GuidePedia

0
trkt

Μαθήματα αλήθειας σε δικούς μας πολιτικάντηδες και «δημοσιογράφους».
«Υποκριτές οι Τούρκοι που «στεναχωριούνται» για την Γάζα αλλά έχουν σκορπίσει τον θάνατο στην εδώ και χιλιάδες χρόνια ελληνική Κύπρο, στην οποία λαμβάνει χώρα εθνοκάθραρση και πολιτιστικός-δημογραφικός βιασμός. Η τουρκοκυπριακή μειονότητα, στην σύντομη παρουσία της στην Κύπρο, δεν είχε δικό της μέρος στο νησί.».

Την ώρα που Ελλαδίτες και Κύπριοι πολιτικάντηδες ξεπουλάνε το Κυπριακό, προορίζοντας την ελεύθερη Κύπρο για κοινότητα ενός διζωνικού μορφώματος, έρμαιο στα τουρκικά και παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα, δημοσιογράφος με έδρα την Άγκυρα (Uzay Bulut) δίνει γροθιά στο στομάχι της, κατά τα άλλα, ευαίσθητης για την ισραηλινή εισβολή στην Γάζα, κυβέρνησης Ερντογάν.
Άρθρο του δημοσιεύτηκε, όχι τυχαία βέβαια, στην Ισραηλινή εφημερίδα «Israel Hayom» στις 28/7/2014  και φέρει τον τίτλο «What about Turkey and Cyprus?‎». Η δημοσιογράφος κατακρίνει την υποκρισία των τουρκικών ΜΜΕ, αναφέρει πως «η Τουρκία θα πρέπει να είναι η τελευταία που καταδικάζει τους άλλους», και γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ: «Δεν έχουμε ακούσει ποτέ άλλοτε από έναν Τούρκο να ομολογεί ότι η χώρα εισέβαλε στην Κύπρο, έκανε εθνικό ξεκαθάρισμα και κατέχει παράνομα το βόρειο τμήμα του νησιού που εδώ και (σ.σ. τουλάχιστον) 3.500 χρόνια είναι ελληνικό».
Στην συνέχεια αναφέρεται στην τουρκική προπαγάνδα αναφορικά με τους επετειακούς εορτασμούς για την «ειρηνευτική», όπως ειρωνικά αποκαλεί, επιχείρηση στην Κύπρο το 1974 και γράφει: «Όπως όλος ο κόσμος είδε, αυτό που έκανε η Τουρκία το 1974 και εξακολουθεί να γιορτάζει, είναι οι προγραμματισμένες εκτελέσεις, οι θάνατοι, η καταστροφή,  η μαζική εθνοκάθαρση και ο συνεχής πολιτιστικός και δημογραφικός βιασμός που διέπραξε στην Κύπρο».
Και καταλήγει: Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν εισβολή, και η Τουρκία είναι ξένος εισβολέας στην Κύπρο. Η ιστορία είναι εκεί για να πει τι έγινε. Ποτέ η τουρκοκυπριακή μειονότητα, στην σύντομη παρουσία της στην Κύπρο, δεν είχε δικό της μέρος στο νησί. Από το 1500 πχ μέχρι τον 20ο αιώνα, το βόρειο τμήμα του νησιού, ήταν πάντοτε ελληνικό και στην συνέχεια ελληνοχριστιανικό.
Εν ολίγοις, η δημοσιογράφος από την γείτονα μας υπογραμμίζει πως το Κυπριακό πρέπει να τεθεί στην σωστή του βάση και αυτή είναι η παράνομη εισβολή και κατοχή της μεγαλονήσου από την Τουρκία. Ωστόσο, οι Αγγλοσάξονες, όπως παλιά μαζί με τους επικουρικούς τούρκους βοηθούς τους, πιέζουν να περάσει λύση αποδοχής των εγκλημάτων πολέμου. Δυστυχώς αυτό το έχουν αποδεχθεί διάφοροι πολιτικοί, αντί να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους δηλώσεις προς όφελος των ελληνικών δικαίων, τα οποία παραδέχονται περισσότερο ξένοι παρά εμείς…

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top