GuidePedia

0


Η 17 Νοέμβρη έχει κλείσει τον ιστορικό της κύκλο και ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν δικαιούται να εκμεταλλεύεται όσα αυτή αντιπροσώπευε και να παριστάνει τον συνεχιστή της, έγραψε σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Η «νέα τρομοκρατία», αφορά το νέο αντάρτικο πόλης που έχει γεννηθεί μέσα από το σημερινό κίνημα αντίστασης…
Παράλληλα, αφήνει ιοβόλα υπονοούμενα και αυτός, κινούμενος στη «γραμμή Γιωτόπουλου», ότι η δραπέτευση του Χριστόδουλου Ξηρού, μία μέρα προ της ανάληψης της προεδρίας της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τουλάχιστον περίεργη, αφού το να φοβηθεί το σύστημα πως θα μπορούσε να προβεί σε θεαματικό τρομοκρατικό πλήγμα θα ήταν μάλλον το φυσιολογικό.
Όσον αφορά για το νέο αντάρτικο πόλης στην Ελλάδα, αυτό είναι «…νέου τύπου, πιο μητροπολιτικό, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από το δικό μας [17Ν]. Το οποίο αναπόφευκτα θα πρέπει να λάβει υπόψη τη δική μας εμπειρία, όπως δοκιμάστηκε στην ιστορική της διαδρομή. Η κάθε προσωπική επιλογή σε αυτό το νέο αντάρτικο κρίνεται και θα κριθεί από αυτήν που ήταν πάντα ο πραγματικός αποδέκτης του λόγου μας, από την αγωνιζόμενη κοινωνία. Και το κίνημα στην ώρα του θα αξιολογήσει τις διαφορετικές εκφάνσεις του και θα μετρήσει τις δυναμικές, τις προεκτάσεις και τις επιπτώσεις».

Τέλος, ο Δημήτρης Κουφοντίνας προαναγγέλλει την έκδοση βιβλίου με την ιστορία της «17 Νοέμβρη» από τη δική του σκοπιά…
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top