GuidePedia

0

Η Θράκη είναι πολύτιμο κομμάτι της πατρίδας μας. Ενας θησαυρός πολιτισμού, ιστορίας και ανθρώπινου δυναμικού, με εξαιρετικές δεξιότητες και δυνατότητες. Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίον της και αποπειράται να την προσδέσει στο σκοταδιστικό και απάνθρωπο άρμα της Τουρκίας στρέφεται εναντίον του λαού και του έθνους μας.
Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετές δεκαετίες στην περιοχή και η επιδημία του «ιού» του τουρκισμού έχει αρχίσει να λαμβάνει απειλητικές διαστάσεις. Οπως έγραψε η «δημοκρατία», η τελευταία «τορπίλη» που έριξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύκλοι εναντίον της Ελλάδας ήταν η «ξεδιάντροπη επιστολή-πρόκληση που έστειλαν οι τουρκόφιλοι μηχανισμοί της Θράκης στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς, όπου θέτουν ευθέως ζήτημα τουρκικής μειονότητας».
Σ' αυτό το κατάπτυστο και σφόδρα ανθελληνικό κείμενο, το οποίο προωθεί απροκάλυπτα τις επιδιώξεις της Τουρκίας για την περιοχή, αναφέρεται μεταξύ άλλων το ακόλουθο: «Το Ισλάμ είναι η θρησκεία μας, όχι η εθνική μας ταυτότητα. Εθνική ταυτότητά μας είναι η τουρκική!»
Η κίνηση των εμπνευστών της σύνταξης και αποστολής της επιστολής είναι απολύτως αποκρουστική. Ελληνες πολίτες αρνούνται την εθνική ταυτότητά τους και απευθύνονται για... βοήθεια στον Αμερικανό πρέσβη! Ετι, δε, οι ίδιοι αποπειρώνται να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στην πατρίδα μας, επισημαίνοντας προβλήματα των «μουσουλμάνων Τούρκων στη Ρόδο και την Κω, όπου οι παραβιάσεις και η καταπίεση έχουν αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια».
Η λύση σε αυτού του είδους τα προβλήματα δεν είναι σύνθετη. Απλή είναι. Το ελληνικό κράτος να αγκαλιάσει με όλη του τη θέρμη τους πολίτες, να μεριμνήσει για την καλή διαβίωσή τους, να διασφαλίσει την ισονομία και την ισοπολιτεία τους και να τσακίσει δίχως καθυστέρηση τις κεφαλές της τουρκικής όχεντρας, όσους δηλαδή επιδιώκουν την κοσοβοποίηση της Θράκης.
Από αυτές τις «κεφαλές» πρέπει άμεσα να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια. Ούτως ή άλλως, αυτοί οι άνθρωποι δεν ήθελαν ούτε θέλουν να έχουν καμία σχέση με την πατρίδα μας και διάκεινται εχθρικά προς αυτήν.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top