσχεδιασμενο σχεδιο απο τα διαπλεκομενα  ΜΜΕ , ωστε πραγματι ο Συριζα να πιστεψει οτι χρειαζεται να πάρει μετρα, εχοντας την συγκαταθεση του Ελληνικου λαου,  μιας και ετσι λενε τα γκαλοπ, αλλα στην πραγματικοτητα αυτο θα φερει την πτωση της κυβερνησης,με διάλυση του Συριζα απο τις ιδιες του αριστερες συνιστώσες, και συγκεκριμενα στο ονομα Λαφαζανης!
Σας ακουγεται πολυ Συριζέικα και κομμουνιστικα αυτα που γραφω; Ότι παιρνω μερος και υποστηρίζω την πλευρα Λαφαζανη, και ναι,θελω να γινει η Ελλαδα Βορεια Κορεα!
Δειτε αυτο το παράδειγμα: Με επικεφαλής ολως τυχαιως τη γερμανική εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport, που ολως τυχαιως θελει να  εκμίσθωση (νοικιασει-αγορασει)  14 Ελληνικα Περιφερειακα αεροδρομια. Η συμφωνία ύψους 1,2 δισ. ευρώ (και για τα 14 αεροδρομία) υπεγράφη το 2014, απο ποιους αλλους? Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !
Πολυ ωραια επενδυση θα μου πειτε πολυ, εγω θα το πω ξεπουλημα, Γιατι 1,2 δισ. ευρώ ,πουλήθηκε το ελληνικο στη Lamda Development, αν και σε μια οικονομοτεχνική μελέτη του ΤΕΕ υπολογίζει την αξία της έκτασης του Ελληνικού σε 3 δισ. ευρώ. Τελος πάντων πουλαμε 14 Περιφερειακα αεροδρομια στην τιμη του ενος? Οσο εκανε μονο  το Ελληνικο σε αξια,εμεις πουλαμε 14 αεροδρομια! Τώρα σου φταίει ο Λαφαζανης με αυτα που λεει;
Ελληνα εχεις ενα οπλο στα χερια σου,και αυτο ειναι η τυχη σου! Δεν θελεις να γινεις Αργεντινη; Θελεις παση θυσια το ευρω, Ε, τοτε θα υποστείς και τις συνέπειες, φτωχεια-ανεργια-υποδουλωση-και αλλα πολλα! Εσυ που εισαι η νεα γενια, εισαι το μέλλον της Ελλαδας,και θα πρεπει να αποφασισεις για το μελλον αυτης της χωρας.
Δυο δρόμοι υπάρχουν : Mια αρχη πολυ δυσκολη,αλλα Αργεντινης,αλλα με ελπιδα οτι θα τα καταφερεις, οπως τα καταφερε σημερα η Αργεντινη και επιβιωσε! Η αλλιως μια νεα Τουρκοκρατια 300 χρονων που θα λεγεται Ευρωποκρατια! Διαλέγεις και παίρνεις!

Σπυρος Πριφτης

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top