GuidePedia

0
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: BINTEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΟΚ! Ο Μπαλτάκος στην κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη: "Ο ανακριτής δεν είχε κανένα στοιχείο"!

Μια αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας "έφερε" στην ολομέλεια της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α, Ηλίας Κασιδιάρης!
Ο Κασιδιάρης έδωσε στο σώμα έναν απομαγνητοφωνημένο διάλογο κατά τον οποίο "φέρεται" να συνομιλεί με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.
Το επίμαχο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:



Όπως προκύπτει από τον διάλογο, ο κ. Μπαλτάκος "φέρεται" να παραδέχεται στον Ηλία Κασιδιάρη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής και ότι η προφυλάκιση βουλευτών της είναι κατ' ουσίαν πολιτικη μεθόδευση!
(φυσικά, τα "φέρονται" τα βάζουμε σε εισαγωγικά, για τη μοναδική περίπτωση που ο Μπαλτάκος αμφισβητήσει ότι είναι αυτός στο βίντεο (!) και μάλιστα το αποδείξει με πραγματογνωμοσύνη. Γιατί αν δεν το αμφισβητήσει, και όντως ο κύριος που μιλάει στο βίντεο είναι ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!!! - Επειδή δεν έχουν γίνει αυτά ακόμη (!), ας κρατήσουμε τα "φέρονται" σε εισαγωγικά).
Την ίδια ώρα βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλυπταν σε συναδέρφους τους ότι το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου!



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.


Η απομαγνητοφώνηση ανάμεσα στο πρόσωπο που φέρεται να είναι ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη όπως την έδωσε στην δημοσιότητα ο δεύτερος και την ανέγνωσε στην ολομέλεια:

44444Clip444board

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top