GuidePedia

0

Τα σφοδρά πυρά της τουρκικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίας με τον στρατιωτικό διοικητή της εγκληματικής – τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIL, Αμπού Μουχάμαντ, να περιθάλπεται σε τουρκικό νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι (Αλεξανδρέττα), μόλις στις 16 Απριλίου 2014…
Δύο βουλευτές του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) κατηγόρησαν την κυβέρνηση Ερντογάν, για παροχή προστασίας στην ISIL και συνεργασία μαζί της, στηριγμένοι στη φωτογραφία αυτή, ζητώντας εξηγήσεις.

Στις ομιλίες τους, αναφέρθηκαν σε λανθασμένες πολιτικές που παρέσυραν τη χώρα, ενώ οι ευεργετημένοι εξτρεμιστές έχουν οδηγήσει την Άγκυρα να αντιμετωπίζει σήμερα τεράστια προβλήματα. Σε άλλη ομιλία καταγγέλθηκε, ότι εξτρεμιστές της Αλ Νούσρα φιλοξενήθηκαν σε σπίτια της Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων στην επαρχία Χατάι.
Οι εξτρεμιστές μάλιστα, τελούσαν υπό την προστασία στελεχών της μυστικής υπηρεσίας MIT, μετά από γραπτή εντολή του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Μουαμέρ Γκιουλέρ και η αποστολή τους ήταν να πολεμήσουν εναντίον του κουρδικού κόμματος της Συρίας PYD, σύμμαχος του γνωστού PKK… Ιδού το έγγραφο.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top