GuidePedia

0


Ο μαύρος συντηρητικός ηγέτης Mychal Massie προειδοποιεί ότι μια πανδημία που προκλήθηκε από την αποτυχία της κυβέρνησης Ομπάμα να ασφαλίσει τα σύνορα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο και τη ματαίωση των εκλογών του 2016.
Σε ένα άρθρο του για το WND, ο Massie, πρώην πρόεδρος του Εθνικού Ηγετικού Δικτύου των Μαύρων Συντηρητικών-Έργο 21 και εθνική αυθεντία των μέσων ενημέρωσης, κατηγορεί τον Λευκό Οίκο για ψέματα στον αμερικανικό λαό για την απειλή που θέτει η παράνομη είσοδος αλλοδαπών στα σύνορα με λοιμώδη νοσήματα .
Διαμαρτυρόμενος ότι ο Ομπάμα συνεργάζεται στενά με Δημοκρατικούς όπως ο John Boehner και ο Καρλ Ρόουβ για να «καταστρέψει την Αμερική», ο Massie κατηγορεί τον Πρόεδρο για παροχή «ασφαλούς λιμανιού σε παράνομους μετανάστες που μεταφέρουν ασθένειες», οι οποίοι συμβάλλουν στην αναβίωση των ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα, η φυματίωση και η ιλαρά.
«Κάθε άτομο θα πρέπει να απαιτήσει να αναγκαστεί ο Ομπάμα να απαντήσει, στο γιατί έχει παράσχει ασφαλές λιμάνι για παράνομους αλλοδαπούς που μεταφέρουν ασθένειες, που έχουν ήδη οδηγήσει στην απώλεια της ζωής παιδιών στις ΗΠΑ. Γιατί είναι το Κογκρέσο σιωπηλό; Πού είναι η ανησυχία που έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι για την Αμερική;» ρωτά ο Massie.
Ο αρθρογράφος συνεχίζει να αναφέρει ότι τέτοιες κρίσεις θα μπορούσαν να κλιμακωθούν στο σημείο ώστε να απειλήσουν τις εκλογές του 2016.
«Τι θα μπορούσε να είναι πιο οικονομικά καταστροφικό από ότι μια πανδημία της νόσου και στρατιωτικού νόμου για να αποτραπεί μια επιδρομή στις τράπεζες και να επιτραπεί στα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ η συσκότιση;» γράφει ο Massie.
Εκτός από την απειλή από πιο κοινές ασθένειες, οι εκατοντάδες των παράνομων αλλοδαπών από χώρες που έχουν πληγεί από τον Έμπολα, έχουν πιαστεί να διασχίζουν τα νότια σύνορα τους τελευταίους λίγους μήνες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Ελέγχου Συνόρων, Chris Cabrera.
Ο πρώην πράκτορας Zach Taylor αποκάλυψε επίσης ότι το CDC συνεργάζεται με τις αρχές περιπόλου συνόρων και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να εξαφανιστούν τα πιθανά θύματα Έμπολα που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα σχόλια του Massie απηχούν εκείνα του υποψήφιου για την προεδρία Μπεν Κάρσον, ο οποίος είπε στο Fox News τον περασμένο μήνα ότι οι εκλογές του 2016 θα μπορούσαν να μπουν σε αναμονή λόγω της «αναρχίας» που σαρώνει τη χώρα, ως αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης Ομπάμα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top