GuidePedia

0

Γενικά και αόριστα ακούγονται διάφορα, εικασίες , θεωρίες, αμπελοφιλοσοφίες, διάφορες προσεγγίσεις, που κυρίως έχουν ως στόχο να δώσουν απάντηση στο …..γιατί, στον λόγο που φτάσαμε σήμερα να έχουμε ήδη τρεις νεκρούς Έλληνες, σε μια κοινωνία που «σιγοβράζει» από την επίθεση που κάνουν στους οικονομικούς θησαυρούς της. Θα προσθέσω και εγώ μία άλλη εκδοχή:

Θεωρώ πως όλες οι προσεγγίσεις έχουν θετικό παρανομαστή. Θεωρώ πως η κατά αρχήν ενασχόληση με το γεγονός για αρχή τουλάχιστον προβληματίζει, τουλάχιστον ξυπνά τον νεοέλληνα από τον λήθαργο που του έχει επιβληθεί από το 2009! Αν στον δρόμο αυτόν υπάρχει και η συνειδητή επιλογή του αποπροσανατολισμού του Λαού, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Αυτές της δύσκολες ώρες που βιώνουμε σαν κοινωνία, με δεδομένη την ικανότητα μας να κοιτάμε μόνο ενδοσκοπικά, ξεχνάμε μάλλον τον ανοιχτό πόλεμο που γίνεται και στην περιοχή μας για την ουσιαστική επικράτηση των δύο μεγάλων παικτών του πλανήτη. Είναι τόσο οφθαλμοφανές πως ζούμε μια αναβίωση του πολέμου των κατασκόπων των μεγάλων του πλανήτη. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να μην βλέπουμε πως η ενεργειακή πολιτική που ουσιαστικά διαμορφώνεται στην Χώρα από το 2008, είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην καθημερινότητα της Χώρας διεθνώς. Σήμερα που ουσιαστικά η ρήση του Ευαγγελίου «διαμερίσατε τα ιμάτια μου και έβαλον επ’ αυτών κλήρο» έχει εφαρμογή στην Χώρα μας, με την σαφή διανομή των πλουτοπαραγωγικών στοιχείων της , είναι δεδομένο πως κάποιοι θέλουν να επιτύχουν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα από τον εθνικό πλούτο! Η αλλαγή της πορείας της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή, προς άλλους διεθνής παίκτες, εκτός από τους παραδοσιακούς , την μόνιμη αγκίστρωση μας σαν Χώρα στον αγγλοσαξονικό παράγοντα, όταν η αμερικανική οικονομία κλονιζόταν από το εσωτερικό της πρόβλημα της lee man-brother, ήταν η απαρχή της κατάστασης που ζούμε. Το μοίρασμα αυτό, η σαφής στόχευση στους νέους αναδυόμενους παγκόσμιους παίκτες της οικονομικοκοινωνικής σκακιέρας του πλανήτη, Κίνα και Ρωσία, θορύβησε το οικονομικό λόμπυ των …..παντοτινών προστατών μας! Έτσι είχαμε την άτσαλη έως και σπασμωδική αντίδραση τους με την απόφαση τους για την άμεση …..αντικατάσταση του απρόβλεπτου Καραμανλή με τον yes-men Ζαβό της κ. Τσαντ! Αυτή ήταν αντίδραση του αγγλοσαξονικού παράγοντα, που ήταν τόσο έντονη που έφτασε στον σχεδιασμό μέχρι και την φυσική εξόντωση του Καραμανλή με το σχέδιο Πυθία!

Φθάνουμε λοιπόν στο σήμερα. Σήμερα που όλα πουλιόνται από τους πρόθυμους πολιτικούς στην ρευστοποίηση της εθνική περιουσίας, υπάρχει ενδιαφέρον από παντού. Υπάρχει ενδιαφέρον από την μεγάλη προστάτιδα δύναμη που μέσω του προτεκτοράτου της, την Γερμανία προσπαθεί να πάρει τα πάντα, υπάρχει η Ρωσική πλευρά με ζεστό χρήμα, υπάρχει η κινέζικη πλευρά που ήδη δραστηριοποιείτε εντός των «τειχών». Είναι δεδομένο πως το χρήμα, ο πλούτος, το βραβείο είναι πολύ μεγάλο. Από το ενεργειαB1βείο είναι πολύ μεγάλο. Από το ενεργειακό, και τα πετρέλαια της Χώρας, ως την εκμετάλλευση των μεταφορών , η των τηλεπικοινωνιών. Χρήμα ζεστό που λόγω της ….οικονομικής κρίσης αλλά και της υποδούλωσης μας στην αποικιοκρατία της τρόικας είναι σε τιμή ευκαιρίας. Σε αυτό το ράλι των παγκόσμιων οικονομικών μεγαθηρίων, χρησιμοποιούν όλα τα όπλα που έχουν . Ήδη η Ρωσία μετρά μια σοβαρή ήττα από την ιστορία της δεφα. Παρ’ όλη την οικονομική προσφορά της , που ήταν και πιο ικανή από όλες τις άλλες ΔΕΝ πήρε το έργο! Οι λόγοι βέβαια είναι φανεροί. Με την επίσκεψη του κ. Λαβρώφ στην Χώρα μέχρι πριν από λίγες ημέρες , έγινε και επίσημα γνωστό η πρόθεση της Ρωσίας για την απόκτηση του μονοπωλίου των μεταφορών της ΟΣΕ.

