GuidePedia

0

Η Μεσόγειος των Ελλήνων βάφτηκε κόκκινη Το αίμα χριστιανών και μάλιστα ελληνογενών χριστιανών έχει ματώσει την θάλασσα της Μεσογείου, όπου οι Έλληνες μεγαλουργούν από τα παναρχαία χρόνια. Στην Μεσόγειο, λοιπόν την Μεσόγειο των Ελλήνων, έχουν σφαγιαστεί από το σπαθί του Ισλάμ κυρίως ελληνογενείς πληθυσμοί της Συρίας, της Λιβύης και της Αιγύπτου. Οι δυτικοί απόγονοι των παπικών δολοφόνων-«σταυροφόρων» παρακολουθούν αμέτοχοι την σφαγή, καθώς και οι προπάτορές τους έσφαζαν και εκείνοι στα χρόνια των φρικαλεοτήτων τους Έλληνες ορθόδοξους και βίαζαν μοναχές, όπως συνέβη επί παραδείγματι στην Κύπρο τον 12ο αι. μ.Χ. υπό την αρχηγία του Ριχάρδου του «Λεοντόκαρδου».

 Η θάλασσα μάτωσε κυριολεκτικά στην Λιβύη (βλ. φώτο), όπου ισλαμιστές αποκεφάλισαν 21 Αιγύπτιους χριστιανούς. Άλλαξε χρώμα από το γαλάζιο στο κόκκινο, αφού βάφτηκε με το αίμα των αθώων ομήρων.

 Οι ισλαμιστές ανακοινώνουν πως το Ισλαμικό Κράτος «βρίσκεται νότια της Ρώμης», απειλώντας με αυτό τον τρόπο την Ιταλία. Μα και στην Ιταλία Έλληνες ζουν από τα χρόνια της Magna Grecia. Και στην Ουκρανία σφαγές λαμβάνουν χώρα κυρίως στις ελληνικές πόλεις στα ανατολικά της χώρας. Λες και η παγκόσμια διαπλοκή επιλέγει περιοχές Ελλήνων για να δείξει το πιο αποτροπιαστικό της πρόσωπο. Ή μήπως επιλέγει; Όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα σιωπούν αλλά και οι φορείς θρησκευτικοί και πολιτειακοί. Σιωπούν εμπρός στην σφαγή «ξεχασμένων» Ελλήνων. Εμείς δεν θα το κάνουμε…

Οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, οι οποίοι ελέγχουν τα αρχηγικά μέλη των ισλαμιστών, θα επέμβουν μην ανησυχείτε, προκειμένου να αναπτύξουν στρατεύματα στην Μέση Ανατολή με αφορμή το ισλαμικό κράτος και το βλέμμα στην παγκόσμια κυριαρχία. Ήδη ο Ομπάμα ζητά από το Κογκρέσο την άδεια εισβολής χερσαίων δυνάμεων 13 χρόνια μετά τον Μπους. Πρώτα όμως αφήνουν να σφαγιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ελληνοχριστιανικοί πληθυσμοί. Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα. Γυρίσματα που ανατρέπουν τον ρου της ιστορίας και έχουν έντονο το ελληνικό χρώμα, το οποίο θα ξαναβάψει την θάλασσα γαλάζια.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top