GuidePedia

0
Οι 100 χιλιάδες Γεωργιανοί που ήρθαν στην Ελλάδα, πλήρωσαν στην Τουρκία από 3.000 ευρώ έκαστος για να περάσουν στην πατρίδα μας. Τα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που πέρασαν στην Ελλάδα (και οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- συνεχίζουν να είναι εδώ, πληρώνουν κατά μέσο όρο περίπου 4.000 ευρώ για να έρθουν στην χώρα μας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Ελληνικό κράτος έχει απωλέσει περισσότερα από 30 δισ. ευρώ (τα οποία καρπώθηκε όλα η Τουρκία) και είναι το ποσό για το οποίο μπήκε το ΔΝΤ στην χώρα.
Δηλαδή, εάν δίναμε 10ετείς άδειες διαμονής, νόμιμης εργασίας και δηλωμένης διεύθυνσης κατοικίας, με δικαίωμα ανάκλησης μετά τα 2 χρόνια ανεργίας, τότε δεν θα είχαμε πρόβλημα…!
Όπως δεν έχει πρόβλημα η κυρία Νταλάρα που δήλωσε πως «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι»… αλλά ξέχασε πως υπάρχουν διαφυγόντα χρήματα, με τα οποία η Τουρκία μας ταΐζει με σήριαλ, εξαγοράζει συνειδήσεις εκδοτών, εξαγοράζει μαρίνες νησιών και εμφανίζεται ισχυρότερη λόγω εγκεφαλικής πενίας των εν Ελλάδι κυβερνώντων και πολιτών...

Υπάρχει, φυσικά και η παράμετρος τα λεφτά να πηγαίνουν και «πιο πάνω» από τους εκδότες, αλλά αυτό εάν συνέβη (ή συνεχίζει να συμβαίνει) θα το αποκαλύψει η ιστορία, αν και τότε θα είναι αργά για κρεμάλες, αφού θα έχει κρεμαστεί η χώρα στα μανταλάκια για πώληση και ο λαός θα δίνεται δώρο σε κάθε (εξ)αγορά.

Με τις υγείες μας πατριώτες.
Και μην ξεχάσετε να μαλώνετε μεταξύ σας για τις ιδέες σας, όταν κάποιοι πλουτίζουν από την ηλιθιότητά σας...
Μην διστάσετε και να αλληλοσκοτωθείτε, για να τους επιτρέψετε να σας δέσουν χειροπόδαρα (εκείνοι που σας ξεπούλησαν) ως «λίαν επικίνδυνους» για την χώρα. 
Μην ξεχάσετε να μένετε στα μαντριά σας και να ακούτε τα τσομπανόσκυλα και τους τσομπάνηδες που σας θέλουν γκετοποιημένους στα μαντριά που φτιάχτηκαν για όλους εμάς...
Και πρωτίστως μην ξεχάσετε όμως πως εάν εσείς έχετε ιδεολογίες, κάποιοι πλουτίζουν από αυτές…
Αρκεί να θυμόσαστε πως όταν ο κόσμος χωρίστηκε από τους ισχυρούς Στάλιν και Τσόρτσιλ, αυτό έγινε πάνω σε ένα τσιγαρόχαρτο και όλοι οι άνθρωποι δεν ήταν παρά απειροελάχιστες κουκκίδες από το μελάνι που χρειάστηκε για τα λίγα νούμερα που γράφτηκαν εκεί (όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα, μόνο που μετά από χρόνια θα μάθουμε τι είδος χαρτί χρησιμοποίησαν για να μας... γράψουν)!

Καλημέρα Μπανανιστάν, καλημέρα ραγιάδες, καλημέρα εθελόδουλοι δειλοί κι ανάξιοι, που πουλήσατε το αίμα το προγόνων σας για να έχετε ipad, εξοχικό και ξεσαλώματα στην κάθε Μύκονο και στην κάθε Χαβάη.

Η πτώχευση στην χώρα ήρθε όταν οι κάτοικοί της αντάλλαξαν την περηφάνεια τους με τις υποσχέσεις του κάθε «Γκρούεζα» και του κάθε τυχάρπαστου "Μαυρογιαλούρου" της περιοχής, με τις μικρολαμογιές και τα κατάπτυστα κομματιλίκια.

Και σήμερα στον ίδιο δρόμο βρισκόμαστε, αλλά επειδή άλλαξε το περιβάλλον έχουμε την εντύπωση πως βαδίζουμε διαφορετικά κι ας πηγαίνουμε στο στόμα του λύκου, που ξεμοναχιάζει τα θύματά του κι εμείς χειροκροτούμε ως κατόρθωμα την κάθε προσεγμένη ανθρωποσφαγή αγνοώντας πως έρχεται η σειρά μας…

Καλημέρα σας πατριώτες, που πιστεύετε ακόμη στους υπαλλήλους του σφαγείου που σας περιμένει…
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top