Αυτή την φορά όμως είχαμε τυχαίως όμως και διαρροές πιο σημαντικών στοιχείων από την υπόθεση «πυθία» Ακούμπησε το δεξί χέρι του Ζαβού, τον γραμματέα του κόμματος, επί κυβέρνησης Ζαβού, τον Καρχιμάκη! Τον περιβόητο αρχάγγελο στο κυνήγι των …….σκανδάλων Καραμανλή.! Διαρροές για σύνδεση του παρακράτους με ονόματα τρανταχτά στο παγκόσμιο πόλεμο των υπηρεσιών, όπως ο Alex, ο χασάπης της Γεωργίας! Διασυνδέσεις των μυστικών υπηρεσιών που έφτασαν σε ……πιθανή σύνδεση του παρακράτους , ως και την δολοφονία Καραμανλή, του πρωθυπουργού της Χώρας! Τυχαίο; ……..Ίσως! Από πού βγαίνουν αυτά τα στοιχεία; Μπορεί από ξένους κύκλους που ίσως να θέλουν δείξουν τα ….δόντια τους, ώστε να μην χαθεί και αυτή η …….λεία. Μπορεί, ίσως!
Τότε και πάλι έρχεται η σπασμωδική αντίδραση. Χειρουργικό χτύπημα της …….τρομοκρατίας εις βάρος τριών παιδιών, εξαιρετικά βίαιο, εξαιρετικά τρομακτικό, που παγώνει την κοινωνία του ….καναπέ. Ξεχνιούνται τόσο πολύ εύκολα τα πάντα που προϋπήρχαν, αυτής της κίνησης! Υπάρχει μόνο αυτό, μόνο αυτή η τρεμάμενη φωνή γεμάτη φόβο, τρόμο και απόγνωση που επικαλείται την Παναγία, τον Θεό, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και η εικόνα των νέων παιδιών που κείτονταν νεκρά στην άκρη του δρόμου! Τίποτα άλλο. Τόσο έντονο, τόσο μοναδικό που τα πάντα ….σβήνουν. Το αδηφάγο και συνάμα ηλίθιο τηλεοπτικό κοινό κοιτά παγωμένο μόνο αυτό το γεγονός. Τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα, έτσι απλά χάνονται! Τρία απλά παιδιά, σαν τα δικά μας παιδιά, νεκρά, σιωπηρά, ακούνητα, παράπλευρες απώλειες στον οικονομικό πόλεμο! Τρία παιδιά που χάθηκαν έτσι , απλά, με πολιτική ταυτότητα χρυσαυγήτη κιόλας! Το τέλειο! Διαχωρισμός, βεντέτα, πολιτικές ίντριγκες και πάθη που είναι τόσο κοινά στον Λαό μας. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια λέει ο λαός μας. Και αποπροσανατολισμός αλλά και διχόνοια! Και μήνυμα στους αντιπάλους πως εδώ το …….χωράφι είναι δικό μας, και τους γηγενείς σε απόλυτο διχασμό!

Τολμώ να ριψοκινδυνεύσω την επιλογή του επόμενου στόχου της ……τρομοκρατίας! Στέλεχος του ΚΚΕ ή του ΠΑΜΕ. Μια πολιτική ομάδα κλειστή, με δύναμη, και κυρίως πολιτικό υπόβαθρο , που είναι ανέγγιχτη μέχρι σήμερα. Ομάδα που είναι μελλοντικά και η κυρίαρχη στον χώρο της αριστεράς, όταν θα ξεφουσκώσει το fake αριστερό του σύριζα!

Μόνο όταν θα τελειώσει το μοίρασμα, το κομμάτιασμα θα ηρεμήσουν όλα. Θυμίζει έντονα τα έργα και ημέρες της Βυρηττού την δεκαετία του 1970. Σήμερα βιώνουμε την εποχή της απροσχημάτιστης, στυγνής, επιβολής της Ξενοκρατίας στην Χώρα. Τραγικές συνέπιες του πολέμου οικονομικών κρατικών συμφερόντων, που μοιράζουν τα πάντα. Μάχες μυστικών υπηρεσιών, για την επικράτηση του ενός! Μια έκρηξη των πάντων, με την κοινωνία να κοιτά απαθέστατα από τον καναπέ της. Με επιλογές λάθους που ξεκίνησαν από τις εθνικές εκλογές του 2009, συνεχίστηκαν και στις επόμενες με το έκτρωμα σαμαρά-βενιζέλου. Ας το καταλάβουμε πως ΔΕΝ έχουμε φτάσει στο τέλος! Το τέλος θα είναι η κατάλυση της αστικής Δημοκρατίας, όταν όλα πια θα έχουν ξεφτίσει, όταν όλα πια θα έχουν απλά χρεοκοπήσει!
Δεν αργεί, έρχεται!

ΥΓ. Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι όλα αυτά να μην στέκουν, μακάρι η Ελλάς να βαδίσει σε δρόμο ανάπτυξης, και εθνικής υπερηφάνειας. Μακάρι να διαψευσθώ στο ακέραιο, και να μην ζήσουν τα παιδιά μας ημέρες 44 που φαίνεται να έρχονται! Ας ελπίσουμε πως ο γνωστός ……Έλληνας Θεός θα βάλει το χέρι του! Μοιρολατρικό, το γνωρίζω, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε πουθενά αλλού;
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top