GuidePedia

0

Πρόταση αποκλειστικής εκμετάλλευσης του Εθνικού μας πλούτου για να τελειώσουμε για πάντα με δανειστές και τοκογλύφους.

Μια πρόταση που θα συζητηθεί με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει τέλος στην επέκταση του ξεπουλήματος του ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας, ξεκινώντας από τις Σκουριές.
Η «επένδυση» εξόρυξης του χρυσού από τις Σκουριές δεν είναι μια απλή υπόθεση και το κέρδος της πατρίδας μας από αυτή θα έπρεπε να είναι τεράστιο. Όμως, δεν είναι…
Διαβάστε αναλυτικά την άλλη άποψη, από αυτή των «επενδυτών».
Την ελληνική άποψη, όπως την καταγράφει, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής και των Σκουριών, ο διεθνολόγος Αντώνης Ι. Γρυπαίος…
«Αγαπητοί Συνέλληνες,
Καθόσαστε πάνω σε Βουνό γεμάτο χρυσό, και το κράτος ψάχνει χρήματα για μισθούς και συντάξεις.
Ο παραγόμενος χρυσός από τη Γη σας, αλλά και από εσάς, αποστέλλεται όλος προς τους Κοσμοκράτορες!!
Καθόσαστε πάνω σε βουνό γεμάτο χρυσό, και η πατρίδα χρεοκόπησε και διασύρεται!!
Το προϊόν σας δεν είναι σκουριές, αλλά πολύτιμος χρυσός, αξίας $ 1200 έως $ 1800 η ουγγιά.
Το χρυσό τον πήρανε οι Κοσμοκράτορες, τουλάχιστον να προλάβουμε να σώσουμε τον υπόλοιπο.
Τα γράφω έτσι απλά- όχι σε Ακαδημαϊκή γλώσσα- ώστε να τα καταλαβαίνει ο κάθε απλός Έλληνας πατριώτης. H Δικαιοσύνη αντί να προστατεύει τον Εθνικό μας πλούτο από τη κλοπή των Επικυρίαρχων της Γης, ασχολείται με τη δίωξη των πολιτικών αντιπάλων των Κοσμοκρατόρων!!!
Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη χρυσού, το θέμα το εξετάζω από πλευράς Γεωπολιτικής, Γεωοικονομίας, & Γεωενέργειας.
Γνωρίζω ότι με τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, σας απασχολούν θέματα Απασχόλησης-εργασίας-και φόβος ανεργίας, αλλά και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο φόβος της ανεργίας σας τρομοκρατεί διότι έτσι το θέλουν οι εργολάβοι-ανάδοχοι-Κοσμοκράτορες, αλλά και οι εφιάλτες πολιτικοί που ψηφίζατε στο παρελθόν.
Πέραν όμως αυτών των σοβαρών θεμάτων σκεφθείτε ότι ο παραγόμενος χρυσός από τα χρυσωρυχεία στη περιοχή των Σκουριών, φεύγει συσκευασμένος σε τούβλα για το εξωτερικό, για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη, και σε εσάς απομένει ένας μισθός μεταλλορύχου.
Δηλαδή σας κλέβουν το πολύτιμο μέταλλο!!!
Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, υποφέρει οικονομικά, χρεοκόπησε, και διασύρεται σαν ο τελευταίος αναξιόπιστος δανειζόμενος ανά το κόσμο.
Με τη αποικιοκρατική σύμβαση που υπέγραψαν οι προηγούμενες υποτελείς κυβερνήσεις, παραχωρούν όλο το χρυσό της Χαλκιδικής, στους Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχους έναντι ευτελούς συμβολικού τιμήματος, με αντάλλαγμα να τους στηρίζουν στην εξουσία, ενώ ο Ελληνικός Λαός εξευτελίζεται και αυτοκτονεί, και η πατρίδα μας διασύρεται ως μια πτωχευμένη αναξιόπιστη χώρα.
Το ορυκτό σας δεν είναι σκουριά, είναι χρυσός πολύτιμος για την Εθνική μας οικονομία!!!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, κάτι πρέπει να κάνουμε.
