GuidePedia

0
20140701-191110-69070960.jpg

Είναι απορίας άξιο γιατι μια εθνική ομάδα στο μουντιάλ μπορεί να παίζει με όποια χρώματα θέλει και όχι με τα επισημα της σημαίας της. Μιλώ για την εθνική ομάδα της Γερμανίας που παίζει ΟΧΙ με τα επίσημα χρώματα της σημαίας της που είναι τρικολορε (μαυρο κοκκινο χρυσό) αλλά με χρώματα Λευκό μαυρο και κοκκινο. Αυτα τα χρώματα λευκο, μαυρο και κοκκινο τα είχε η Γερμανια στο 3ο ραιχ 1933-1935 που μετά απο το 1935 αντικαταστήθηκε με την σβάστιγκα.

Ποιος ο συμβολισμός αυτής της ενέργειας ?

Η ΦΙΦΑ τι λεει για αυτο το θέμα ?

Η δική μου γνώμη ειναι οτι τιποτα δεν γίνετε τυχαία βλέποντας και τις πολιτικες-οικονομικες συγκυρίες της τελευταίας 5ετίας και το τι ρόλο προσπαθεί να παίξει η Γερμανία στην Ευρώπη και στον κόσμο , πάντα με την σύμφωνη γνώμη και της Μέρκελ αφού έκανε αισθητή την παρουσία της απο τους πρώτους αγώνες της εθνικής τους ομάδας, δείχνοντας με αυτο τον τρόπο οτι αυτος ο συμβολισμος ειναι και δική της θέση.

Θα μου πείτε οτι καλά κάνει και κάνει οτι την βολεύει. Εντάξει το δέχομαι αλλα όλοι εμείς, αντι να είμαστε απλά τα φερέφωνα της και έτσι απλα δεκανίκια της, δεν θα ήταν πρέπων να κάνουμε μια σύσταση να βάλει τα επίσημα χρώματα στην φανέλα της ?

Αν ήταν έτσι η κάθε εθνική ομάδα θα πήγαινε με όποια χρώματα θέλει. Ας γίνει κάποιο διάβημα στη ΦΙΦΑ ώστε σε περίπτωση που προκριθεί να παίξει με τα επίσημα χρώματα αλλιώς να την αποκλείσουν. olympia  
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top