GuidePedia

0

Η γερμανική τσοντοφυλλάδα Bild φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της δημοσίευμα για το σκάνδαλο διαφθοράς με τα εξοπλιστικά.
«Δωροδόκησαν γερμανικές εταιρείες με περισσότερα από 100 εκατ. Έλληνες πολιτικούς;» διερωτάται η Bild στον τίτλο της και συνεχίζει:
«Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υποδέχεται σήμερα τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Βερολίνο. Λίγο πριν τη συνάντηση ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μερικά εκρηκτικά έγγραφα που προμηνύουν… νέα αναστάτωση» σχολιάζει η Bild.

Και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ξέχωρο από σχόλιο που δημοσιεύει το olympia.gr, που αναφέρει:

«Εκβιασμό με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και την συμφωνία του 2010 θα θέσει η Μέρκελ στην συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. (…) Ο εκβιασμός αυτός έχει την στήριξη των Γερμανών σοσιαλιστών και του «καμμενοφάγου» κυρίου Σουλτς, συνεταίρου του Σρέντερ. (…) Σε περίπτωση που η εξεταστική προχωρήσει και η Ελλάδα αποδώσει ευθύνες, αυτή η συμφωνία (Γερμανίας με Αίγυπτο) κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην Γερμανία. Που στηρίζει την ανάπτυξη της σε δόλιες συμφωνίες και λαδώματα εγκληματικών συμμοριών. Είναι αυτονόητο ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να κάνει πίσω ούτε στο ελάχιστο. Η εξεταστική για την συμφωνία του 2010 πρέπει να γίνει, ανεξαρτήτως απειλής ή ανταλλάγματος».

bild

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top