GuidePedia

0

«Νεκρό» το κυπριακό κράτος. «Εκλιπούσα» η Κυπριακή Δημοκρατία. Η «Ελληνοκυπριακή Διοίκηση» (σ.σ.: δηλαδή η Κυπριακή Δημοκρατία) είναι ισότιμη με το ψευδοκράτος. «Τούρκοι» οι μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης. Να μην επεκτείνει η Ελλάδα τα χορικά ύδατά της στα 12 μίλια, αρνούμενη το δικαίωμα που της δίνει το Δίκαιο της Θάλασσας στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο. Αυτά και άλλα πολλά, εξοργιστικά και ανήκουστα, μπορεί κάποιος να διαβάσει όχι σε εφημερίδα των Γκρίζων Λύκων, αλλά σε επίσημη δήλωση (έκτασης 100 σελίδων) που κατατέθηκε από την τουρκική κυβέρνηση στις Αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της 5ης συνάντησης του Συμβουλίου Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ενωσης - Τουρκίας.
Με την αλαζονεία που χαρακτηρίζει πάντοτε τη βαρβαρότητα και την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την επίγνωση ότι δεν θα βρουν αντίσταση στις παρανοϊκές αξιώσεις τους, οι Τούρκοι χτυπούν με το αιματοβαμμένο γάντι τους ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι χιτλερίσκοι της Ασίας επιδιώκουν να μπουν σε μια ένωση «προηγμένων» (οικονομικά και πολιτιστικά) κρατών δίχως να αναγνωρίζουν ένα μέλος της και απαιτώντας από ένα άλλο να μη χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα που του δίνει το διεθνές δίκαιο!
Σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ενέργειες ανοιχτής εχθρότητας δεν χωρούν μισόλογα, υπεκφυγές, αστείες δικαιολογίες και επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε χαχόλους. Το κράτος μας οφείλει να ζητήσει να επιβληθούν τα δέοντα και τα νόμιμα. Οσα προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο.
Εχει ιερή υποχρέωση σε όσους πέθαναν για την πατρίδα, σε όσους ζουν και σε αυτούς που θα γεννηθούν να παγώσει κάθε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρωτόκολλο που κατευθύνεται στην Τουρκία. Να σταματήσει κάθε διάλογο για ένταξη αυτής της χώρας στην Ε.Ε. Να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας. Πάνω απ' όλα, να μη δημιουργούν οι αχαρακτήριστοι Βενιζέλοι διπλωματικά επεισόδια με την... Κύπρο.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και μερικοί παίζουν με τα νεύρα και τις αντοχές των Ελλήνων!
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top