GuidePedia

0

του Παναγιώτη Τραιανού*

Ισχυριζόμαστε σε αυτό το κείμενο ότι οι ΗΠΑ είναι ο ''Γερμανός Θορ'' και η ναζιστική Γερμανία είναι το γερμανικό "σφυρί" του. Το "σφυρί", που η Τρίτη Ρώμη στρέφει εναντίον των εχθρών της. Το "σφυρί", που η Τρίτη Ρώμη δεν μπορεί να το εμφανίσει ως "νόμιμο", γιατί επισήμως η ίδια δεν "υπάρχει". Για να επιβεβαιωθούν αυτές οι εικασίες, θα πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι μπορούν να λειτουργήσουν. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Γερμανία από τις ΗΠΑ. Θα πρέπει να δούμε πώς προστατεύεται αυτή η "χρήσιμη" Γερμανία από τις ΗΠΑ. Αναγκαστικά θα πρέπει να την προστατεύουν, γιατί το "κόλπο" της κυριαρχίας των ΗΠΑ βασίζεται στην έξυπνη χρήση της Γερμανίας...
Ως εκ τούτου θα πρέπει εμείς να βρούμε τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, για να καταλάβουμε πώς "συντονίζονται" . Να καταλάβουμε πώς συμπράττουν με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να επιτύχουν έναν κοινό στόχο. Για να χτυπάει δηλαδή ο Θορ τον κόσμο με το "σφυρί" του, πρέπει ο κόσμος να μην μπορεί να στραφεί εναντίον του και να μην μπορεί να καταστρέψει το "σφυρί" του. Επειδή ο Θορ δεν είναι από τη φύση του πανίσχυρος, κάνει κόλπα. Αυτά τα κόλπα είναι ο περίπλοκος σχεδιασμός, που τον προστατεύει. Ο σχεδιασμός, ο οποίος δεν επιτρέπει στον αδαή να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Γερμανία, ενώ στην πραγματικότητα είναι το "σφυρί" του Θορ, εμφανίζεται τεχνητά η ίδια σαν ο Θορ.
Αυτό είναι το όλο μυστικό. Η Γερμανία της Βαϊμάρης και του Χίτλερ είναι ο ψεύτικος Θορ. Ο Θορ, τον οποίον επιτρέπεται να "βλέπουν" οι λαοί. Ο προκλητικός Θορ, που βρίζει και απειλεί τους πάντες σαν να είναι αήττητος. Ο Θορ, τον οποίον χρησιμοποιεί το σύστημα ως "φόβητρο" των λαών …Ο Θορ, που, μόλις κάνει τη "δουλειά" του, παραδίδεται στους λαούς ως σάκος του μποξ, για να "ξεθυμάνουν". Ο Θορ, τον οποίον νικούν οι λαοί. Ο Θορ, του οποίου το "σφυρί" το "σπάνε" οι λαοί. Ο Θορ, που όμως ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί οι Αμερικανοί φροντίζουν να τον διατηρούν στη ζωή.
Εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο του σχεδιασμού τους. Εκμεταλλεύονται τη σύγχυση και την άγνοια των λαών και πάντα σώζουν τη Γερμανία. Την αφήνουν να προκαλεί και να καταστρέφει, και μετά τη σώζουν. Την έσωσαν μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την ξαναέσωσαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για "ανθρωπιστικούς" λόγους προστατεύουν τη Γερμανία, η οποία στην πραγματικότητα είναι στο σύνολό της το "σφυρί" του Θορ. Το "σφυρί" του πραγματικού Θορ. Το δικό τους "σφυρί". Θυσιάζουν έναν "κλόουν" σαν Θορ και "σπάζουν" ένα "σφυρί" που είναι ψεύτικο και κατορθώνουν και σώζουν ό,τι τους ενδιαφέρει.
Όλα αυτά όμως τα εργαλεία, επειδή αφορούν συστήματα ανθρώπων, σημαίνει ότι θα λειτουργούν με πανομοιότυπο τρόπο. Έναν τρόπο, ο οποίος θα "απεικονίζεται" στα "σύμβολά" τους, προκειμένου οι "μυημένοι" να "στέλνουν" αλλά και να "λαμβάνουν" μηνύματα. ΗΠΑ, δηλαδή, και Γερμανία πρέπει να έχουν κοινά σημεία σ' ότι αφορά τη δομή τής εξουσίας τους και της διαχείρισής της. Πρέπει να υπάρχουν απόλυτες ταυτίσεις σ' ό,τι αφορά τις απαιτήσεις τους από τους "μυημένους" και βέβαια από τον τρόπο επιλογής τους.
Τι θέλουμε να πούμε με αυτά; Ότι οι ΗΠΑ, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή των λαών προς τη Γερμανία, την "εξέθεσαν". "Κατασκεύασαν" έναν ψευδοΘορ, που τον έβλεπαν ακόμα και οι "τυφλοί". "Κατασκεύασαν" ένα "σφυρί", που το ακούνε και οι "κουφοί". Έβγαλαν δηλαδή στην κοινή θέα όλα τα σύμβολά του, τα οποία επί αιώνες κρατούσαν κρυφά. Γιατί; Για να εμφανίσουν ένα φόβητρο "καρικατούρα".
