GuidePedia

0

Άκρως Απόρρητο- Γερμανική Κατασκοπεία εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ Γνωρίζει Αλλά Σιωπά! Η Απέλπιδα Προσπάθεια της ΝΔ να Κερδίσει τις Εκλογές! Έχουν Στοιχεία Φωτιά οι Μυστικές Υπηρεσίες ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ!
Ένα νέο δημοσιευμα απο την εφημεριδα «ΤΑ ΝΕΑ» Με τιτλο- Κοριοί στα κόμματα – Ο χάρτης των υποκλοπών,ξαφνιασε υποτίθεται το πανελληνιο! Και η ειδηση αυτη εσκασε σαν βομβα! Δυστυχως κατι που ειναι αυτονοητο,και λιγο πολυ γνωστο σε ολους μας, οτι η Ελλαδα παρακολουθειται απο ακρη σε ακρη, τα ΜΜΕ για να πουλησουν κανα φυλο παραπανω σερβιρουν ενα μπαγιατικο νεο,για φρεσκο! Τελος πάντων η κινηση τον δημοσιογραφων των Νεων να προμηθευτουν ειδική συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για τον εντοπισμό ύποπτης δραστηριότητας για υποκλοπές , επιβεβαιωσε και με την βουλα, οτι ολα αυτα τα Αρθρα που γραφονται εδω και καιρο, περι κατασκοπειας από ξενες και εγχώριες Μυστικες Υπηρεσιες, σε βαρος της Ελλαδας,και κυριος σε πολιτικα κομματα, πολιτικους, δημοσιογραφους, επιχειρηματιες, ειναι πραγματικα και αληθες δημοσιευματα, και δεν ειναι σεναρια απο κατασκοπευτικη ταινια!
Οπως ειναι φυσικο τα περισσότερα από αυτά τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ, και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος. Ρεκόρ όμως στις καταγραφές ύποπτης δραστηριότητας για υποκλοπές, η οποία φαίνεται να έχει σχέση με τις εκλογές της Κυριακής, εντοπίζεται στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, στα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από τα γραφεία των κομμάτων, αλλά και σε υπουργεία όπως το Οικονομικών, καθώς και πρεσβείες και περιοχές όπου διαμένουν πολιτικοί αρχηγοί. Υποτίθεται οτι σαν Χωρα,και Κρατος που ειμαστε, εχουμε και την Εθνική μας Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) που είναι η κύρια υπηρεσία συγκέντρωσης, επεξεργασίας και διανομής πληροφοριών που αφορούν στην εθνική ασφάλεια της χώρας, καθως και την αντιμετώπιση της κατασκοπευτικής, σε βάρος της χώρας μας απο δραστηριότητας των ξένων οργάνων πληροφοριών!
Αντ αυτού η ΕΥΠ τα τελευταια 5 χρονια,εχει ξεχασει τι σημαίνει εθνικο συμφερον, και αποτροπη κατασκοπειας απο ξενες χωρες, και ο ρολος της πλεον καταναλώνεται στην εγχωρια κατασκοπεια μεσα στην Ελλαδα, κατω απο τις εντολες σαν πιονι απο την Συγκυβερνηση! Ηταν τοσο δυσκολο για την ΕΥΠ, αυτή την έρευνα που εκαναν η δημοσιογραφη της εφημεριδας «ΤΑ ΝΕΑ» να την επιχειρούν σαν αυτη? Η απαντηση ειναι ευκολη, ανετα μπορουσαν! Αλλα γιατι να πανε να βγαλουν απο μονοι τους η ιδιοι τα ματια τους, αφου οσο αναφορα για την κατασκοπεια κατα του συριζα, πισω βρισκεται η ΕΥΠ και αλλες ξενες Μυστικες Υπηρεσιες! Η ΕΥΠ ειναι συνενοχη στο εγκλημα που συντελειται εις βάρος της Χώρα μας απο ξενες Μυστικες Υπηρεσιες, και δεν κανει τιποτα! Απλώς σιωπα……Η Χωρες που κατασκοπευουν την χώρα μας ειναι «ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΩΣΙΑ» οι συγκεκριμενες Χωρες παρακολουθουν και τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεπικοινωνίες μέσω Internet από την Ελλάδα!
Η δε δραση της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) εδω στην Ελλαδα ξεκινησε τις παρακολουθεί από τον Απρίλιο του 2010 σε δυο εταιρείες τηλεπικοινωνιών που ειναι ΟΤΕ-COSMOTE και η κυπριακή CYTA! Το θρασος τον Γερμανον εχει ξεφύγει τοσο, που εχει ξεπερασει και την κατασκοπεια που κανουν στην Χωρα μας,και η ΗΠΑ! Δεν τους Φτανει που Παρακολουθουν την Κυβερνηση, τωρα εχουν ως πρωτο στοχο των ΣΥΡΙΖΑ! Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) μαζι με την ΕΥΠ ,άρχισαν να συνεργάζονται στενα απο την μερα που η κυβερνηση ανήγγειλε την προκήρυξη εκλογών. Για την Συγκυβέρνηση και τους Γερμανους, ηταν γνωστο δημοσκοπικα οτι θα χασουν τις Εκλογες της 25 Ιανουαριου, γι αυτο την τελευταια εβδομαδα πριν τις εκλογες, μεσω υποκλοπης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθουν να βρουν κατι που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα το ΣΥΡΙΖΑ, και θα γυρισει την πλάστιγγα υπερ τους!
Αυτη η τελευταια προσπαθεια τους, που θυμιζει την απελπιδα Μαχη των ΝΑΖΙ 1944-5 να μην πεση το Βερολινο στους Συμμάχους, εχει κεντρίσει το ενδιαφερον των Μυστικων Υπηρεσιων ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ, που για διαφορετικο λογο ο καθενας τους, φαίνεται οτι εχουν βγαλει Λαβρακι! και διαθετουν στοιχεια φωτια! Οτι και να γινει ο Ελληνικος λαος εχει παρει την αποφαση του, και αυτο που δεν γνωριζουν η εχθροι μας,ειναι, οτι οσο μας εκβιαζουν,μας φοβερίζουν,το σιγουρο ειναι οτι στο τελος, δεν θα ξερουν ποιος θα ειναι ο θυτης,και ποιο το θυμα!
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top