GuidePedia

0

Τις τελευταίες ημέρες παρετηρήθη μια τακτική του πολιτικού συστήματος να γίνει εξαγρίωση των πολιτών μέσα απο διάφορες συμπεριφορές. Απο τη στιγμή που προωθείται συνεχής εκφυλλισμός του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι επόμενο να υπάρξει ενίσχυση του εθνικιστικού κινήματος και η κατάσταση να οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Αυτά είναι γνωστά σε όσους έχουν διαβάσει ένα βιβλίο κοινωνικής μηχανικής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μεταξύ των συμβούλων του Πρωθυπουργού είναι και ένας ψυχίατρος.
Είδαμε όλοι με τι ευαισθησία η κυβέρνηση αντιμετώπισε το θέμα της ΑΟΖ για τη νήσο Στρογγύλη (βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ). Είδαμε και διαπιστώσαμε πρόσφατα τον αντιδημοκρατικό τρόπο που αντιμετωπίσθηκαν οι παρεμβάσεις της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή κατά τη διάρκεια τη ψήφισης ενός νομοσχεδίου,  Είδαμε πως η δικαιοσύνη εκδίκασε την υπόθεση Μελισσανίδη μετά από τόσες αναβολές, Είδαμε τις απαράδεκτες πρόσφατες πολιτικές θέσεις του Καμμένου αρχηγού των ΑΝΕΛ που ζητούσε να λυντσαριστεί ο Πάχτας. Αυτά βέβαια αφορούν μόνο όσα συνέβησαν πρόσφατα. Είχαν όμως αυτά ή κάποια απο αυτά λόγο που συνέβησαν ή ήταν τυχαία; Noμίζω ότι υπήρχε λόγος. Πιστεύω ότι απο το θάνατο ενός ανθρώπου δεν πρέπει να χαίρεται κανείς. Μήπως όμως για κάποιους ήταν αναγκαίο να συμβεί;
Η μη εμπλοκή των αστυνομικών την ώρα που εξελισσόταν η συμπλοκή ανάμεσα σε μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος της ΧΑ δεν μου φαίνεται τυχαία. Η βραδεία προσέλευση του νοσοκομειακού για τη παραλαβή του βαρέος τραυματία είχε κατά τη γνώμη μου πολιτική σκοπιμότητα.
Η πολιτεία ήθελε να μετατραπεί ο βαρύς τραυματισμός μιας αφημένης να εξελιχθεί συμπλοκής σε έγκλημα.
Η πολιτεία ήθελε να δημιουργήσει μια αντιπαλότητα ανάμεσα στην Αριστερά και τη ΧΑ, ώστε οι πολίτες να ξαναψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές την αναπτυξιακή πολιτική της διαρκούς αύξησης του αέναου χρέος με στόχο την υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας με μικρό κόστος.
Αυτό δεν είναι κάτι  που γίνεται για πρώτη φορά διεθνώς. Οι οικονομικοί δολοφόνοι σε επίπεδο πολτικής ηγεσίας ξέρουν πάντα να αναπτύσουν τέτοια παιγνίδια  σε φτωχές ή σε χρεοκοπημένες χώρες (όπως η Ελλάδα), προκειμένου να της υφαρπάξουν τα υπάρχοντα και πιθανόν να τη διαμελίσουν ώστε να πάρει χρόνια για να ξαναλειτουργήσει σαν κράτος, σαν ομοσπονδία κοκ.
Ο υπ.Δικαιοσύνης σήμερα προκαλεί τον Ελληνικό λαό, όταν αναφέρεται στην ύπαρξη δημοκρατίας στην Ελλάδα, στο όνομα της οποίας η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί συμπεριφορές σαν αυτές που οδήγησαν και επέφεραν το μοιραίο στον νεαρό μουσικό στο Κερατσίνι.
Στην Ελλάδα ΔΕΝ λειτουργεί η δημοκρατία και μάλιστα αυτό ισχύει απο χρόνια. Η δικαιοσσύνη δεν λειτουργεί. Τα δικαιώματα του πολίτη δεν προστατεύονται. Η πολιτεία για τους περισσότερους πολίτες δεν φαίνεται να τηρεί το σύνταγμα. Ο Ελληνικός λαός έχει δεί ποιοί παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία στους δανειστές και ποιών πλάτες έχουν. Ουδέν κρυπτώ υπ των ήλιο αλλά και πέριξ αυτού.
Πατριώτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, στη κορυφή όμως το ψάρι βρωμάει και επειδή βρωμάει δεν πρέπει να δίνει μάθημα καλής συμπεριφοράς αλλά να κάνει έντιμες προσπάθειες να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Με ένα  ακόμη “διαίρει και βασίλευε” ή με μια ακόμη προσχεδιασμένη αντιδημοκρατική πράξη  και ένα έγκλημα που προκλήθηκε κατά τη γνώμη μου επίτηδες και που αναμενόταν στατιστικά κάπου και πολύ σύντομα να συμβεί, η κυβέρνηση φαίνεται ότι θέλει να οδηγήσει ταχύτερα τα πράγματα προς το τελικό στόχο, στην Συριοποίηση ή για άλλους στην Κοσσοβοποίηση της Ελλάδας.
Η πράξη στο Κερατσίνι είναι δολοφονία αλλά το νοσοκομειακό και η αστυνομία πού ήταν; Μήπως επιδιώκεται με τα κόλπα αυτά για μια ακόμη φορά και πέραν των αντισυνταγματικών μνημονίων να γίνει μια ακόμη συνταγματική εκτροπή; Νομίζω ναί.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top