GuidePedia

0


Τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους αντάρτες της Συρίας προέρχονται από τη Γεωργία. Αυτά «κατασκευάστηκαν» σε στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ και διακινήθηκαν μέσω του τουρκικού στρατού στους ισλαμιστές αντάρτες με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών .
Την Τρίτη 27 Αύγ 2013 , ο διάσημος Αμερικανός ειδικός στον τομέα της έρευνας, πρώην βετεράνος του Βιετνάμ και συντάκτης του περιοδικού («Veterans Today») Gordon Duff δημοσίευσε άρθρο με τίτλο « Οι ανάδοχοι των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώνουν τη χημική επίθεση κατά της Συρίας » καθώς και βίντεο με τίτλο « Προς μια επίθεση με αέρια στη Συρία», στα οποία , μεταξύ άλλων αναφέρει ότι σύμφωνα με εμφανιζόμενο βίντεο που γυρίστηκε στη Συρία τα χημικά όπλα στην Συρία μεταφέρθηκαν από τη Γεωργία . Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται οι ΗΠΑ . Στην συνέχεια δείχνει το πρόσωπο αυτού μέσω του οποίου παραδόθηκαν τα χημικά όπλα στη Συρία από τη Γεωργία διαμέσου Τουρκίας με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών .
Η ερευνητική ομάδα του εν λόγω συντάκτη διαπίστωσε παράδοση χημικών όπλων που προέρχονται αμερικανικό εργαστήριο . Κατόπιν το εν λόγω αέριο αποστάλθηκε στην Γεωργία και από εκεί σε μονάδες των Σύρων ανταρτών με την βοήθεια του τουρκικού στρατού . Οι δημοσιογράφοι Jeffrey Silverman και Lika Moshiashvili αποκαλύπτουν το μυστικό των παράνομων δραστηριοτήτων των ΗΠΑ μέσω του εργαστηρίου ( CPHRL ) στα προάστια της Τιφλίδας , στο χωριό Alexeevka .
Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της Α.Khidirbegishvili στην ιστοσελίδα ГРУЗИФНОРМ αναφέρονται τα εξής « Ο Σαακασβίλι , ενώ δηλώνει ότι είναι εναντίον ενός νέου πολέμου στην Συρία και είναι σε θέση να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να καλέσει σε βοήθεια του ΝΑΤΟ ή των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ , προκειμένου να προστατεύσει τη συνταγματική τάξη και να αποτρέψει τον εμφύλιο πόλεμο στη Γεωργία( λόγω των διαμαρτυριών και πολιτικών συγκρούσεων στην χώρα ), για την προστασία των στρατηγικών εγκαταστάσεων – αγωγών πετρελαίου και αερίου , δρόμων , γεφυρών , αεροδρομίων και άλλων κρίσιμων υποδομών του ΝΑΤΟ, την ίδια στιγμή όμως «υπάρχει» μυστικό εργαστήριο που με αμερικανική συνδρομή «αποθηκεύει στελέχη ιού» που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βιολογικών όπλων για την Συρία στο χωριό Alexeevka » .
«Η ιστοσελίδα Gruzinform ψάχνει την αλήθεια. Σε όλες τις περιπτώσεις , πιστεύουμε ότι αυτό θα χρησιμεύσει ως το αντικείμενο προσοχής του πρωθυπουργού της Γεωργίας Bidzina Ivanishvili και θα πρέπει να διερευνηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας» καταλήγει το εν λόγω δημοσίευμα .
Σχόλιο Εμείς θα σας παραπέμψουμε στο άρθρο http://www.drougos.gr/?p=35742&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+anacondagrfeedburnercom+%28drougos.gr%29&utm_content=Yahoo!+Mail με τίτλο αέριο Σαρίν σε Γεωργία μέσω Τουρκίας αποκαλύπτει ο αρχηγός της ΜΙΤ.
Στην επόμενη διεύθυνση «φιλοξενείται» και το επίμαχο βίντεο από την αναφερομένη ιστοσελίδα.
http://saqinform.ge/ru/index.php?option=com_content&view=article&id=14417:-lveterans-todayr-&catid=103:arno&Itemid=518#axzz2dePp6aG5
Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top