GuidePedia

0

Οι προσευχές του Αντώνη Σαμαρά στο «Θείο περιβάλλον» του Αγίου Όρους φαίνεται ότι απέδωσαν καθώς το πρωτογενές πλεόνασμα (ω του θαύματος!)  άρχισε να πολλαπλασιάζεται για να μοιραστεί όχι μια αλλά δέκα φορές προκειμένου να ικανοποιηθεί η ακόρεστη δίψα των ψηφοφόρων για υποσχέσεις.

Μάλιστα, ο  πρωθυπουργός ξεκίνησε, σε συνέντευξη του (στο Βήμα) να το μοιράζει (το πλεόνασμα) αποκαλύπτοντας το μέγεθός του που αυτή τουλάχιστον τη στιγμή είναι πάνω από 1,5 δις!. Μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές, βλέπουμε….

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη του  είπε  πως στο πρωτογενές πλεόνασμα θα στηριχθούν:
•η ελάφρυνση του χρέους
•η έξοδος στις αγορές το 2014
•η ανακούφιση των  χαμηλοσυνταξιούχων
• και των ενστόλων

Πέραν τούτων ο Αν. Σαμαράς υποσχέθηκε ότι θα μειώσει τους φόρους, το ΦΠΑ τα χαράτσια. Κλπ κλπ

Άπιστοι «γερμαναράδες»

Κατά έναν περίεργο τρόπο - που μάλλον οφείλεται σε έλλειψη ελληνορθόδοξης ευλάβειας - οι Γερμανοί εμφανίζονται ανίκανοι να δουν το ελληνικό θαύμα που τόσο εύγλωττα περιγράφει ο Αντώνης Σαμαράς.
Για την ακρίβεια, οι Γερμανοί αυτό που βλέπουν είναι ό,τι ακριβώς βλέπει και ο υπόλοιπος κόσμος. Δηλαδή:
•Την ελληνική οικονομία καταστραμμένη
•Την ελληνική κοινωνία διαλυμένη
•Το πολιτικό σύστημα στα τελευταία του

Γνωρίζουν λοιπόν οι Γερμανοί πως για να γίνει κάποιο θαύμα στην Ελλάδα σαν αυτό που περιγράφει ο θαυματοποιός Σαμαράς, θα πρέπει να  σπρώξουν χρήμα. Και δεν έχουν αντίρρηση να το κάνουν καθώς το χρήμα που «επενδύουν» για τον έλεγχο της ελληνικής αποικίας τους επιστρέφει πολλαπλάσιο. Έχουν όμως οι και οι Γερμανοί τα δικά τους και κάποιες εσωτερικές διαφωνίες: πότε θα δώσουν το επόμενο απαραίτητο (για να μείνει η Ελλάδα εν ζωή) πακέτο βοήθειας; Πριν ή μετά τις ευρωεκλογές; Θα το δώσουν στο Σαμαρά προκειμένου να τον βοηθήσουν να μην καταποντιστεί; Ή το εν λόγω πακέτο προορίζεται τελικά για τον επόμενο;…
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top