Πρόταση:
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως της πατρίδας, και των Ελλήνων, ευρισκόμενοι, μία λύση υπάρχει, ΟΧΙ στο κλείσιμο των χρυσωρυχείων και μεταλλείων, αλλά στην Εθνικοποίησή τους, ώστε και εσείς να έχετε εργασία, και ο παραγόμενος χρυσός να ρέει στα κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες των Κοσμοκρατόρων δανειστών της Τρόϊκα. Μόνον έτσι θα ανακάμψουμε, και θα σκίσουμε τα Μνημόνια.
Προσοχή ο παραγόμενος χρυσός, ΟΧΙ να φυλάσσεται στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος, διότι η τράπεζα αυτή είναι ιδιοκτησία του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, αλλά σε άλλα ασφαλή θησαυροφυλάκια του Ελληνικού Κράτους.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, και το χρυσό κλέβει, και θέλει να αποπληρώσουμε το χρέος με τοκοχρεολύσια, που αυτοί μας «φόρεσαν» καπέλλο.
Η κυβέρνηση να υπογράψει αναθεωρημένη σύμβαση με τους αποικιοκράτες-Κοσμοκράτορες αναδόχους του έργου των μεταλλείων 50%- 50% ως διεθνώς ισχύει, και εάν δεν δεχθούν, τότε να τα Εθνικοποιήσει!!!.
Οι προηγούμενοι εφιάλτες πολιτικοί υπέγραψαν, από το παραγόμενο χρυσό, 95% στους αποικιοκράτες αναδόχους, και 5% σε μια Ελληνική ιδιωτική εταιρία.
Η Ελλάδα έμεινε έξω από το παιχνίδι, με τη «Μπανάνα» στο χέρι, με άδεια ταμεία…………..
Εκεί μας κατάντησαν οι εφιάλτες πολιτικοί!!!
Η νέα Κυβέρνηση τα γνωρίζει όλα αυτά, και προσπαθεί να διορθώσει τα «κακώς κείμενα», ταυτόχρονα φοβάται να τα βάλλει με τους Κοσμοκράτορες, ενώ ο Λαός της Χαλκιδικής παραμένει διασπασμένος στα εργασιακά και περιβαλλοντικά, και ο Ελληνικός Λαός καταστρέφεται!
Η νέα κυβέρνηση ζήτησε αναθεώρηση των συμβάσεων εξορύξεως χρυσού, και αμέσως οι Κοσμοκράτορες βάλανε το «μπαμπούλα» Τούρκο, πιόνι των Σιωνιστών, να μας χτυπήσει στο Αιγαίο!!!
Ενωμένοι αγωνισθείτε να διώξετε τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, που σας κλέβουν το πλούτο σας.
Στους ιθαγενείς της Αφρικής οι αποικιοκράτες Κοσμοκράτορες πρόσφεραν καθρεφτάκια και χάντρες, για να τους πάρουν τα διαμάντια και το χρυσό!!! Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβεί στους Έλληνες, μας προσβάλλει σαν Λαό!!!
Δεν φτάνει ότι μας κάνουν οικονομικό πόλεμο μέσω της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αλλά μας αρπάζουν και τον ορυκτό μας πλούτο, μέσω προδοτών πολιτικών .
Οι Κοσμοκράτορες επιδίδονται στην αρπαγή του χρυσού. Είναι χρυσοθήρες!! Μας θεωρούν κάφρους τριτοκοσμικούς εις πείσμα της Ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας, όπως αυτός απορρέει από τη Βεργίνα, Δίον, & Αμφίπολη!!!
Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να μας πάρουν τη Μακεδονία μας, και να τη δώσουν στους Σκοπιανούς.
Το ίδιο παιχνίδι θα κάνουν αύριο με τα πετρέλαια, και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό θέλουν να βγούν στο Αιγαίο!!
Ήδη έβαλαν στο παιχνίδι τους Τούρκους, που προσπαθούν να διχοτομήσουν το Αιγαίο, για να αρπάξουν τα πετρέλαια+Φ.Α. για λογαριασμό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Επικυρίαρχων!!!