Εμείς, θα πρέπει να πάμε από το Βερολίνο στην Ουάσιγκτον και στην Νέα Υόρκη. Εκεί θα βρούμε τον Θορ που κρατά το "σφυρί" της ναζιστικής Γερμανίας. Τον πραγματικό Θορ της "υπόγειας" Αμερικής. Αυτόν, που χρηματοδοτεί τη Γερμανία, για να γίνει επιθετική. Αυτόν, που, ακόμα και σήμερα, συντηρεί υπογείως τους ναζιστές, προκειμένου να τους βαστά "ζωντανούς", ώστε να κρατά "ζωντανό" το σχέδιο για μια επανάληψή του. Αυτόν, που κρατά τη Γερμανία ως "σφυρί" και χτυπάει τα ευρωπαϊκά κράτη και τους λαούς τους. Αυτόν, που σήμερα δίνει εντολές στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε να σακατεύουν τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου.
Από το 2008 και μετά η Ελλάδα δέχεται ένα απίστευτο σφυροκόπημα από το "σφυρί" του Θορ. Υπό την καθοδήγηση της FED —και άρα των ΗΠΑ— η Γερμανία σφυροκοπά μέρα και νύχτα την Ελλάδα. Το "σφυροκόπημα" από τις ΗΠΑ ξεκίνησε. Σήμερα οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ παριστάνουν τους "καλούς" και αφήνουν στη Γερμανία τον ρόλο του "κακού". Από τις ΗΠΑ και την FED του Ρότσιλντ δόθηκε εντολή στην Τράπεζα της "Ελλάδας" να εξευτελίσει τα ελληνικά ομόλογα. Έτσι επιτέθηκαν στην Ελλάδα. Από την πίσω "πόρτα", σαν διαρρήκτες δολοφόνοι. Οι τενεκέδες, που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο με "φακούς" και με "αντικλείδια". Τα κουτορνίθια, που θέλουν δόξα Αλεξάνδρου με ρίσκο λογιστή. Σε έναν κόσμο που οι Έλληνες πρώτοι απ' όλους αυτοπεριορίστηκαν, προκειμένου να λειτουργήσει το πολιτισμικό τους μοντέλο, έρχονται οι βάρβαροι και χωρίς να "δηλώνουν" διαφορετική ταυτότητα, φέρονται διαφορετικά.
Αυτό είναι το ύπουλο της όλης μεθοδολογίας τους. Δεν μπορείς να δυσφημείς έναν τέτοιον λαό για τα χρήματα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στο παγκόσμιο ακροατήριο και να μιλάς περί άχρηστων και τεμπέληδων για χρήματα. Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που εφεύρε τη Δημοκρατία, όταν τα παιδιά του Θορ συνέθεταν αγέλες λύκων; Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που εφεύρε τον αθλητισμό, όταν τα παιδιά του Θορ έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια εχθρών τους; Είναι άχρηστος ο λαός που εφεύρε το θέατρο, όταν τα παιδιά του Θορ απλά έφτιαχναν ιστοριούλες, για να τρομάζουν το ένα το άλλο; Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που έδωσε δωρεάν την ανώτατη γνώση στον κόσμο, και είναι ικανοί και χρήσιμοι αυτοί, οι οποίοι δεν δίνουν ούτε τη συνταγή μιας κέτσαπ δωρεάν; Ακόμα και η γνώση αυτή, η οποία επιτρέπει στα κοπρόσκυλα των Κολεγίων να κάνουν τους έξυπνους, είναι ελληνική. Αν ήταν καλοπροαίρετοι, από σεβασμό και μόνον θα χειρίζονταν την κατάσταση πολύ πιο "διακριτικά". Δεν θα κρεμούσαν ολόκληρο λαό στα "μανταλάκια" των τοκογλύφων.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για δολοφονική επιθετικότητα. Δεν μπήκαν οι Έλληνες στον παγωμένο και σκοτεινό κόσμο του Θορ, για να του δώσουν τη δικαιολογία να τους επιτεθεί νόμιμα, υπερασπιζόμενος την "εστία" του. Ο Θορ μπήκε στον κόσμο που έχτισαν οι Έλληνες. Ο βάρβαρος και αιμοβόρος Θορ μπήκε στον κόσμο της Δημοκρατίας, του Θεάτρου και του Αθλητισμού. Δεν μπήκε όμως ως Θορ, για να δώσει στους θιγόμενους το δικαίωμα της άμυνας. Μπήκε κρυφά και δόλια σαν χριστιανός, ενώ δεν ήταν τέτοιος. Μπήκε κρυφά και δόλια σαν πολιτισμένος Προτεστάντης, ενώ δεν ήταν τέτοιος. Μπήκε ως Illuminate με τον "φακό" του κλέφτη. Μπήκε ως "δανειστής" και με πρόφαση τα χρέη τα οποία ο ίδιος "φόρτωσε" στους Έλληνες, βρήκε την ευκαιρία να τους "μαχαιρώσει". Μπήκε ενσαρκωμένος από σκουπίδια σαν τον Σόιμπλε, τον Ρεν ή τον Τόμσεν, και προσπάθησε να "ματώσει" τους Έλληνες μέσα στον ίδιο τους τον Οίκο. Να τους ματώσει ύπουλα και άδικα. Πόσο άδικα; Είναι σαν να βγει κάποιος στον δρόμο και να αποκαλεί τον μεγάλο Παπανικολάου —του "Τεστ Παπ", που έσωσε εκατομμύρια γυναίκες—, "λαμόγιο", "άχρηστο" και "τεμπέλη", επειδή δεν είχε —και όχι επειδή δεν ήθελε— να του πληρώσει το ενοίκιο. Αυτό έπαθαν οι Έλληνες με τα σκουπίδια τού παγανισμού. Οι παγανιστές, "μεταμφιεσμένοι" σε ευσεβείς Προτεστάντες, μπήκαν στον πιο διάσημο Οίκο στην ιστορία της ανθρωπότητας και απείλησαν τα παιδιά των αρχιτεκτόνων του.
