GuidePedia

0

Οι ισλαμιστές δουλεύουν «συνταγή» μαζικής καταστροφής που διέρρευσε μέσω υπολογιστή που βρήκαν Σύριοι.

Αν η χρήση βιολογικών οπλών καταγράφηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, για να αποφευχθεί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τον φόβο τρομακτικών αντιποίνων, αν ο Ψυχρός Πόλεμος δεν βασίστηκε παρά στον φόβο και των δύο πλευρών για τη χρήση των βιολογικών και πυρηνικών όπλων, τι μπορεί να σημαίνει άραγε τόσο για τη διαμόρφωση της ανθρώπινης ιστορίας όσο και για τη διαμόρφωση της ανθρώπινης ψυχολογίας η πληροφορία ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους «δουλεύουν» συνταγές για τη δημιουργία βουβωνικής πανώλης, γνωστής ως «μαύρος θάνατος», αφού σάρωσε τη γηραιά ήπειρο κατά τη διάρκεια του ύστερου Μεσαίωνα;

Η τρομακτική πληροφορία για την κατασκευή και τη χρήση των όπλων μαζικής καταστροφής διέρρευσε μέσα από έναν φορητό υπολογιστή στελέχους του Ισλαμικού Κράτους, που έπεσε στα χέρια μιας «μετριοπαθούς συριακής αντιστασιακής ομάδας», που έτυχε να μπει σε ένα κτίριο.
Στο laptop των μαχητών του ΙΚΙΛ υπήρχαν συνολικά 35.347 αρχεία και 2.367 φάκελοι. Τα έγγραφα ήταν γραμμένα στα αραβικά, στα γαλλικά και τα αγγλικά. Ανάμεσά τους βρισκόταν και το επίμαχο 19σέλιδο κείμενο που ενημέρωνε αναλυτικά για τη διαδικασία μετατροπής της βουβωνικής πανώλης από μολυσμένα ζώα σε βιολογικό όπλο εναντίον ανθρώπων και υπερθεμάτιζε πάνω στο οικονομικό αβαντάζ των βιολογικών όπλων, τα οποία είναι φτηνά στην κατασκευή αλλά εξαιρετικά αποδοτικά, αφού μπορούν να προκαλέσουν «τεράστιους αριθμούς ανθρώπινων απωλειών»! Το κείμενο κατέληγε ότι το βιολογικό όπλο θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των απίστων, αν δεν είναι εφικτό να νικηθούν με άλλα μέσα.

Στον φορητό υπολογιστή υπήρχαν επίσης ένα βίντεο του Οσάμα Μπιν Λάντεν και οδηγίες για τη διεξαγωγή του Ιερού Πολέμου, όπως για παράδειγμα διά της κλοπής οχημάτων και τη μετατροπή τους σε βόμβες. 
Και ενώ η απειλή του «μαύρου θανάτου» πλανάται πάνω από την «άπιστη Ευρώπη», η πληροφορία ότι ο «τραπεζίτης του Ισλαμικού Κράτους» ήταν κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου και διευθυντής ιδιωτικού δημοτικού σχολείου στο Μπέρμιγχαμ γιγαντώνει τους φόβους της Δύσης, αφού τελικά η απειλή είναι συχνά «υπεράνω υποψίας» και ζει νόμιμα και φιλήσυχα εντός των ευρωπαϊκών τειχών.
Το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο, δέχτηκε το Σαββατοκύριακο ένα μεγάλο πλήγμα, αφού οι ιρακινές στρατιωτικές δυνάμεις και οι σιιτικές πολιτοφυλακές κατάφεραν να σπάσουν τη σχεδόν δίμηνη πολιορκία του Αμερλί, στην οποία είχαν εγκλωβιστεί Τουρκμένοι. Προηγουμένως, οι ΗΠΑ είχαν πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές και είχαν ρίξει ανθρωπιστική βοήθεια στη σιιτική πόλη στο βόρειο Ιράκ.

Πούλησαν γυναίκες  αντί 1.000$

«Τράφικινγκ Γεζίντι» διά χειρός των εξτρεμιστών του Ισλάμ. Το σκλαβοπάζαρο λαμβάνει χώρα στη Συρία. Εκεί τουλάχιστον 27 από τις 300 γυναίκες Γεζίντι που είχαν απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης - αφού πρώτα είχαν ασπαστεί το Ισλάμ. Και η τιμή της κάθε σκλάβας είχε οριστεί στα 1.000 δολάρια, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Αρκετές αιχμάλωτες δε «μοιράστηκαν» στους τζιχαντιστές. Προηγουμένως είχε γίνει μια -μάταιη- απόπειρα απελευθέρωσης των γυναικών με τις προ-ισλαμικές και περσικές παραδόσεις, από Αραβες και Τούρκους αξιωματούχους που προσέφεραν χρήματα στους μαχητές με το πρόσχημα ότι θέλουν να παντρευτούν τις αιχμάλωτες.

Αποκεφάλισαν (και) ανήλικο χριστιανό

Αποκεφαλισμοί ανήλικων χριστιανών. Την αρχή έκανε η Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία, όταν αποκεφάλισε ένα εξάχρονο αγόρι επειδή ήταν χριστιανός. Το αποτροπαίο έγκλημα έλαβε χώρα στην πόλη Αταγκάρα, στη βορειοανατολική Νιγηρία. Ηταν Κυριακή, κατά την ώρα της χριστιανικής λειτουργίας, όταν στο πλαίσιο της σφαγής των πιστών το αγόρι δέχτηκε την πρώτη επίθεση και βρέθηκε αιμόφυρτο σε ένα χαντάκι. Ενας χωρικός το βρήκε και το πήρε στα χέρια του για να το μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Μόνο που λίγα βήματα πιο κάτω ένοπλοι της Μπόκο Χαράμ άρπαξαν το παιδί από την αγκαλιά του και το αποκεφάλισαν μπροστά στα μάτια του...
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top