Τα κοιτάσματα χρυσού της Μακεδονίας, μαζί με τα πετρέλαια των Ελληνικών θαλασσών είναι ικανά να διαλύσουν τα εξευτελιστικά Μνημόνια, και τη Τρόϊκα, που βύθισαν τη πατρίδα στον εξευτελισμό.
Σας καλώ να αγωνισθείτε για τη Κρατικοποίηση και Εθνικοποίηση των χρυσωρυχείων, ώστε ο χρυσός να παραμείνει στην Ελλάδα, να ρέει στα κρατικά ταμεία της πατρίδας, και όχι στις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης.
Τώρα οι Κοσμοκράτορες σας έχουν διχάσει σε δύο μέρη, αυτούς που ενδιαφέρονται για τη προστασία του περιβάλλοντος, και σε αυτούς που φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους και μείνουν άνεργοι.
Οι προτάσεις αυτές, γνωστές στις παγκόσμιες Σιωνιστικές τράπεζες χρυσού, και στις παγκόσμιες Σιωνιστικές εταιρείες πετρελαίου, δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδος, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο, να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), και του κόσμου.
Οι πανέξυπνοι Επικυρίαρχοι της Γης, δανειστές του Κράτους, και ιδιοκτήτες της καταραμένης Τρόϊκα, εφαρμόζουν τη πολιτική του «Διαίρει και Βασίλευε».
Όσον αφορά τη χρεοκοπία στην οποία μας οδήγησαν, προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού!!!
Σας διαίρεσαν σε δύο μέρη, όπως τα βλέπουμε στα κανάλια της T.V. Μάχεστε εσείς μεταξύ σας, και οι Κοσμοκράτορες-ανάδοχοι αρπάζουν το χρυσό!!!
Η ραχοκοκαλιά της οικονομικής και ενεργειακής ανεξαρτησίας της Ελλάδος, έχει αναφορά στο χρυσό στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και στα πετρέλαια-Φυσικό Αέριο της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.
Σκεφθείτε ενώ εσείς καθόσαστε επάνω σε χρυσό βουνό, οι Παντοκράτορες γίνονται πλουσιότεροι με το δικό σας το χρυσό, και η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς-συντάξεις, φάρμακα, υγεία, στους γερόντους, και παιδεία στα παιδιά μας.
Τελικά πόσο τυχαία έγιναν όλα αυτά που ζούμε;;;
Ευρέθησαν προδότες ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί, που συνεργάσθηκαν με τον εχθρό του Ελληνισμού, (δοσίλογοι), και χρεοκόπησαν την Ελλάδα-πατρίδα.
Πρόσφεραν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Θυμηθείτε ότι χρυσός & πετρέλαια μπορούν να διαλύσουν τις Τρόϊκες, και τα Μνημόνια, και οι Έλληνες να ξανα-αποκτήσουν την αξιοπρέπειά τους.
Από εσάς εξαρτάται να παραμείνει ο χρυσός στην Ελλάδα, ή να φεύγει για τις ξένες τράπεζες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Επικυρίαρχων.
Εάν δεν μας δώσουν βοήθεια, δεν θα πληρώσουμε και εμείς το αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτά για τη Μέρκελ και το Σόϊμπλε.
Θυμηθείτε ότι κάθεστε επάνω σε ένα βουνό με χρυσό, και ο χρυσός αυτός φεύγει από τα χέρια σας…………
Θυμηθείτε ότι εσείς είσθε οι ιδιοκτήτες του πολύτιμου μετάλλου, και τον παραδίδετε στους εχθρούς.
Τι πατρίδα θα παραδώσετε στα παιδιά σας και στα εγγονάκια σας;;;;;;;;;;;;;;;
Μιά πατρίδα γεμάτη Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και τα εγγονάκια σας στη ξενιτειά, μετανάστες, να δουλεύουν για τη Σιωνιστική Γερμανία, και τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, εκμεταλλευτές των Λαών της Γης !!!
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος».


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top