GuidePedia

0

Και μετά το πρώτο κύμα προπαγάνδας με στόχο τους ψηφοφόρους της "Χρυσής Αυγής", περνώντας στο δεύτερο μέρος της "ανάλυσης του φαινομένου", όλοι οι «ειδήμονες» άρχισαν να αναλύουν το φαινόμενο μετακίνησης των ψηφοφόρων στην Χρυσή Αυγή. 

Περισπούδαστοι, μορφωμένοι, τηλεαστέρες και τηλεκομήτες, λένε και ξαναλένε για την οικονομική πολιτική και άλλα πολλά. Και σε όλα έχουν δίκιο, αν και όλα τα λένε για να περάσουν την ψευδαίσθηση πως είναι μαζί με τον λαό, πως ο λαός μπορεί να τους εμπιστευθεί, πως ο λαός πρέπει να τους ακούει και να τους πιστεύει.

Καμία άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση δεν κάνουν όμως όλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι σχολιαστές, αφού όχι μόνο γνωρίζουν πως δεν τους επιτρέπεται να ασκήσουν κριτική και πίεση για την εθνοκτόνα κυβερνητική πολιτική, αλλά και οι ίδιοι είναι μέρος εκείνου του μηχανισμού του καθεστώτος που εργάζεται νυχθημερόν για να κρατά υπό έλεγχο την κοινωνία, για να στρεβλώνει την πραγματικότητα κατά το δοκούν, για να εξασφαλίζει χρόνο για περισσότερα μέτρα, για μεγαλύτερη παράταση παραμονής στην εξουσία των οικονομικών δολοφόνων και των μαριονετών τους.


Όλα τα λένε, λοιπόν, οι περισπούδαστοι κομψευόμενοι παπαγάλοι. Όλα τα λένε, πλην ενός στοιχείου που είναι η μεγάλη αλήθεια και ο μεγάλος εφιάλτης που με νύχια και δόντια προσπαθούν να κρύψουν. Αναλύουν χωρίς να αγγίζουν καν το μεγαλύτερο αίτιο της μετακίνησης των πολιτών στην Χρυσή Αυγή. «Διυλίζουν τον κώνωπα αλλά καταπίνουν την κάμηλο»…


Και αυτό το αίτιο είναι η τιμωρία, η σκληρή και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για όσα συμβαίνουν στην χώρα, για όσα συμβαίνουν μέσα σε κάθε σπίτι Έλληνα. Η τιμωρία που μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί.

Η τιμωρία είναι η λέξη που τρέμουν οι συρόμενοι πρεζάκηδες της εξουσίας και του χρήματος έναντι παραδόσεως της χώρας σε καρτέλ οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων. Η παραδειγματική και σκληρή τιμωρία, που θα φέρει στη δημοσιότητα αλυσοδεμένους όλους τους ενόχους της πρωτοφανούς καταστροφής και της επικείμενης εθνικής ήττας.

Οι Έλληνες θέλουν την τιμωρία των ενόχων και θα στηρίξουν εκείνον που θα τους την εγγυηθεί. Βλέποντας την αδιαφορία των πολιτικών κομμάτων, έτρεξαν σε αυτό το κόμμα που τους εγγυόταν πως οι ένοχοι θα τιμωρηθούν...


Η τιμωρία όμως θα έρθει, είτε το θέλουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί είτε όχι. Είναι νόμος της φύσης... Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει η "Χρυσή Αυγή".


Και θα την βιώσουν και όσοι περισπούδαστοι λαλητάδες σήμερα επιχειρούν να στηρίξουν τους φονιάδες ενός λαού, τους γενίτσαρους της Μέρκελ και των τραπεζιτών, τους αισχρούς εκείνους που βρωμίζουν την λέξη Έλληνας και επιχειρούν να διαμελίσουν την χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Η τιμωρία έρχεται και θα πέσει στα κεφάλια όλων των συνεργών αυτής της εγκληματικής ομάδας που μέχρι και σήμερα επιδιώκει να επιβάλει ως νόμιμο το παράνομο, ως ηθικό το ανήθικο και ως λύση τον δικό μας θάνατο.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top