GuidePedia

0


Στην Θράκη ένα πράγμα περισσεύει σ΄ όσους εμφανίζονται ως “τούρκοι προστάτες” της μειονότητας. Από τη στιγμή βέβαια που ουδείς από την Αθήνα τολμά να τους βάλει στη θέση τους ότι θέλουν κάνουν,ότι θέλουν λένε .

Μιλούν για καταπίεση όταν εκπρόσωποι συλλόγων που ανοιχτά επιδιώκουν την “ανεξάρτητη Θράκη” μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν στην Ελλάδα. Όπως ο κύριος στην φωτογαφία στην κεφαλή του τραπεζιού που δημοσίευσαν τα tourkikanea.gr . Eίναι ο πρόεδρος του αλυτρωτικού αυτού συλλόγου αλληλεγγύης “τούρκων Δυτικής Θράκης ο Τανέρ Μουσταφάογλου. Δεξιά του, αυτός που μιλάει είναι ο Μουσά Γιουρτ που είχε έρθει και ως εκπρόσωπος αυτού του συλλόγου στο μνημόσυνο του Σαδίκ, που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή”!

Την ίδια ώρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης οργάνωσε συλλαλητηριο για τη Γάζα! Ο Παναγιώτης Σγουρίδης για πολλά χρόνια βουλευτής στη περιοχή και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν πήγε ποτέ “για καφεδάκι” στο προξενείο το πλήρωσε αλλά δεν σωπαίνει κι αυτό τον τιμά. Με μια δήλωσή του βάζει τα πράγματα στη θέση του για την “διαδήλωση” του ψευδομουφτή:

“Όταν η καταγγελία και η καταδίκη εγκλημάτων πολέμου όπως η διαμαρτυρία για πράξεις κατά της ανθρωπότητας μέσα από πορείες και συλλαλητήρια κρύβουν σκοπιμότητες και εξυπηρετούν αλλότριους στόχους των διοργανωτών τότε εξευτελίζουν τον αγαθό σκοπό που θέλουν να υπηρετήσουν , εν προκειμένω την καταδίκη της γενοκτονίας των Παλαιστίνιων που συντελείται στην Γάζα από τους Ισραηλινούς. Δυστυχώς στην κατηγορία αυτή εμπίπτει και η απόφαση του ψευτομουφτή Ξάνθης , κατόπιν σύμφωνης γνώμης της « τουρκικής » συμβουλευτικής επιτροπής να καλέσει την Παρασκευή 25-7-2014 τους μουσουλμάνους σε διαμαρτυρία εναντίων του Ισραήλ. Αναρωτιέμαι :
πρώτον γιατί δεν προέτρεψε την μειονότητα να συμμετάσχει σε αντίστοιχα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν για τον ίδιο σκοπό .
δεύτερον αν την πρωτοβουλία την είχε ο Σοφολογιότατος νόμιμος μουφτής κ. Σινίκογλου θα συμμετείχε ο κ. Μετέ ;
τρίτον όταν ο Γιασέρ Αραφάτ ήταν αποκλεισμένος στη Ραμάλα και τότε μόνο το ελληνικό κοινοβούλιο με επικεφαλής της αντιπροσωπείας εμένα έσπασε το εμπάργκο και συναντήθηκε με τον Αραφάτ, γιατί δεν προέτρεψε την μειονότητα σε αντίστοιχη διαμαρτυρία ; Μήπως γιατί τότε το Ισραήλ και η Τουρκία ήταν πολύ δεμένοι σύμμαχοι !!! τέλος
τέταρτον στην νοτιοανατολική Τουρκία ολόκληρα χωρία Κούρδων ξεκληρίζονται γιατί ο κ. Μετέ στο όνομα του Αλλάχ δεν παρακινεί αντίστοιχες εκδηλώσεις ;

Η σημερινή ευαισθησία που δείχνει ο κ. Μετέ τρείς σκοπούς εξυπηρετεί :
- Να εμφανιστεί ο ίδιος ως ο μόνος ηγέτης της μειονότητας στην Ξάνθη.
- Ότι η μειονότητα είναι « τουρκική» και όχι μόνο μουσουλμανική . Τέλος
- Να φανεί αρεστός και χρήσιμος στον κ. Ερντογάν μετά από μία εντυπωσιακή συγκέντρωση που λόγο της ανοχής της Ελληνικής πολιτείας ήταν.

Σίγουρα το Ισραήλ συνεχίζει αυτή την γενοκτονία που άρχισε εδώ και δεκαετίες κατά του Παλαιστινιακού Λαού. Ήμουν από τους πρώτους που καταδίκασαν αυτή την γενοκτονία συμμετέχοντας εμπράκτως σε οποιαδήποτε ενέργεια ήταν εναντίον της όμως δεν μπορώ την υστεροβουλία του ψευτομουφτή και την εκμετάλλευση της μειονότητας”.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top