GuidePedia

0

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβησαν οι εφοριακοί, σύμφωνα με τους οποίους ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά. Απορούμε που οφείλεται ο αιφνιδιασμός. Οι εντολές της παγκοσμιοποίησης δίνονται στην lingua franca της διαπλοκής, μια απλοποιημένη γλώσσα όπως τα αγγλικά, ώστε να την μιλούν πάνω κάτω όλοι.
 Όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1, «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά».
 Επειδή μερικοί νομίζουν ότι τα μέτρα τα βγάζουν από το κεφάλι τους οι κυβερνώντες. Όχι! Απλά εκτελούν εντολές. Όποιος αντιστέκεται φεύγει, όποιος «τριπλάρει» τα έχει δύσκολα, αλλά οφείλει τουλάχιστον να «τριπλάρει».
Ο φόρος ιδιοκτησίας αποτελεί μία από αυτές τις εντολές στα πλαίσια της σοβιετικής λογικής των «πράσινων φόρων» που επιβάλλονται στα κράτη με δικαιολογία την υποτιθέμενη υπερθέρμανση και τελικό σκοπό να καταργηθεί η ιδιοκτησία, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, καθώς με τόσους φόρους δεν θα συμφέρει πλέον να έχει κάποιος. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια εφαρμόζονται όλα σαν πειράματα και μετά ό,τι περάσει εδώ πάει και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top