Άνθρωποι, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτε απολύτως στον κόσμο, έρχονται και χτυπούν αλύπητα τους μεγαλύτερους δωρητές και ευεργέτες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Άνθρωποι τόσο άχρηστοι και ύπουλοι, που, μη βρίσκοντας κάτι αρνητικό να αποδώσουν στους Έλληνες, τους "λερώνουν" με τις δικές τους βρομιές και ακαθαρσίες. Τους Έλληνες δυσφημίζουν σαν ναζιστές και φασίστες αυτοί, οι οποίοι το μόνο που προσέφεραν στον κόσμο είναι ο ναζισμός και ο φασισμός. Τους Έλληνες εμφανίζουν σαν ναζιστική απειλή για την παγκόσμια κοινωνία αυτοί, οι οποίοι βύθισαν την παγκόσμια κοινωνία στον αυθεντικό και πάντα ενεργό ναζισμό τους.
Τα βλαμμένα και προκλητικά "παιδιά" του Οντίν αποδεικνύουν ότι παραμένουν το ίδιο προκλητικά, άπληστα και βλάκες, όπως ήταν πάντα.
Αυτά τα άπληστα κτήνη θα την "πατήσουν" από τη βλακεία τους. Γιατί; Γιατί μόνοι τους δημιουργούν τις συνθήκες της ήττας τους. Δεν έχουν να μάθει να μοιράζονται τίποτε με άλλους. Έχουν λεηλατήσει ολόκληρο τον Πλανήτη και από αυτήν τη λεηλασία δεν έχουν εξαιρέσει ούτε καν τους απλούς Προτεστάντες. Δεν έχουν εξαιρέσει κάποιους λίγους ανθρώπους, απλά και μόνον για να έχουν κάποιες συλλογικές άμυνες. Δεν έχουν την ηθική ούτε καν του Αλ Καπόνε. Ούτε ο Ταμερλάνος δεν φερόταν έτσι στον λαό του. Τώρα, που η οικονομική κρίση και η φτώχεια απειλεί πλέον και τις προτεσταντικές κοινωνίες, αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πραγματικά κτήνη.
Έχουν λεηλατήσει τους πάντες και δεν έχουν αφήσει τίποτε για κανέναν. Δεν υπάρχει ούτε ένας λαός, ο οποίος να έχει εξαιρεθεί από την απληστία τους. Ο αμερικανικός λαός βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Άρχισαν ξανά να ξεφυτρώνουν σαν τα "μανιτάρια" οι παραγκουπόλεις των κατεστραμμένων από τους τοκογλύφους Αμερικανών. Νέα "Hoovervilles" περικυκλώνουν τις πόλεις, όπως την εποχή του μεγάλου κραχ. Η Αμερική της τρίτης χιλιετίας βλέπει και πάλι στα εδάφη της ανθρώπους να ζουν σαν τους γηγενείς Ινδιάνους: Σε σκηνές και γύρω από τη φωτά. Οι νικητές των Ινδιάνων έγιναν τα θύματα των τοκογλύφων.
Τα ίδια γίνονται παντού στον προτεσταντικό κόσμο. Στην "ανταγωνιστική" Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι ζουν τις mini ζωές, που προσφέρουν τα mini jobs. Πρόσφατα στη Βρετανία αναγκάστηκαν να κάνουν έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής, για να συζητήσουν για το πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ακραίας φτώχειας στην άλλοτε παντοδύναμη αυτοκρατορία. Στην Ολλανδία έχουν αρχίσει τα συσσίτια, και κάθε μέρα αυξάνονται οι άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη. Στη Σουηδία άρχισαν πλέον και οι "πολιτισμένοι" να κυνηγιούνται με τους μετανάστες. Η απληστία τους κάθε μέρα τούς αποκαλύπτει, αλλά και τους απομονώνει από τους πάντες....
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top