GuidePedia

0


«Κανένα Ποτάμι δεν μπορεί να σβήσει το Αγιο Φως». Ετσι αντέδρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον προκλητικό Νίκου Δήμου και στην άποψη που διατύπωσε ότι η μεταφορά του «δήθεν Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα κοστίζει πολλά».

«Για να νιώσεις το θαύμα του Αγίου Φωτός, πρέπει να έχεις καθαρή καρδιά και πίστη. Δυστυχώς κάποια τυφλωμένα ρετάλια της κοινωνίας έχουν προνομιακή αντιμετώπιση από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Με τέτοιου είδους σκληρές δογματικές δηλώσεις νομίζουν πως γίνονται της μόδας. Στις λέσχες στις οποίες ανήκουν αυτά πρεσβεύουν. Δυστυχώς, όσοι μιλάμε ακόμη για πατρίδα και Ορθοδοξία είμαστε γραφικοί και φασίστες. Ας έχουν υπόψη πως κανένα Ποτάμι δεν μπορεί να σβήσει το Αγιο Φως. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε ως Ελληνες ορθόδοξοι και θα ζήσουμε. Αλίμονο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας από τέτοιες θεωρίες» σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ο οποίος χτες, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θράκη, επισκέφθηκε την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι «οι Ελληνες ευρωβουλευτές πρέπει να έχουν δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει χώρος για κομματικούς τουρίστες» σχολίασε, ενώ ερωτώμενος για τη συμμετοχή του κόμματος DEB στις ευρωεκλογές του Μαΐου ξεκαθάρισε: «Σεβόμαστε απόλυτα τη μουσουλμανική μειονότητα. Είναι Ελληνες, είναι αδέλφια μας. Από εκεί και πέρα κάθε κόμμα που συμμετέχει σε μια εκλογική αναμέτρηση πρέπει να σέβεται απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους του ελληνικού κράτους».
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top